- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.021
Onu bende duymuştum canımda farketmiyormuş aslında netten bakmıştım öyle birazHımm anladım cnm bana doktor gün aşırı dedi çünkü hergun ilişki sperm sayısını azaltiyormus
Ne sormuştun canım bahçeyle uğraşıyorum ben sayfaya çok girip takip edemiyorum yaKizlar yardim edin lutfen sorum cevapsiz kaldi
Attığın resim açılmıyor canımKizlar yaa daha 4 gunum var ama sabredemiyorum sizce birsey goruyormusunuz ? Bende ikinci cocuga calisiyorum :)
https://hizliresim.com/p/yukle
Her gun mide bulantim oluyordu bu gun ama yok bu beni rahatsiz etdi mide bulantisi diyilde niye birden kesildi bisey olmaz bebeye deyilmir rahatsiz oldum doktorumda burda diyil gideyimNe sormuştun canım bahçeyle uğraşıyorum ben sayfaya çok girip takip edemiyorum ya
InsAllah vardir canim ama ben pek gormedim belki yenidir
Yarinda twkrarla varsa daha belli olur cnm benimDimi ya bende pek goremedim ama saba diger testi kullandigimda coook ince bi cizgivar gibi
Evet yarin sabah yap at bakalim belki resimde pek gozukmedi ondanDimi ya bende pek goremedim ama saba diger testi kullandigimda coook ince bi cizgivar gibi
Tmm cnm bizlerede haber et insallahTamamkizlar yarin sabah tekrar denim
Geçmiş olsun cnm benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 12 sene önce ameliyattan 15 gün sonra ilişki olmuştu ve ben hamile kalmışım dr söyleyince çok şaşırmıştım hiç beklemiyordum oğlum şimdi 11 yaşında kimbilir belki sizinde öyle olur umudunu yitirmeKızlar moralim çok oluk. Hep ben gittim doktora falanduymasın hiç gitmemişti. Bugün gittik.dojtor baktı bana istediğimiz büyüklüğe ulaşmış güzel dedi ama eşimin sperm sonuçlarına baktı bi üroloji bölümüne gidin dedi. Eşim gitti varikosel var demiş bi kaç bişey daha. Çok moralim bozuldu. 3 aylık bi tedavi deneyecez olmazsa başka bişey demiş. Yani ben bu süre içinde bişey olmayacağı için ara veriyorum kızlar. İnşallah sizlerden güzelhaberler alırım.
Yok korkma canım olmaz inşallah hamilelikte herşey her zaman bir olmuyor bugün bulanmaz yarın bulanır yada bulantın geçer mide yanman başlar vs kötü düşünme bişey yoktur inşallahHer gun mide bulantim oluyordu bu gun ama yok bu beni rahatsiz etdi mide bulantisi diyilde niye birden kesildi bisey olmaz bebeye deyilmir rahatsiz oldum doktorumda burda diyil gideyim
Değil mi ya hem rabbim yeter ki istesin engel yada hastalık mı dinlerGeçmiş olsun cnm benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 12 sene önce ameliyattan 15 gün sonra ilişki olmuştu ve ben hamile kalmışım dr söyleyince çok şaşırmıştım hiç beklemiyordum oğlum şimdi 11 yaşında kimbilir belki sizinde öyle olur umudunu yitirme
InsAllah canim ne yapalim insan iste korkuyorYok korkma canım olmaz inşallah hamilelikte herşey her zaman bir olmuyor bugün bulanmaz yarın bulanır yada bulantın geçer mide yanman başlar vs kötü düşünme bişey yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?