2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

çok zor bu dönemde ben bu sayfaya geldim Doktor korunma vermez diye bekliyordum Kürtajdan sonra ama dış gebelik olunca iğne vuruldu iğnenin etkisi geçmesi için adete kadar korunma verdı o yüzden nisan ayı maalesef bana uymadi ama yinede bu sayfadan ayrılamadım

Öncelikle sana teşekkür ederim sen vesile oldun burda toplanmamiza

Canım çok gecmiş olsun bununla geçmiş olsun inşallah olsun Allahım onun zamanını bilir Nisan olmaz Mayıs olur yeter ki sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah üzülme biz yanındayız

Canım çok gecmiş olsun bununla geçmiş olsun inşallah olsun Allahım onun zamanını bilir Nisan olmaz Mayıs olur yeter ki sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah üzülme biz yanındayız
Çok teşekkür ederim. Öyle İnşallah hepimiz sağlıklı bebislerle kavuşacağız

Ben yatiyorum allah rahatlik versin kizlar

Ben hic bi topik göremeden burda açtım gözümü demekki iyi bi yerde açmışm öyle mi sevindim

Ben hic bi topik göremeden burda açtım gözümü demekki iyi bi yerde açmışm öyle mi sevindim
Aynen ya tevafuk oldu nisan Mayıs ta hamile kalmak istiyorum hmmm bi kulübe bakiyim
Hıh tamam buldum dedim
Meğer ...
Rabbim hayır düşünene selamet versin düşünmeyene hidayet inşaallah

Yok bakmadılar valla her şeyde var bir hayır inş pazartesi haber veririm ☺
İnşallah canım pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz, inan o kadar sevindim ki. Bugün ki üzüntünün ardından ilaç gibi geldi. Sabırsızlıkla bekleyecem pazartesi, hayırlısı olur inşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…