2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

sevcanvildo canım bişey sorcam sana sen bu meryem ana otunu kullanmıştın suya top gibi olan kısmının mı yoksa sap kısmını mı koydun günde eşim ve ben 1 çay bardağı içsek yeterli mi acaba??, üstünde taşıdın mı birde?? :)

Evet abla ondandr dikkat et kndine ya bu mevsm böyle işte
Ben pkodan sanıyordum benim sürekli sert ama iki aydır daha bi damarlanma var gibi idrarım falan yakmıyor ama yada akıntım yok yani kokulu ay ben kuruyum ya doktora söyledim bi jel ismi verdi de hatırlamıyorum şimdi oda bebek istiyorum diye kullanmadım preseed mi neydi varmış o da pahalı yahu

Haklısın canım kendimi hemen kaptırmıyorum oyüzden ama beniim hiç gecikmediği için biraz ordan unutluyum bakalım hayırlısı olsun belkide kürler işe yaradı :))
İnşallah hamilesindir canım ben yoktur diye demedim varsa bike çıkmayabiliyor ya hani bebiş varsa bile çıkmazsa hsni kendinide bebişide sitres etme diye dedim

oyle dedi valla cnm bi arkdsim dha gtmsti bska brne onda oyle dedi bacaklarinin arasina havlu koy diyor sick drsun dyr
Ya bunu benim kuzenimde söyledi biliyor musun adetin bittikten sonra yatmadan önce havluyu ısıt bacak arana koy öyle kalsın sıcak adet ağrınıda zamsnla geçirecek dedi ben hiç yapmadım ama

Ya bunu benim kuzenimde söyledi biliyor musun adetin bittikten sonra yatmadan önce havluyu ısıt bacak arana koy öyle kalsın sıcak adet ağrınıda zamsnla geçirecek dedi ben hiç yapmadım ama
aynen banada adetken agrin varmi dedim evet dedi oyle yap bide taharetlenirken sicak su kullan dedi bunu once babaannemde demisti sakin soguk su kullanma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…