- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.241
çok zor bu dönemde ben bu sayfaya geldim Doktor korunma vermez diye bekliyordum Kürtajdan sonra ama dış gebelik olunca iğne vuruldu iğnenin etkisi geçmesi için adete kadar korunma verdı o yüzden nisan ayı maalesef bana uymadi ama yinede bu sayfadan ayrılamadımEvet yerleşmiş bi kadro var onlar konuşuyor yeni üyelere hiç yazmıyorlar burası gerçekten süper herkes süper samimi hastaneye giden arkadasın heyecanını hepimiz paylaşıyoruz şu an hemde birbirini tanımadan süpersiniz gercekten
Niye özür diliyon geç olsun güç olmasın allah rahatlık versinAynen çok teşekkür ederim beklettim sizi de ya özür dilerim iyi geceler herkese
Öncelikle sana teşekkür ederim sen vesile oldun burda toplanmamizaTabiki burasi farkli abla senin benim bizim gibi muhtesem insanlar burda herkes birbirinin iyiligi icin cabaliyor hamdolsun...kimse haset degil herkes tanimadigi insanlara guvenmeyi ogreniyor burda biri bisey yapsin o yapti diye yapioruz cunku ona inaniyoruz biz burda birlikte beraber okdugumuz icin bu topik bizim icin ozel...
Canım çok gecmiş olsun bununla geçmiş olsun inşallah olsun Allahım onun zamanını bilir Nisan olmaz Mayıs olur yeter ki sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah üzülme biz yanındayızçok zor bu dönemde ben bu sayfaya geldim Doktor korunma vermez diye bekliyordum Kürtajdan sonra ama dış gebelik olunca iğne vuruldu iğnenin etkisi geçmesi için adete kadar korunma verdı o yüzden nisan ayı maalesef bana uymadi ama yinede bu sayfadan ayrılamadım
Çok teşekkür ederim. Öyle İnşallah hepimiz sağlıklı bebislerle kavuşacağızCanım çok gecmiş olsun bununla geçmiş olsun inşallah olsun Allahım onun zamanını bilir Nisan olmaz Mayıs olur yeter ki sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah üzülme biz yanındayız
Canım çok gecmiş olsun bununla geçmiş olsun inşallah olsun Allahım onun zamanını bilir Nisan olmaz Mayıs olur yeter ki sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah üzülme biz yanındayız
Çok teşekkür ederim. Öyle İnşallah hepimiz sağlıklı bebislerle kavuşacağız
Ben yatiyorum allah rahatlik versin kizlar
İnşallah canım yaaAmeliyat demedigine gore çok büyük bir sorun yok canım inşallah faydasını görürsün
Aynen ya tevafuk oldu nisan Mayıs ta hamile kalmak istiyorum hmmm bi kulübe bakiyimBen hic bi topik göremeden burda açtım gözümü demekki iyi bi yerde açmışm öyle mi sevindim
İnşallah canım pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz, inan o kadar sevindim ki. Bugün ki üzüntünün ardından ilaç gibi geldi. Sabırsızlıkla bekleyecem pazartesi, hayırlısı olur inşalllahYok bakmadılar valla her şeyde var bir hayır inş pazartesi haber veririm ☺
Aynen ya tevafuk oldu nisan Mayıs ta hamile kalmak istiyorum hmmm bi kulübe bakiyim
Hıh tamam buldum dedim
Meğer ...
Rabbim hayır düşünene selamet versin düşünmeyene hidayet inşaallah
Aynen kuzum benim çok haklısın hoş geldinNisan ayı içerisinde ben de hamiş olmak istiyorumRabbim hepimizin gonlune gore versin inşallah kızlar... Kun fe yekun... Ol der ve olur... Ayarlamıştır bir şekilde.
Çok hoş buldum :) ortamimiz güzel umarım haberlerimiz de güzel olurAynen kuzum benim çok haklısın hoş geldin
İnşallah ama ümidini yitirme, her şey gönlünce olsunBende aranıza yeni katıldım sağlıkla hamile kalırız inşallah bu ay çok ümidim olmasa da
Hepimizin inşallahİnşallah ama ümidini yitirme, her şey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?