- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.281
Aynen abla ben anlamadım cidden noluyorKız iki tane yaptın vardı gördüm been yani
İnşallah olur canım tabi dua ederizInsallah canim benim rabbim nasip ettiyse hayirlisiyla olur insallah dualarimiz seninle :) sende bize dua et olurmu. bu sabah benden pembe lekelenme geldi ve adetime daha 3 gun var. Test yaptim ama cooooookkk silik cikti , yarin tekrar denicem kizlar dua edin
Sadece peçeteye bi kez geldi sonra gelmedi pembe kahve karışıktı
Canm testin hassasiyetinde sikinti olavikir ...bence sen kesinlikle kan vermelisin acile giderek...venim hcg 12 cikmisti bu aksma acile gideceim muhakkak...cunki icim rahat etmiyor bu sekilde tekrar kan vereceimBuda bugün ki
Ay Maşallahhhhh Maşallahhhhh çok sevindim sizin adınıza rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin inşGünaydın arkadaşlar Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Benim 4 yaşında bir oğlum var Allahım bağışlasın hepimizin yavrularını.Oğlum aşılama ile oldu yumurtalıklarımda trmbellik vardı ikinciyi düşünmeye başladık ama doktor tekrar aşılama dedi tahlil istedi ve tahlilde yumurtlamam olmuş o ay.1,2 ay deneyin sonra aşılama dedi ilk ay olmadı çok deneyrmedik zaten hep test yaptım ve tek çizgiyi götmekten çok sııkıldım.Bu ay adeti. Geçmeden tekrar yaptım silik çizgi çıktı kanda baktırdım pozitif çıktı.Çarşamba fünü Allahım izin verirse doktora gidicez.Dua edin keseyi ve kalp ataşlarını görelim suyalım kızlar.
Canm bende adete 2 gun kala kanda baktirdim 12 cikti senin degerin kactiGünaydın arkadaşlar Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Benim 4 yaşında bir oğlum var Allahım bağışlasın hepimizin yavrularını.Oğlum aşılama ile oldu yumurtalıklarımda trmbellik vardı ikinciyi düşünmeye başladık ama doktor tekrar aşılama dedi tahlil istedi ve tahlilde yumurtlamam olmuş o ay.1,2 ay deneyin sonra aşılama dedi ilk ay olmadı çok deneyrmedik zaten hep test yaptım ve tek çizgiyi götmekten çok sııkıldım.Bu ay adeti. Geçmeden tekrar yaptım silik çizgi çıktı kanda baktırdım pozitif çıktı.Çarşamba fünü Allahım izin verirse doktora gidicez.Dua edin keseyi ve kalp ataşlarını görelim suyalım kızlar.
Aynen gidiyorum canım tüm Ümit'lerim yıkıldı bir anda rabbim hayırlısını versin ne diyimCanm testin hassasiyetinde sikinti olavikir ...bence sen kesinlikle kan vermelisin acile giderek...venim hcg 12 cikmisti bu aksma acile gideceim muhakkak...cunki icim rahat etmiyor bu sekilde tekrar kan vereceim
Günaydın hayırlı sabahlar kuzular :)
Insallah canim benim rabbim nasip ettiyse hayirlisiyla olur insallah dualarimiz seninle :) sende bize dua et olurmu. bu sabah benden pembe lekelenme geldi ve adetime daha 3 gun var. Test yaptim ama cooooookkk silik cikti , yarin tekrar denicem kizlar dua edin
Aynen gidiyorum canım tüm Ümit'lerim yıkıldı bir anda rabbim hayırlısını versin ne diyim
Canım kan veriyim diyorum 3 gün geciktim zaten olsa çıkar herhaldeEbru_can_ebru
Bak nedicem canim , emin olmak istiyosan bence yeni bi test yap ama testin hassasiyeti iyi olsun hani su erken gebelik testlerinden. Bende dusunuyorum simdi gidip alsammi acaba
Ya kimyasaldı ya da test yanlış çıktı anlamadım çok kötüyüm eşim de işteEbruu neler oluyor yaaa doktora git hemen acile
Ebru_can_ebru
Bak nedicem canim , emin olmak istiyosan bence yeni bi test yap ama testin hassasiyeti iyi olsun hani su erken gebelik testlerinden. Bende dusunuyorum simdi gidip alsammi acaba
Ya kimyasaldı ya da test yanlış çıktı anlamadım çok kötüyüm eşim de işte
Olmadı canım anlamadım neden olduğunu İnan geldim çok yakın hastaneCanm kanaman mi oldu ki.hastane uzak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?