- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.121
İnşallah kuzum benimAyy yerleşme inşallah cnm
Abla benim adetler leke ile başladığı için bilemedim
Ay inşallah ablam bu topiç ile yaşadım herşeyi ilk hedefim herkese dua etmek İnan çok destek oldular her konuda başta M miyaz ablam @sevcanvildo olmak üzere herkese teşekkür ederimAyyy ilk hamisimiz cikti
Çok şükür bundan sonra daha çok haber alacağız inşallah
Meri4141 sendende güzel haberlerini bekliyoruz
Teşekkür ederim canım benim inşallah beta hcg de güzel gelir ☺Madallah yss cok sevindim ebruu
Insallah bigun gorurum ablaGöreceksiiinnn bekleee
Canim once san demistim adetin yakin diye 2gun once harbiden sen oldun sira bende
Takmaaa boşver bende şimdi illa olsun demiyorum ya kilo verecem diyet yapacam şimdi tutmasın falan diyorum bide bu ay okacağı tutar pööf sevinsenmi ağlasan mı bilemezsinInsallah bigun gorurum ablatakmiomda hic
Walla olursa sevinecem gobek degilmis diyeEvet sevcan ben biliyorum
Ay rica ederim canım ne yaptım ki allah aşkına insanız hepimiz ne olacak kuzu biraz fikir alışverişi yaptık birbirimize tabiki destek olacaz yani
Ebruda tuttu ilk sana dedim senden bu ay bebiş haberi gelecek diye nisan ayında bir sürüüüü bebiş haberi alacaz bu tıpicte inşallaaaahhh ya rabbim duy sesimi kabul et dualarımızı aminWalla olursa sevinecem gobek degilmis diye
Sende cansın yavrumAblammm benim ya cansın
Biraz daha bekle kuzuBugündü daha olmadı canım
Canım bu ay ne gibi değişiklikler hissettin peki vücudunda belirti yaşadın mi yaniSadece peçeteye bi kez geldi sonra gelmedi pembe kahve karışıktı
Hadi hayırlı olsun hayırlıysa bende 28 inde bulurum inşaallahAbla sorma leke gelince adet oldum sandım
Hayat guzel ablaTakmaaa boşver bende şimdi illa olsun demiyorum ya kilo verecem diyet yapacam şimdi tutmasın falan diyorum bide bu ay okacağı tutar pööf sevinsenmi ağlasan mı bilemezsin
Eveeettt kuşlar uçuyoor :)Hayat guzel abla
Sen bana dedin ben ebruya attim tuttuEbruda tuttu ilk sana dedim senden bu ay bebiş haberi gelecek diye nisan ayında bir sürüüüü bebiş haberi alacaz bu tıpicte inşallaaaahhh ya rabbim duy sesimi kabul et dualarımızı amin
Walla cideen suan yorgunlukdan kuslar ucuyor ayaklarim agriyo daha yarim aaat daha burdayim pert oldum abla bugunEveeettt kuşlar uçuyoor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?