- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.161
Canimsin sen mutlu ol kurtulmayada raziyiz
Gercekden miBen hamileliğimi bu topic de yaşayacam canım ☺☺☺
Hatun kibarca gönderiyor beni ayyyy zorla mı gitmiyorumCanimsin sen mutlu ol kurtulmayada raziyiz
Gonderirmiyim canim benim bas tacisinHatun kibarca gönderiyor beni ayyyy zorla mı gitmiyorum
Yupbi ben sana çok alıştım olmaz bağımlılık yaptı ☺☺☺Gonderirmiyim canim benim bas tacisin
Hoş geldin canım rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşListeye beni de ekleyin :) Mart geçti Nisan diyelim olmadı Mayıs olsun.
Canim benin ya seviliosun kiz kac gundur giremiorum ozledim sizleri... walla bi dus alimde hemn uyim bari eve yeni girdim...Yupbi ben sana çok alıştım olmaz bağımlılık yaptı ☺☺☺
Ay farketmio diyoruz hayirlisi olsun diyoruz canimnmListeye beni de ekleyin :) Mart geçti Nisan diyelim olmadı Mayıs olsun.
Yani bencede sabretmek gerek bide bebek odaklı yaşamamak tabiAynen cnm yeterki Rabbim istesin.Bebişlerimiz gelecek biliyorum sadece doğru zamanı bekliyorlar.Sabır
Çok çalışıyorsun artık ya offf göremiyoruz ki seniCanim benin ya seviliosun kiz kac gundur giremiorum ozledim sizleri... walla bi dus alimde hemn uyim bari eve yeni girdim...
İnşallahhhh canım inşallahhhh rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı bebiş versin hepimizeebru_can_ebru adaşım gözün aydın cnm darısı bizlere inş
Anladım canım allah kolaylık versinEvim dukkana uzak abla kocam alio kocam birakiyor trrs dukkana evim :-(
Tebrik ediyorum. İnşallah sağlıklı kolay bir doğum olur.İnşallahhhh canım inşallahhhh rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı bebiş versin hepimize
Tebrik ediyorum. İnşallah sağlıklı kolay bir doğum olur.
Hımm anladım.cnm:)Yaşadım canım bir hafta önce karın bel ağrısı başladı adete 2 gün kala göğüs hassasiyetim ve sık idrara çıkmam oldu ben mens olucam sanıyordum ağrılardan dolayı
Canım kanı pazartesi vereceğim ☺canım kan testi verdinmi kesnlestimi gebelik baktım göremedım sonucunu bn yaaebru_can_ebru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?