- 13 Mart 2017
- 266
- 413
- 53
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.561
Evet haklısın 1hafta beklesemmi yarın alsammı kararsızım çookİnşallah hamilesindir canım ben yoktur diye demedim varsa bike çıkmayabiliyor ya hani bebiş varsa bile çıkmazsa hsni kendinide bebişide sitres etme diye dedim
Adet olunca soğan kürü yaparım ne varsa söker atar inşallah kendimi hiç hamileliğe şartlamıyorum ben bu ay nedense :)
Evet dün olmam lazımdı
Ben geçen ay bıraktım zaten canım hiç ağlamadım ama çok sitres olup üzüldüm geçen ay açıldı gözlerim ama dahada tınlamıyorumAyarlama zaten abla Allahtan gelen başımz ustune gelmeyenede napicaksn.Asıl tevekkul budur.hayırlısı deyip deyip sobra olmayinca üzülmek ağlamak tevekkül olurmu yani.
Günaydın ablacım ☺☺Günaydın kuzular hayırlı sabahlar
Nasılsın canım erkencisinGünaydın ablacım ☺☺
Eşimden dolayı kalktım abla iyiyim sen nasılsın ☺☺☺Nasılsın canım erkencisin
Sende mi :) bende kalkıp kahvaltı falan hazırlıyorum eşime yolculuyorum her sabah hasta olsam bile kalkmamazlık yapmıyorum :) iyiyim canım belim ağrıyor birazEşimden dolayı kalktım abla iyiyim sen nasılsın ☺☺☺
6. Ayına girdik bekliyoruz. İnşallah bakalım :)Hmm ne zamndr bekliyosun canm sen.inşallah bebeğin sennledrhayirlsyla gönlüne göre.Bncede beklemelisn
Hasta oldunmu canım senAksam yaptim bakmadim sabah kalktim 2.cizgi golge tabiki geversiz bi durum
Suraiye tamamini koydum canim ertesigune axiliyor zatem surahi sudoluolack zaten olur az azicinde kotu bi tadi yok cnmsevcanvildo canım bişey sorcam sana sen bu meryem ana otunu kullanmıştın suya top gibi olan kısmının mı yoksa sap kısmını mı koydun günde eşim ve ben 1 çay bardağı içsek yeterli mi acaba??, üstünde taşıdın mı birde?? :)
Dun leke geli bugunbisey yok ama muhakkat gelir devmiHasta oldunmu canım sen
Duzenliyse gevikince genelde cikar cnmYapmadım çıkmaz erken diye ne zaman çıkar acaba varsa
Günaydın kuzular hayırlı sabahlar
Gunaydin hayirli sabahlarGünaydın ablacım ☺☺
Sen kendini daha iyi bilirsin tabiki aama inşallah gelmez yerleşme kanması felan olurDun leke geli bugunbisey yok ama muhakkat gelir devmi
O zaman ben bugün alayım testDuzenliyse gevikince genelde cikar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?