- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.061
Hiiç belli olmaz canım eskiden güne göre mi hamile kalınıyordu sanki yeter ki istesin yaradan neyse geçmiş olsun neyin var canım benimde migrenim tuttu ya ilaçta yasak fenalardayım yaniKizlar meraba nasilsinz ben 2 gündür çok hastaym sanrm günleride kaçırdım bu ayda sanki umutsz vaka benm için hayrlisi napalm
Hiiç belli olmaz canım eskiden güne göre mi hamile kalınıyordu sanki yeter ki istesin yaradan neyse geçmiş olsun neyin var canım benimde migrenim tuttu ya ilaçta yasak fenalardayım yani
Canım sistit için görün tabi ama adet olursan altın otu demleyip iç çok iyi bi çok şeye faydalı antibiyotik özelliğide var ama gebelikte kullanılmıyır o yüzden kanama olmadan içme klomen bitti canım yarın çatlatma iğnesi olacam bakalım ne olacak kuzu hayırlısı olmazsamda kür yapacam bendeBilmiyom ki miya nasi olur zaten çok dusuneck halde deilm de dun acile gidince betada baktrdi doktor negatif çıkınca şey oldum.enfeksiyon var canm ve usutmusum kusma ishal dün yataktan cikamadm ya bugn sukur daha iyiym.Sanrm birde yine sistit olmuşum yani sinira yaklasmiş çok sık oluyorm ya bi uroloğa mi gtsem acaba artk.belki bundan da kalamiyorm bilmem ki Rabbm iyisini bilir ya sen nasilsin ablacm kolmen i birktn mi nasi gidiyo
Çok geçmiş olsun bu arada canım dikkat et kendineBilmiyom ki miya nasi olur zaten çok dusuneck halde deilm de dun acile gidince betada baktrdi doktor negatif çıkınca şey oldum.enfeksiyon var canm ve usutmusum kusma ishal dün yataktan cikamadm ya bugn sukur daha iyiym.Sanrm birde yine sistit olmuşum yani sinira yaklasmiş çok sık oluyorm ya bi uroloğa mi gtsem acaba artk.belki bundan da kalamiyorm bilmem ki Rabbm iyisini bilir ya sen nasilsin ablacm kolmen i birktn mi nasi gidiyo
Kaç günün var cnm çizgi gördün mu sen ben göremedim :/Kızlar buda benim testim
Aaa pembelik var ama anlıyamadım cnmKaç günün var cnm çizgi gördün mu sen ben göremedim :/
Kuzum çizgi net ama fotoda çıkmamış olabilirKaç günün var cnm çizgi gördün mu sen ben göremedim :/
Kuzum aynen çizgi varAaa pembelik var ama anlıyamadım cnm
Bat ne zaman canım o zaman hamilesin aaaa çok sevindim.yaaa klomen mi kullandınKuzum aynen çizgi var
Canm bencede varr bat a kac gun varr kan ver en yakinzaman daKuzum aynen çizgi var
Bende araştırdım biraz, aktar da baya övdü. Umutluyum yaniBenim eşimde çakşır yiyor bakıcaz artık ben çakşıra çok güveniyorum neden bilemem
Yaa ne guzel sabretmissinn cok guzel bi haber bu canmmYok canım bat ım geçti 3 gün
Hımmm cnm git.kan ver şüpheden kurtul inşallah güzel haberler verirsin bizeYok canım bat ım geçti 3 gün
Yok canım klomen kullanmadımBat ne zaman canım o zaman hamilesin aaaa çok sevindim.yaaa klomen mi kullandın
Çok geçmiş olsun bu arada canım dikkat et kendine
Yerlesmedir inşallah yaaBat 6 Nisa'n dı battan önce ilişki sonrası lekelenmem oldu bende adet oldum sandım sonra hiç kanamam olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?