- 13 Ocak 2017
- 401
- 300
- 53
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.261
Biz ilk kez bu ay deneyecegiz, heyecanliyim hevesliyim bir hoşum :)Hepimizin inşallah
Biz ilk kez bu ay deneyecegiz, heyecanliyim hevesliyim bir hoşum :)[/QUO inşallah hemencecik tutar bebeğin
Ebrucum canım anca yeni girebildim ve çok mutlu oldum valla pazartesi yi bekliyorum seninle birlikte hayırlısı olur inşallahYok bakmadılar valla her şeyde var bir hayır inş pazartesi haber veririm ☺
Bu durum benide sinir ediyordu hatta dile getirmiş ben kendi adıma elimden geldiğince mesajlara cevap veriyorum tabi bazn yoğunluk oluyor gözden kaçıyor affolaAçıkçası bana en samimi bu forum geldi diğerlerine mesaj yazıyorum hiç cevap yok buradaki herkes çok samimi hepsine duacıyım
Ayrılmada zaten canım beraber zaman geçiriyoruz ne güzelçok zor bu dönemde ben bu sayfaya geldim Doktor korunma vermez diye bekliyordum Kürtajdan sonra ama dış gebelik olunca iğne vuruldu iğnenin etkisi geçmesi için adete kadar korunma verdı o yüzden nisan ayı maalesef bana uymadi ama yinede bu sayfadan ayrılamadım
Ay üzülmek yok demedik mi canım amaa bu topicte üzülmek yasaak iyi olacak herşey kendini buna inandır canım ama olumsuzu çağırmak yokİnşallah canım pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz, inan o kadar sevindim ki. Bugün ki üzüntünün ardından ilaç gibi geldi. Sabırsızlıkla bekleyecem pazartesi, hayırlısı olur inşalllah
Olursun inşallah canım benimNisan ayı içerisinde ben de hamiş olmak istiyorumRabbim hepimizin gonlune gore versin inşallah kızlar... Kun fe yekun... Ol der ve olur... Ayarlamıştır bir şekilde.
İnşallah canım sanada hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar olsun kızlar bu gün çok güzel Bir gün olacak inşaallah istediğimiz her güzelliği bu gün yaşayacağız Rabbimin izniyle ebrucanebru. Senin içinde çok sevindim hayırlı haberler alırsın inşaallah
Bende aranıza yeni katıldım sağlıkla hamile kalırız inşallah bu ay çok ümidim olmasa da
Hosgeldiniz kizlarÇok hoş buldum :) ortamimiz güzel umarım haberlerimiz de güzel olur
Gunaydin ablam gunaydin kuzucuklarimGünaydın hayırlı sabahlar kuzular :)
Geçti kuzum silik çıkmıştı dünKac gun var bata canimm
Kız iki tane yaptın vardı gördüm been yaniHerkese günaydın hayırlı sabahlar... Yen'i gelen arkadaşlar hoş geldiniz sizde. Sabah idrar testi yaptım negatif çıktı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?