2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım sen bu şekil uğraşacağına gün aşırı ilişkiye gir adet bittikten sonra Daha iyi olmaz mı senin için
Öyle de yapiyoruz da bu ay ovulasyon ile deniyim dedim belki gününe denk gelirse diye nasip tabii...benim hasimato varya birde spremi vücutta cok uzun yasamiyormus o güne denk gelmesi önemli yani biraz daha

Öyle de yapiyoruz da bu ay ovulasyon ile deniyim dedim belki gününe denk gelirse diye nasip tabii...benim hasimato varya birde spremi vücutta cok uzun yasamiyormus o güne denk gelmesi önemli yani biraz daha
Ay ben bunu hep unutuyorum canım ya kusura bakma lütfen cümbür cemaat yazıştığımız için karışıyor kasten demedim yani nasibinde varsa oluyor canım dünü değerlendirdiysen iyi bugünüde değerlendir

Miyaz demiş ya bugünu de degerlendir diye cnm bilemedim o yüzden amaan cok düşünmemek hesaplamamak lazım nasip.. benim merak ettiğim hangi gün yumurtladigimdi 13.gün galiba ovulasyon ile öğrenmiş oldum :))
Aynen kafaya çok taktiginda da olmuyo gerçekten bunu öğrenmiş oldum bende kendim hesaplamiyorum da adetim bittikten sonra gün aşırı yapıyoruz hep olursa olur inşallah. Takvimim diye program var çok önceden yuklemistim onda mesela adet günümü söylüyor tam tarihinde adet oluyorum yumurtlama gunumu de hesaplıyor ona bakıyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…