- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.101
Rica ederim canım sende sağol rabbim şifa versinTamam ablacm saolasn
Aaaa sen adet oldum dedin yaaBat 6 Nisa'n dı battan önce ilişki sonrası lekelenmem oldu bende adet oldum sandım sonra hiç kanamam olmadı
Aynen geçti günüm ☺
Rica ederim canım sende sağol rabbim şifa versin
Canım gebelik testi o :)Canım yumurtlama yaklaşıyor daha koyu olmalı
Kaçıncı gundesin
Abla sorma leke gelince adet oldum sandımAaaa sen adet oldum dedin yaa
Sokkkkk bende o zaman sen hamilesin ayyy çok sevindim
Ben testi yumurtlama testi sandın vallahi tebrikler
Özlemeye fırsat verme bundan sonra :) erken erken gel kuzuSaolasn ablcm :) özledim sizleri
Canım 7 aydır korunmuyorduk tedavi için bir yıl bekle dediler çok şükür oldu sanırım ☺Ayyyy ne kadan hos :) masallah masallah sen ne zamndr bekliyodun canm ve tedavisiz bi seklde mi oldu şuan
Ne kadar sürdü leke ve ne renk geldi cnmAbla sorma leke gelince adet oldum sandım
Oldu olduuuCanım 7 aydır korunmuyorduk tedavi için bir yıl bekle dediler çok şükür oldu sanırım ☺
Bugündü daha olmadı canımEvet al canım kaç gün geçti
Cok şükür iyiyim 3 gün önce kanama bitti kürtaj sonrası 22 gün sürdü rahatladımSaolasn ablacm sen nasil oldun
Kız lekelenme oldu desene i zaman kırmızı kart gösterdin mesajında hatta.Abla sorma leke gelince adet oldum sandım
Sadece peçeteye bi kez geldi sonra gelmedi pembe kahve karışıktıNe kadar sürdü leke ve ne renk geldi cnm
Sen test yaptın mı canimBugündü daha olmadı canım
Abla benim adetler leke ile başladığı için bilemedimKız lekelenme oldu desene i zaman kırmızı kart gösterdin mesajında hatta.
Kan ver pazartesi sonucu merakla bekliyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah
Yok yapmadım evde yokta yarın yada pazartesi yapıcamSen test yaptın mı canim
Ayy yerleşme inşallah cnmSadece peçeteye bi kez geldi sonra gelmedi pembe kahve karışıktı
Ablammm benim ya cansınOldu olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?