- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.501
Adetim 24 nisan cnm yok hep silikti bugün başta daÖnemli olan dün yaptiysan dunkunun olması lazım durdukcada siliklesir diye düşünüyorum adetin ne zaman canim
Hee tamam bende içeriğini okuduğumda öyle yaziyodu olmayınca atiyodum şimdi öyle deyince yanlış anladimYok canım beş yada en fazla on dakika içindeki sonuç geçerli oluyor ovu testi kaldıkça bozuluyor zaten gebelik testi gib değil yani
Dünü degerlendirdik artık bu ay anlamadım akintim da yok yumurtlama agrim da yok birde dün 13.gündüÜç gün öncesinden başlamış olması lazım dün çatladı heralde canım bugünüde değerlendir
Orası öyle tabi ama yanyana zaman geöirmekte güzel olurdu haniAynen öyle valla ne guzel olurdu ama kader ışte farklı memleketlerden yazıp burda birbirimizi tanımış olduk buda güzel gonullerimiz bir olsun yeter :)
Carsamba da benim yumurtlama gunumdu bu ara akintim çok fazla fakat ağrım hiç olmadıDünü degerlendirdik artık bu ay anlamadım akintim da yok yumurtlama agrim da yok birde dün 13.gündü
Canım sen bu şekil uğraşacağına gün aşırı ilişkiye gir adet bittikten sonra Daha iyi olmaz mı senin içinDünü degerlendirdik artık bu ay anlamadım akintim da yok yumurtlama agrim da yok birde dün 13.gündü
Kaldıkça silikleşiyor dedin ya kuzu ondan yazdımHee tamam bende içeriğini okuduğumda öyle yaziyodu olmayınca atiyodum şimdi öyle deyince yanlış anladim
Aynen cok güzel olurduOrası öyle tabi ama yanyana zaman geöirmekte güzel olurdu hani
Degisebilir diycektim :) çünkü kaldıkça bende bozulduğunu okumuştum o yüzden bekletmiyodum ben hicKaldıkça silikleşiyor dedin ya kuzu ondan yazdım
Hee değişiyor koyu oluyor ilk dakikslara göre :)Degisebilir diycektim :)
Öyle de yapiyoruz da bu ay ovulasyon ile deniyim dedim belki gününe denk gelirse diye nasip tabii...benim hasimato varya birde spremi vücutta cok uzun yasamiyormus o güne denk gelmesi önemli yani biraz dahaCanım sen bu şekil uğraşacağına gün aşırı ilişkiye gir adet bittikten sonra Daha iyi olmaz mı senin için
Bakalim takvime göre yarin yumurtlama belki akıntı ağrı yarin olur genelde oluyor ağrı...kismet :)))Carsamba da benim yumurtlama gunumdu bu ara akintim çok fazla fakat ağrım hiç olmadı
Ay ben bunu hep unutuyorum canım ya kusura bakma lütfen cümbür cemaat yazıştığımız için karışıyor kasten demedim yani nasibinde varsa oluyor canım dünü değerlendirdiysen iyi bugünüde değerlendirÖyle de yapiyoruz da bu ay ovulasyon ile deniyim dedim belki gününe denk gelirse diye nasip tabii...benim hasimato varya birde spremi vücutta cok uzun yasamiyormus o güne denk gelmesi önemli yani biraz daha
Yaa agri olmadı bende deBakalim takvime göre yarin yumurtlama belki akıntı ağrı yarin olur genelde oluyor ağrı...kismet :)))
Gün aşırı demisti benim doktor da 2gunde 1Yok cnm Estağfurullah çok kişi varya zaten :)) ust üste denemeyin diolar ya sperm kalitesi dusuyormus bilemedim napsam kiii
Miyaz demiş ya bugünu de degerlendir diye cnm bilemedim o yüzden amaan cok düşünmemek hesaplamamak lazım nasip.. benim merak ettiğim hangi gün yumurtladigimdi 13.gün galiba ovulasyon ile öğrenmiş oldum :))Gün aşırı demisti benim doktor da 2gunde 1
Aynen kafaya çok taktiginda da olmuyo gerçekten bunu öğrenmiş oldum bende kendim hesaplamiyorum da adetim bittikten sonra gün aşırı yapıyoruz hep olursa olur inşallah. Takvimim diye program var çok önceden yuklemistim onda mesela adet günümü söylüyor tam tarihinde adet oluyorum yumurtlama gunumu de hesaplıyor ona bakıyorum hepMiyaz demiş ya bugünu de degerlendir diye cnm bilemedim o yüzden amaan cok düşünmemek hesaplamamak lazım nasip.. benim merak ettiğim hangi gün yumurtladigimdi 13.gün galiba ovulasyon ile öğrenmiş oldum :))
Yâa degisiyoda yani ben adet günleri tam Adetime geldigi icin yumurtlamayi ordan bakiyorum. Ama olsun yumurtlama gecsede gün aşırı devam olacağı varsa olur yani sorun yok :)))Bende de o program var cnm onda pazartesi diye gosteriodu yumurtlamayi ovulasyona göre dündü nasip bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?