- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.301
Bikac gun sonra tekrae test yap cnmKizlar merhabalar nasilsiniz cici anne adaylari. Sabah uyandigimda tuaf birsey oldu ,adetime yani bata daha 3 gun var ve bu sabah tuvalete gittigimde kramplar ve hafif acik pembe mor gibi lekeler vardi sildigimde(cok affedersiniz). Ondan onceki gunlerde gebelik testlerim negatifti. Ilk defa boyle birseyle karsilastim kizlar. Ayni durumu yasayan varmi ve bu bir yerlesme kanamasi olabilirmi sizce
Olmadı canım anlamadım neden olduğunu İnan geldim çok yakın hastane
Ay hayirli olsun canim benim Alalh sglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallahGünaydın arkadaşlar Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Benim 4 yaşında bir oğlum var Allahım bağışlasın hepimizin yavrularını.Oğlum aşılama ile oldu yumurtalıklarımda trmbellik vardı ikinciyi düşünmeye başladık ama doktor tekrar aşılama dedi tahlil istedi ve tahlilde yumurtlamam olmuş o ay.1,2 ay deneyin sonra aşılama dedi ilk ay olmadı çok deneyrmedik zaten hep test yaptım ve tek çizgiyi götmekten çok sııkıldım.Bu ay adeti. Geçmeden tekrar yaptım silik çizgi çıktı kanda baktırdım pozitif çıktı.Çarşamba fünü Allahım izin verirse doktora gidicez.Dua edin keseyi ve kalp ataşlarını görelim suyalım kızlar.
Insallah bebegin seninledir cnmInsallah canim benim rabbim nasip ettiyse hayirlisiyla olur insallah dualarimiz seninle :) sende bize dua et olurmu. bu sabah benden pembe lekelenme geldi ve adetime daha 3 gun var. Test yaptim ama cooooookkk silik cikti , yarin tekrar denicem kizlar dua edin
Çok haklısın canım öyle ama çift çizgi silik te olsa görünce ne yalan söyleyim çok heveslendimTamam canm dur üzülme hemen belki test yalnsti yada gercktn dogruysa da bile canini skiacak bisey yok senin eşinin cani sağ olsnda gerisi olur Rabbm iyisini hilir lutfen ümitszliğe kapilma
Canım benim İnan bilmiyorum kuzumebru_can_ebru dur hemen stres yapma canim bekle belki gec dollenme falandir adet olana kadar bi umut var
Canım benim 90.75 çıktı br daha yaptırmadımCanm bende adete 2 gun kala kanda baktirdim 12 cikti senin degerin kacti
Geç döllenme olsa bile kanda çıkar dimi sat 9 mart . Normalde her ay 4 gün önce oluyorum
Canm kanda cikar si.di..verdinmi kanGeç döllenme olsa bile kanda çıkar dimi sat 9 mart . Normalde her ay 4 gün önce oluyorum
Günaydın aşkım nasılsınGünaydınnnn miyaaa :))
Dur bakalım panik yok bekle biraz daha ne olacak görelim daha yeni belki ondanAynen abla ben anlamadım cidden noluyor
cnm benim uzulme hayirlisi ise ciksin degilse cikmasin zaten oyle dusun bide mart 31 cekiyor gcikme yapabilir ona gore hesaplasaydin adetiniGeç döllenme olsa bile kanda çıkar dimi sat 9 mart . Normalde her ay 4 gün önce oluyorum
Aşkım senin bu test öncekiyle aynı marka mı bile yatmadan sıvı aldın mı o da etkilerAy Maşallahhhhh Maşallahhhhh çok sevindim sizin adınıza rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin inş
Iyilestm cok şükür ablacm ama ne kdr kötüydüm ya midem hicbirsey kabul etmedi ne yediysem cikrdm afedersin.Allaha sukur iyiyim sağlık gibisi yok.Sen naslsn ablaGünaydın aşkım nasılsın
Verdim canım 12 gibi çıkartırız dedilerCanm kanda cikar si.di..verdinmi kan
Canım silik çizgi pozitif olarak değerlendiriliyor inşalla gebesindir arkadaşımın da çok çok silikti şu 12 haftalık gebe.Hayırlısı olsun canım.Insallah canim benim rabbim nasip ettiyse hayirlisiyla olur insallah dualarimiz seninle :) sende bize dua et olurmu. bu sabah benden pembe lekelenme geldi ve adetime daha 3 gun var. Test yaptim ama cooooookkk silik cikti , yarin tekrar denicem kizlar dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?