2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Günaydın arkadaşlar Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Benim 4 yaşında bir oğlum var Allahım bağışlasın hepimizin yavrularını.Oğlum aşılama ile oldu yumurtalıklarımda trmbellik vardı ikinciyi düşünmeye başladık ama doktor tekrar aşılama dedi tahlil istedi ve tahlilde yumurtlamam olmuş o ay.1,2 ay deneyin sonra aşılama dedi ilk ay olmadı çok deneyrmedik zaten hep test yaptım ve tek çizgiyi götmekten çok sııkıldım.Bu ay adeti. Geçmeden tekrar yaptım silik çizgi çıktı kanda baktırdım pozitif çıktı.Çarşamba fünü Allahım izin verirse doktora gidicez.Dua edin keseyi ve kalp ataşlarını görelim suyalım kızlar.

Insallah canim benim rabbim nasip ettiyse hayirlisiyla olur insallah dualarimiz seninle :) sende bize dua et olurmu. bu sabah benden pembe lekelenme geldi ve adetime daha 3 gun var. Test yaptim ama cooooookkk silik cikti , yarin tekrar denicem kizlar dua edin

İnşallah olur canım tabi dua ederiz

Ay Maşallahhhhh Maşallahhhhh çok sevindim sizin adınıza rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin inş

Canm bende adete 2 gun kala kanda baktirdim 12 cikti senin degerin kacti

Canm testin hassasiyetinde sikinti olavikir ...bence sen kesinlikle kan vermelisin acile giderek...venim hcg 12 cikmisti bu aksma acile gideceim muhakkak...cunki icim rahat etmiyor bu sekilde tekrar kan vereceim
Aynen gidiyorum canım tüm Ümit'lerim yıkıldı bir anda rabbim hayırlısını versin ne diyim

Rabbm hakkinda hayrlisini versn insallah canm insallah hersey istedigin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…