- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.041
Evet klomende o da yapıyor benim hala geçmedi ağrıKızlar göğüslerim şişti ve uçları çok açıyor acaba çatlama iğnesinden mi
Bunada evet :) 14.cü günBirde test ne zaman yapsam doğru çıkar sanırım belirli süre iki çizgi çıkıyor dimi
Anlıyorum canım ama bişey olmayacak allahın izniyleInsAllah canim ne yapalim insan iste korkuyor
14.gün yaptığım test doğru çıkar mi o zaman beklim yaparım:)Bunada evet :) 14.cü gün
Hımm anladım cnmEvet klomende o da yapıyor benim hala geçmedi ağrı
Bize ameliyat demedi şimdilik canım ilaç tedavisi başladı. 3 ay kullanacak. Buna ek olarak Çakşır suyu bi de keçiboynuzu özü aldım. Bakalım hayırlısı 3 ay sonunda tekrar gidecekGeçmiş olsun cnm benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 12 sene önce ameliyattan 15 gün sonra ilişki olmuştu ve ben hamile kalmışım dr söyleyince çok şaşırmıştım hiç beklemiyordum oğlum şimdi 11 yaşında kimbilir belki sizinde öyle olur umudunu yitirme
Çok moralim bozuldu yaa, bi çocuğumuz var yaa. Sonradan böyle spermlerde bozukluk olacağı aklımın ucundan geçmezdi.Ay aşkım ara verme ya korunma yine olursa olur olacağın önüne ne geçmişte bu da geçsin ileri safhada değilmiş demek ki yavrum üzme kendini
Bence adetin geçmesini bekle canım14.gün yaptığım test doğru çıkar mi o zaman beklim yaparım:)
Sıkma canını tatlım iyi olur inşallah herşeyin çaresi var artık kendini sitrese sokma boşunaÇok moralim bozuldu yaa, bi çocuğumuz var yaa. Sonradan böyle spermlerde bozukluk olacağı aklımın ucundan geçmezdi.
Ay zaten hamilesin ben kaç haftadır söylüyorum bunuYa sinirlwrim bozukdu herkes bana hamilemisin dio gobegim var diyeya bu gobis dolacak yada bu gobis gideecek hihh
Abla yok ya testler tek cizgi gosterio testtede ciftini gorneden gitmicem hastaneyeAy zaten hamilesin ben kaç haftadır söylüyorum bunu
Göreceksiiinnn bekleeeAbla yok ya testler tek cizgi gosterio testtede ciftini gorneden gitmicem hastaneyekeske olsada yok amaa yaa
İnşallah:))Bence adetin geçmesini bekle canım
Benim eşimde çakşır yiyor bakıcaz artık ben çakşıra çok güveniyorum neden bilememBize ameliyat demedi şimdilik canım ilaç tedavisi başladı. 3 ay kullanacak. Buna ek olarak Çakşır suyu bi de keçiboynuzu özü aldım. Bakalım hayırlısı 3 ay sonunda tekrar gidecek
Evet al canım kaç gün geçtiMerhaba kızlar daha gelen giden yok bakalım yarında olmazsa bende bi test alayım :))
Ocakta baktirmiştım o zaman doktor normal demişdi ama şimdi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?