- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.201
Allah razı olsun canım benim aynen öyle ☺Gonuller bir olsun kuZUM insallah iyi haberinizi almak yetio bana
Açıkçası bana en samimi bu forum geldi diğerlerine mesaj yazıyorum hiç cevap yok buradaki herkes çok samimi hepsine duacıyımGonuller bir olsun kuZUM insallah iyi haberinizi almak yetio bana
Gidiyonmu acileTamam ya vercem şimdi gidiyorum içime kurt düştü ☺
Butun samimi insanlar burda toplabmis canim benimAçıkçası bana en samimi bu forum geldi diğerlerine mesaj yazıyorum hiç cevap yok buradaki herkes çok samimi hepsine duacıyım
Bizde sana canım iyi ki varsın ☺Açıkçası bana en samimi bu forum geldi diğerlerine mesaj yazıyorum hiç cevap yok buradaki herkes çok samimi hepsine duacıyım
Geldim kuzum aynenGidiyonmu acile
Verdinmi kan ne zaman hangi ara sonuc ne zaman cikacajGeldim kuzum aynen
Ooo ne çabuk cnm hadi dört gözle bekliyoruz dualarımız seninle muckGeldim kuzum aynen
Hastaneye mı gittin superGeldim kuzum aynen
Evet inşallah herkesten güzel haberler bekliyorumButun samimi insanlar burda toplabmis canim benim
Amin canım inşallah hamişsem eğer bütün belirtilerini A dan Z ye herkesle paylaşacağımBizde sana canım iyi ki varsın ☺
Canım bende yaşıyorum onu yazmıyorlar görmezden geliyorlar insan üzülüyor ama burası farklıAçıkçası bana en samimi bu forum geldi diğerlerine mesaj yazıyorum hiç cevap yok buradaki herkes çok samimi hepsine duacıyım
Hadi canım inşallah güzel haber gelir kutlama yaparız bu forumdaEve çok yakın hadi hayırlısı bakalım bekliyorum kuzum alacaklar
Vay be bende kendime hızlı derdim harikasınız ebru hanımEve çok yakın hadi hayırlısı bakalım bekliyorum kuzum alacaklar
Ben kesin hamile degilim walla hic bi belirtim yok... masallah sana insallah sendeki hepsi bebis belirtisidirA
Amin canım inşallah hamişsem eğer bütün belirtilerini A dan Z ye herkesle paylaşacağım
Ay canim benin insalalh bebisin seninledirEve çok yakın hadi hayırlısı bakalım bekliyorum kuzum alacaklar
Evet yerleşmiş bi kadro var onlar konuşuyor yeni üyelere hiç yazmıyorlar burası gerçekten süper herkes süper samimi hastaneye giden arkadasın heyecanını hepimiz paylaşıyoruz şu an hemde birbirini tanımadan süpersiniz gercektenCanım bende yaşıyorum onu yazmıyorlar görmezden geliyorlar insan üzülüyor ama burası farklı
Tabiki burasi farkli abla senin benim bizim gibi muhtesem insanlar burda herkes birbirinin iyiligi icin cabaliyor hamdolsun...kimse haset degil herkes tanimadigi insanlara guvenmeyi ogreniyor burda biri bisey yapsin o yapti diye yapioruz cunku ona inaniyoruz biz burda birlikte beraber okdugumuz icin bu topik bizim icin ozel...Canım bende yaşıyorum onu yazmıyorlar görmezden geliyorlar insan üzülüyor ama burası farklı
Bu ikinci ayımız öyle hissediyorum inşallah Pazartesi belli olur inşallahBen kesin hamile degilim walla hic bi belirtim yok... masallah sana insallah sendeki hepsi bebis belirtisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?