2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Birde benim bugün ki ovulasyon testim anlayamadim bugünü mü değerlendirmeli yarını mı pazartesiyi mi bilemedim yaa fotoğraf yukleyemedim ya telefonun modelinden mi acaba

Birde benim bugün ki ovulasyon testim anlayamadim bugünü mü değerlendirmeli yarını mı pazartesiyi mi bilemedim yaa fotoğraf yukleyemedim ya telefonun modelinden mi acaba
Dun olmadiysa bugunu degwrlendir dun birliktelik olduysada yarini degerlendir cnm

2gunde 1 yap canim gunluk yumirtlama gunu gunluk oneren doktorlarda var canim bwnim
Tamam canım teşekkür ederim senin topikin ilk hamilesi galiba ebru dimi sağlıkla kucağına alir inşallah bir başlangıç olur hepimiz tek tek hamile kaliriz yeni topik acarsin hamilelik ile ilgili hayaller

Tamam canım teşekkür ederim senin topikin ilk hamilesi galiba ebru dimi sağlıkla kucağına alir inşallah bir başlangıç olur hepimiz tek tek hamile kaliriz yeni topik acarsin hamilelik ile ilgili hayaller
Ilk ebru degil ama en cok vakit gwcirdiklerimden biri ebruu...uzun sureden sonra ilk gibi ebru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…