- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.081
Aslında bat günü yaptım çıkmadı canım üçüncü gün çıktıYaa ne guzel sabretmissinn cok guzel bi haber bu canmm
Yok canım klomen kullanmadım
İnşallah kuzum inşallahHımmm cnm git.kan ver şüpheden kurtul inşallah güzel haberler verirsin bize
Dahada koyulaşır inşallah cnmAslında bat günü yaptım çıkmadı canım üçüncü gün çıktı
Aynen geçti günüm ☺Guzel haber mi var canm geçti mi günün
Ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun cnmAynen geçti günüm ☺
İnşallah canım dün kin de çok çok silikti hayal görüyorum sandım ama bugün koyulaştıHımmm
Dahada koyulaşır inşallah cnm
Pazartesi diye düşündüm canımN
Ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun cnm
Aynen cnm bekliyoruz güzel haberlerini inşallah hadi bakalimPazartesi diye düşündüm canım
Canımmm çok sevindimgayet belli foto da bile. İnşalllah daha da koyulaşır. Pazartesi kan ver hemen. Çok mutlu oldum şuan.inşallah bebişin seninledirKızlar buda benim testim
İnşallah canım bi iki gün bekliyim dedimYerlesmedir inşallah yaa
İnşallah canım benim inşallahCanımmm çok sevindimgayet belli foto da bile. İnşalllah daha da koyulaşır. Pazartesi kan ver hemen. Çok mutlu oldum şuan.inşallah bebişin seninledir
Canım doktora gitsin hemen ameliysti olsun tanıdık ameliyat sonrasında arkadaş gebe kaldıKızlar moralim çok oluk. Hep ben gittim doktora falanduymasın hiç gitmemişti. Bugün gittik.dojtor baktı bana istediğimiz büyüklüğe ulaşmış güzel dedi ama eşimin sperm sonuçlarına baktı bi üroloji bölümüne gidin dedi. Eşim gitti varikosel var demiş bi kaç bişey daha. Çok moralim bozuldu. 3 aylık bi tedavi deneyecez olmazsa başka bişey demiş. Yani ben bu süre içinde bişey olmayacağı için ara veriyorum kızlar. İnşallah sizlerden güzelhaberler alırım.
Ameliyat demedigine gore çok büyük bir sorun yok canım inşallah faydasını görürsünBize ameliyat demedi şimdilik canım ilaç tedavisi başladı. 3 ay kullanacak. Buna ek olarak Çakşır suyu bi de keçiboynuzu özü aldım. Bakalım hayırlısı 3 ay sonunda tekrar gidecek
Çok geçmiş olsun canımKizlar meraba nasilsinz ben 2 gündür çok hastaym sanrm günleride kaçırdım bu ayda sanki umutsz vaka benm için hayrlisi napalm
İnşallah canım öyle canım evet altın otu aktarlarda var kuzuSaolasn abla Allah razi olsun.Altin otu öyle mi tamam abla adet olursam denerm nerden alcm peki.Sağlıktan ötesi yok ya onu anliyo insan hastalaninca abla.Insallah hayrlisyla olur iğnenin sonucu inşallah
Canım yumurtlama yaklaşıyor daha koyu olmalıKızlar buda benim testim
Abla yumurtlama değil adetim 3 gün geçti gebelik testi yaptımCanım yumurtlama yaklaşıyor daha koyu olmalı
Kaçıncı gundesin
Çok geçmiş olsun canım
İnşallah canım öyle canım evet altın otu aktarlarda var kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?