- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.541
Ay yapıştırdım bir saat dayanamadım kasığımdaki neysede belime yapıştırdığım mahfetti beni hassas bi de benim vücut bide çok kuru ondan mı bilemedim ama belimdekini çıkardım ya kabarttı belimi halada yanıyorYapistir abla banyo yapaeken cikarma
Hee benim kasığımda çok sert kız üşütmekten mi oluyor ki benimde acaba canım bilemedim şimdicnm valla gobegimden birseyler yapti ya bende anlamadim valla damarlarin dolmus cok usutmussun dedi sarip sarmalandim oyle oturuyorum evde
Orası neresi öyle 39 derece :)Ayy hepiniz soguk diyonuz ben yaniyorm. Burasi gunduz 39 dereceydi
Hee benim kasığımda çok sert kız üşütmekten mi oluyor ki benimde acaba canım bilemedim şimdi
Yapmadım çıkmaz erken diye ne zaman çıkar acaba varsaTest yaotinmi cnm
Allah rahmet eylesin bende tv izliyorumKomşunun abisi vefat etmişti oraya gidince başsağlığına yeni geldik Sen nasılsın canım
Ben pkodan sanıyordum benim sürekli sert ama iki aydır daha bi damarlanma var gibi idrarım falan yakmıyor ama yada akıntım yok yani kokulu ay ben kuruyum ya doktora söyledim bi jel ismi verdi de hatırlamıyorum şimdi oda bebek istiyorum diye kullanmadım preseed mi neydi varmış o da pahalı yahuEvet abla ondandr dikkat et kndine ya bu mevsm böyle işte
Biraz daha bekle bence canım acele etmeYapmadım çıkmaz erken diye ne zaman çıkar acaba varsa
Adet olunca soğan kürü yaparım ne varsa söker atar inşallah kendimi hiç hamileliğe şartlamıyorum ben bu ay nedense :)Evet abla ondandr dikkat et kndine ya bu mevsm böyle işte
Evet dün olmam lazımdıSennkidemi geciktiii
Bekliyim bakalımm..Biraz daha bekle bence canım acele etme
Sonra hayal kırıklığına uğruyoruz canım o sebepten yani sitres olmanı istememBekliyim bakalımm..
Haklısın canım kendimi hemen kaptırmıyorum oyüzden ama beniim hiç gecikmediği için biraz ordan unutluyum bakalım hayırlısı olsun belkide kürler işe yaradı :))Sonra hayal kırıklığına uğruyoruz canım o sebepten yani sitres olmanı istemem
Harbi neresi orası canım :)Ayy hepiniz soguk diyonuz ben yaniyorm. Burasi gunduz 39 dereceydi
aynn cnm belli olmaz teyze 90 yasinda ama herseyi biliyr amaCanım İnşallah bunlar vesile olur bebek için eskiler yaparmış neden sende de olmasın ki
İnşallah hamilesindir canım ben yoktur diye demedim varsa bike çıkmayabiliyor ya hani bebiş varsa bile çıkmazsa hsni kendinide bebişide sitres etme diye dedimHaklısın canım kendimi hemen kaptırmıyorum oyüzden ama beniim hiç gecikmediği için biraz ordan unutluyum bakalım hayırlısı olsun belkide kürler işe yaradı :))
oyle dedi valla cnm bi arkdsim dha gtmsti bska brne onda oyle dedi bacaklarinin arasina havlu koy diyor sick drsun dyrHee benim kasığımda çok sert kız üşütmekten mi oluyor ki benimde acaba canım bilemedim şimdi
Ya bunu benim kuzenimde söyledi biliyor musun adetin bittikten sonra yatmadan önce havluyu ısıt bacak arana koy öyle kalsın sıcak adet ağrınıda zamsnla geçirecek dedi ben hiç yapmadım amaoyle dedi valla cnm bi arkdsim dha gtmsti bska brne onda oyle dedi bacaklarinin arasina havlu koy diyor sick drsun dyr
aynen banada adetken agrin varmi dedim evet dedi oyle yap bide taharetlenirken sicak su kullan dedi bunu once babaannemde demisti sakin soguk su kullanma diyeYa bunu benim kuzenimde söyledi biliyor musun adetin bittikten sonra yatmadan önce havluyu ısıt bacak arana koy öyle kalsın sıcak adet ağrınıda zamsnla geçirecek dedi ben hiç yapmadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?