- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.221
Insallh canim benin Allah goblune gore versin insallahBu ikinci ayımız öyle hissediyorum inşallah Pazartesi belli olur inşallahCanım inşallah hepimize tattırsın o duyguyu Allahım
Sonuçta biz doktor değiliz burda kendi yaşadıklarımızı başkalarından duyduklarımızı paylaşıyoruz süper ya herkeste farklı belirtiler var bilgileniyorsa üzülüp hep birlikte seviniyoruz Allahım inşallah bu topic teki herkese bebiş nasip etTabiki burasi farkli abla senin benim bizim gibi muhtesem insanlar burda herkes birbirinin iyiligi icin cabaliyor hamdolsun...kimse haset degil herkes tanimadigi insanlara guvenmeyi ogreniyor burda biri bisey yapsin o yapti diye yapioruz cunku ona inaniyoruz biz burda birlikte beraber okdugumuz icin bu topik bizim icin ozel...
Insalalh canim benim ...Sonuçta biz doktor değiliz burda kendi yaşadıklarımızı başkalarından duyduklarımızı paylaşıyoruz süper ya herkeste farklı belirtiler var bilgileniyorsa üzülüp hep birlikte seviniyoruz Allahım inşallah bu topic teki herkese bebiş nasip etSonra bebiş fotograflarımızı paylaşırız yarışma yaparız burda ay âmin inşallah
Amin cnm.yaaaaaSonuçta biz doktor değiliz burda kendi yaşadıklarımızı başkalarından duyduklarımızı paylaşıyoruz süper ya herkeste farklı belirtiler var bilgileniyorsa üzülüp hep birlikte seviniyoruz Allahım inşallah bu topic teki herkese bebiş nasip etSonra bebiş fotograflarımızı paylaşırız yarışma yaparız burda ay âmin inşallah
aynn bnm gzlerde yaniyor ama bnde bkliyrumebru_can_ebru kiz senden haber beklkyirum uyumadim yanio gozlerim
Kan almadilarmiDoktor doğumdaymış baktıramadık kuzum
Canım doktora gerek yok ki yaaa şöyle gebelik testi yaptırmak istiyorum diye giriş yapar vezneDoktor doğumdaymış baktıramadık kuzum
Canım 7 aydır korunmuyorduk tedavi için bir yıl bekle dediler çok şükür oldu sanırım ☺
Aaa çok saçma cnm bakmak zorundalar neyse hayırlısı olsun inşallah tatlimYok bakmadılar valla her şeyde var bir hayır inş pazartesi haber veririm ☺
Normalde de bakmalar9 gerekir cnm sallamışlar terbiyenizler neyse vardır bi hayirEbrucum midem bulaniyo başım dönüyo cok kötüyüm deseydin arayada gebelik olabilir mi yi sıkıştıracaktn bakarlardi o zaman
Hayirlisi o zaman canim optim seni kib ins pazartesi artik gozlerim mafoldu....Yok bakmadılar valla her şeyde var bir hayır inş pazartesi haber veririm ☺
Ay valla gıcıklık yapınca tamam dedim çıktım kuzum Of hayırlısı hem silikti bekleyelim bakalım
N
Normalde de bakmalar9 gerekir cnm sallamışlar terbiyenizler neyse vardır bi hayir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?