- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.141
Niye hayırdır bi yere mi gidiyorCanim benim biz nicin varz burda beraber butun olmak icin ama topigimize ara ara ugra tmm mi
Hafta sonu çok yoğun oluyor değil mi nefen bu kadar geç kspatıyorsunuz ki canımWalla cideen suan yorgunlukdan kuslar ucuyor ayaklarim agriyo daha yarim aaat daha burdayim pert oldum abla bugun
Bilmiyorum ki canımSen bana dedin ben ebruya attim tuttusimdi kime atim abla kimin adeti yakin
Ya simdi onun yeri hamilelik topikleri olur abla giderse simdi ven gercekden uzulurum alistim ben :-(Niye hayırdır bi yere mi gidiyor
Evim dukkana uzak abla kocam alio kocam birakiyor trrs dukkana evim :-(Hafta sonu çok yoğun oluyor değil mi nefen bu kadar geç kspatıyorsunuz ki canım
Dun olmadiysa bugunu degwrlendir dun birliktelik olduysada yarini degerlendir cnmBirde benim bugün ki ovulasyon testim anlayamadim bugünü mü değerlendirmeli yarını mı pazartesiyi mi bilemedim yaafotoğraf yukleyemedim ya telefonun modelinden mi acaba
Tamam canım testi yukleyebilsem yumurtlama günüm mu degil mi bilemedim...kimileri 3 günde bir iyi diyor bazi doktorlar da öyle öneriyormus neyse nasip...Dun olmadiysa bugunu degwrlendir dun birliktelik olduysada yarini degerlendir cnm
2gunde 1 yap canim gunluk yumirtlama gunu gunluk oneren doktorlarda var canim bwnimTamam canım testi yukleyebilsem yumurtlama günüm mu degil mi bilemedim...kimileri 3 günde bir iyi diyor bazi doktorlar da öyle öneriyormus neyse nasip...
Tamam canım teşekkür ederim senin topikin ilk hamilesi galiba ebru dimi sağlıkla kucağına alir inşallah bir başlangıç olur hepimiz tek tek hamile kaliriz yeni topik acarsin hamilelik ile ilgili2gunde 1 yap canim gunluk yumirtlama gunu gunluk oneren doktorlarda var canim bwnim
Aynen cnm yeterki Rabbim istesin.Bebişlerimiz gelecek biliyorum sadece doğru zamanı bekliyorlar.SabırDeğil mi ya hem rabbim yeter ki istesin engel yada hastalık mı dinler
Aha kovuldumCanim benim biz nicin varz burda beraber butun olmak icin ama topigimize ara ara ugra tmm mi
Ben hamileliğimi bu topic de yaşayacam canım ☺☺☺Ya simdi onun yeri hamilelik topikleri olur abla giderse simdi ven gercekden uzulurum alistim ben :-(
Çok teşekkür ederim canım benimKızlaar merhaba baya yazmışsınız :)ebru_can_ebru canım hayırlı olsun hamilesin galiba cok sevindim :))))
Yaşadım canım bir hafta önce karın bel ağrısı başladı adete 2 gün kala göğüs hassasiyetim ve sık idrara çıkmam oldu ben mens olucam sanıyordum ağrılardan dolayıCanım bu ay ne gibi değişiklikler hissettin peki vücudunda belirti yaşadın mi yani
İnşallahAyyy ilk hamisimiz cikti
Çok şükür bundan sonra daha çok haber alacağız inşallah
Meri4141 sendende güzel haberlerini bekliyoruz
Geçmiş olsun cnm umutsuzluk yokKizlar meraba nasilsinz ben 2 gündür çok hastaym sanrm günleride kaçırdım bu ayda sanki umutsz vaka benm için hayrlisi napalm
Ilk ebru degil ama en cok vakit gwcirdiklerimden biri ebruu...uzun sureden sonra ilk gibi ebruTamam canım teşekkür ederim senin topikin ilk hamilesi galiba ebru dimi sağlıkla kucağına alir inşallah bir başlangıç olur hepimiz tek tek hamile kaliriz yeni topik acarsin hamilelik ile ilgilihayaller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?