2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Açıkçası bana en samimi bu forum geldi diğerlerine mesaj yazıyorum hiç cevap yok buradaki herkes çok samimi hepsine duacıyım
Bu durum benide sinir ediyordu hatta dile getirmiş ben kendi adıma elimden geldiğince mesajlara cevap veriyorum tabi bazn yoğunluk oluyor gözden kaçıyor affola

Ayrılmada zaten canım beraber zaman geçiriyoruz ne güzel

İnşallah canım pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz, inan o kadar sevindim ki. Bugün ki üzüntünün ardından ilaç gibi geldi. Sabırsızlıkla bekleyecem pazartesi, hayırlısı olur inşalllah
Ay üzülmek yok demedik mi canım amaa bu topicte üzülmek yasaak iyi olacak herşey kendini buna inandır canım ama olumsuzu çağırmak yok

Kizlar merhabalar nasilsiniz cici anne adaylari. Sabah uyandigimda tuaf birsey oldu ,adetime yani bata daha 3 gun var ve bu sabah tuvalete gittigimde kramplar ve hafif acik pembe mor gibi lekeler vardi sildigimde(cok affedersiniz). Ondan onceki gunlerde gebelik testlerim negatifti. Ilk defa boyle birseyle karsilastim kizlar. Ayni durumu yasayan varmi ve bu bir yerlesme kanamasi olabilirmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…