2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Açıkçası bana en samimi bu forum geldi diğerlerine mesaj yazıyorum hiç cevap yok buradaki herkes çok samimi hepsine duacıyım
Canım bende yaşıyorum onu yazmıyorlar görmezden geliyorlar insan üzülüyor ama burası farklı

Canım bende yaşıyorum onu yazmıyorlar görmezden geliyorlar insan üzülüyor ama burası farklı
Evet yerleşmiş bi kadro var onlar konuşuyor yeni üyelere hiç yazmıyorlar burası gerçekten süper herkes süper samimi hastaneye giden arkadasın heyecanını hepimiz paylaşıyoruz şu an hemde birbirini tanımadan süpersiniz gercekten

Tabiki burasi farkli abla senin benim bizim gibi muhtesem insanlar burda herkes birbirinin iyiligi icin cabaliyor hamdolsun...kimse haset degil herkes tanimadigi insanlara guvenmeyi ogreniyor burda biri bisey yapsin o yapti diye yapioruz cunku ona inaniyoruz biz burda birlikte beraber okdugumuz icin bu topik bizim icin ozel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…