- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.521
Ne zamandır olmuyodu abla seninAdet günlerim zaten düzenli 28 günde bir takvime genelde uyuyor.. bu ay da gecsin de bakalım eşim gitsin artık doktora :))
Ocaktan bu yana olmuyor cnmNe zamandır olmuyodu abla senin
Esinde görünsün o zaman ablam 2-3aya kadar bizimde olmazsa benim esimde gidecek bakalım artık inşallah gitmelerine gerek kalmaz da bebisler gelir babalarına :))Ocaktan bu yana olmuyor cnm
İnşallah canım ya onlar içinde zor ya inşallah gitmelerine gerek kalmaz :)Esinde görünsün o zaman ablam 2-3aya kadar bizimde olmazsa benim esimde gidecek bakalım artık inşallah gitmelerine gerek kalmaz da bebisler gelir babalarına :))
Amin insallahİnşallah canım ya onlar içinde zor ya inşallah gitmelerine gerek kalmaz :)
cnm valla gobegimden birseyler yapti ya bende anlamadim valla damarlarin dolmus cok usutmussun dedi sarip sarmalandim oyle oturuyorum evdeOlur tabi niye olmasın canım ama eş çektirme ne kız anlamadım ben
Cnm beni evlatlik alabilirsinyeterki uzulme
Herkese iyi akşamlar nasılsınız neler yapiyosunuz bayanlar
Hadi darısı bana ben de olam ☺☺☺
Canım Dün yumurtlama ne oldu bugün de çatladı Dünü Bugünü Hatta yarını da değerlendirKızlar dünkü ovulasyon testim koyuydu bugün siliklesmis yumurtlamam ne gün oluyor yani
Canım İnşallah bunlar vesile olur bebek için eskiler yaparmış neden sende de olmasın kicnlar ben bugun bi teyzeye es cektirmeye gittim sen cok usutmussun cok sert yumurtalikalrin cok yavas atiyor dedi cekti sonra belimi bagladi bide dediki bugun iliskiye gir sonra adet bitene kadar yok dedi adet bittikten 3 4 gun snrada iliskiye gir dedi rahim kendini toplasin dedi bide sut buhari yap dedi ondan snra bana gel bidaha cekicem dedi olur senin cocugun dedi
Yapistir abla banyo yapaeken cikarmasevcanvildo Canım bu yakıyı bugün yapıştırsam olur mu çatlatma iğnesini bugün yaptım sıcak tutması açısından ysni ne dersin
Erken yumurtluyorsun o zaman sen canımDünü degerlendirdik artık bu ay anlamadım akintim da yok yumurtlama agrim da yok birde dün 13.gündü
Merhaba kızlar bugünde olmadım ben hiç geciktiğimi bilmem hep tam vaktinde olmuşumdur . Çok meraktayım gelmemesi içinde dua ediyorum artık çokta kendimi kaptırmak istemiyorum tuhafım :) adet olcakmışım gibi ara ara agrım oluyo gögüslerim şiş . Bide burda silik çıkıp kanda çıkmadı denmiş ondada biraz üzüldüm bende inş öyle bişey olmaz yoksa yoktur ama varmış gibi yok çıkması kötü olmuş
İyi akşamlar canım yorgunluktan ölüyorum vee çok üşüdüm uzanıyorum sen nasılsın kuzu
Amin canim cok sagol ole tabiki napalim allahtan ümid kesilmez hepimiz icin herseyin hayirlisi
Bi kac gub sonra bi test yao belki gec dollenmedir yerlwsme kanamasi falandir...Canim bugun 10. Gün daha hastalanmadım
Sabah gunluk pedime sulu pembe akintim sonra kahverengi lekenmis sekilde gördüm bidahada gelmedi
Kız sıkı giyinmiştim ya bi an öyle bi soğuk bastırdı ki anlamadım yani eve döndük bizde ben bu ara çok üşüyorum zaten anlamadımAbla niye usutuyosun kendini yaa bak bana neler cektm gerci usudugumu bilmedm ben.dikkat et kndine ya biz kadnlar ah ah usumuycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?