2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kizlar meraba nasilsinz ben 2 gündür çok hastaym sanrm günleride kaçırdım bu ayda sanki umutsz vaka benm için hayrlisi napalm
Hiiç belli olmaz canım eskiden güne göre mi hamile kalınıyordu sanki yeter ki istesin yaradan neyse geçmiş olsun neyin var canım benimde migrenim tuttu ya ilaçta yasak fenalardayım yani

Hiiç belli olmaz canım eskiden güne göre mi hamile kalınıyordu sanki yeter ki istesin yaradan neyse geçmiş olsun neyin var canım benimde migrenim tuttu ya ilaçta yasak fenalardayım yani

Bilmiyom ki miya nasi olur zaten çok dusuneck halde deilm de dun acile gidince betada baktrdi doktor negatif çıkınca şey oldum.enfeksiyon var canm ve usutmusum kusma ishal dün yataktan cikamadm ya bugn sukur daha iyiym.Sanrm birde yine sistit olmuşum yani sinira yaklasmiş çok sık oluyorm ya bi uroloğa mi gtsem acaba artk.belki bundan da kalamiyorm bilmem ki Rabbm iyisini bilir ya sen nasilsin ablacm kolmen i birktn mi nasi gidiyo

Canım sistit için görün tabi ama adet olursan altın otu demleyip iç çok iyi bi çok şeye faydalı antibiyotik özelliğide var ama gebelikte kullanılmıyır o yüzden kanama olmadan içme klomen bitti canım yarın çatlatma iğnesi olacam bakalım ne olacak kuzu hayırlısı olmazsamda kür yapacam bende

Çok geçmiş olsun bu arada canım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…