- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.181
yaa sanki bana orda idrar birikmiş gibi geld başka testin varsa yapsanaCanım kanı pazartesi vereceğim ☺
Buraya hep uğra bak vallahi gonullenirim benAha kovuldum
Canım testim Yok ki başkayaa sanki bana orda idrar birikmiş gibi geld başka testin varsa yapsana
yani üzülme ama ben göremedim çizgi tabiki sen bizden daha iyi görüyorsun amaCanım testim Yok ki başka
Yok ablam burdayım benBuraya hep uğra bak vallahi gonullenirim ben
Hayırlısı kuzum benim kısmet bakalımyani üzülme ama ben göremedim çizgi tabiki sen bizden daha iyi görüyorsun ama
aynen cnm aslında acilde kav verebilirdin benceHayırlısı kuzum benim kısmet bakalım
Canım kimseye söyledin mi bence de kan sonucu plana kadar söyleme beni yanlış anlama benim adet 6 gün geçmişti ve bu testen daha belirgin çizgi vardı sonra adet oldum ama dua et olumlu düşün güzel olsunCanım testim Yok ki başka
Kalp atışını duyana kadar kimseye duyurma tatlım ben çok üzüldum aileye söylediğimiz içinCanım kimseye söyledin mi bence de kan sonucu plana kadar söyleme beni yanlış anlama benim adet 6 gün geçmişti ve bu testen daha belirgin çizgi vardı sonra adet oldum ama dua et olumlu düşün güzel olsun
Tamam ya vercem şimdi gidiyorum içime kurt düştü ☺aynen cnm aslında acilde kav verebilirdin bence
Aynen ablacım varsa bende öyle düşünüyorumKalp atışını duyana kadar kimseye duyurma tatlım ben çok üzüldum aileye söylediğimiz için
İnşallah senden de güzel haberlerini alacağız canımKızlar ben sağlık Ocağı'na gittim dün geç girmişim sabah gitmem gerekiyormuş adet olacağım gbi ağrım var dedim belim ağrıyor dedim yerleşme kanaması gibi mevsimden de kaynaklanıyor olabilir dedi ama dedim daha önce böyle bişey olmamıştı Pazartesi erken den gel aç karnına bi bakalım şekere de bakalım dedi.hayırlısı bakalım
git ver cnm rahatlaaaTamam ya vercem şimdi gidiyorum içime kurt düştü ☺
Aynen bekleyim dedim ama şimdi vazgeçtim hayırlısı dua edin banagit ver cnm rahatlaaa
Ayyy inşallah canım bende öyle hissediyorum Allah'ın izniyleİnşallah senden de güzel haberlerini alacağız canım
insaallh cnm guzel haberlerle gelirsin yaaa bhcg yuksek yuksek cikarrrAynen bekleyim dedim ama şimdi vazgeçtim hayırlısı dua edin bana
Git cnm git güzel haberlerini bekliyoruzAynen bekleyim dedim ama şimdi vazgeçtim hayırlısı dua edin bana
Gonuller bir olsun kuZUM insallah iyi haberinizi almak yetio banaÇok çalışıyorsun artık ya offf göremiyoruz ki seni
Bugun ama duzensiz adetim canim... testde yapiorum negatif ama goguslerimin ucuda cok acio sismiste yakindir adetimcnm senın adetın bugu degılmıydı yanlısmı hatırlıyorum ben durumlar nasılsevcanvildo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?