- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.581
Sende gordunmu cnm fotoda silikcizgiyi ya aklim takildi sonradan boyle olup hamile olan varmi acaba bu zamana kadar bunuda yasamadim cunkuSen kendini daha iyi bilirsin tabiki aama inşallah gelmez yerleşme kanması felan olur
Al bakalim hayurlisi olsun cnm benim ...O zaman ben bugün alayım test
Hemne. Cekmedim canim sabah evden cikmadab yaptim evde biraktim onuda umudum yok ama nasip tabikisevcanvildo hadi hayırlısı bi de hemen baktığını gönderiver
Sevgili ovulasyon testi kullanan arkadaşlar benim çift çizgi sadece bir gün görünüyor bu şekilde olan var mı aranızda
Yoksa yine orjinal miyim herkesin günlerce süren çift çizgi lerini görüp görüp şaşıyorum
Hemne. Cekmedim canim sabah evden cikmadab yaptim evde biraktim onuda umudum yok ama nasip tabiki
Cift cizgi net olarak bi kere gordun canim yoksa silik olarak mi o gunu degerlendirseydin
Alla alla erkenmi ki veya yajlis sekildemi yapiosun acabaanladım bende hemen yap hemen çek diyorum
evet net sayılır ki başka da silik veya net hiçbir şekilde görmüyorum ki zaten
Yanimda test yok ise geldimanladım bende hemen yap hemen çek diyorum
evet net sayılır ki başka da silik veya net hiçbir şekilde görmüyorum ki zaten
3 ay oldu ovu. Test alalı bu ay bakalım yine mi 1 gün görücem benim kızım idrar testimde çıkmamıştı ancak artık test teknolojisi ilerlemiştir diye düşünüyorumAlla alla erkenmi ki veya yajlis sekildemi yapiosun acaba
Bnm kullandigimda uygunlar3 ay oldu ovu. Test alalı bu ay bakalım yine mi 1 gün görücem benim kızım idrar testimde çıkmamıştı ancak artık test teknolojisi ilerlemiştir diye düşünüyorum
teste bakdim gozukuyor insAllah hayirlisi olur insAllah Allah senden de sevindirir bizleri herkesden her gun senin icin dua ediyorum kocam soruyor sevcan kim isimde garip Dedim turkiyeden arkadasim guluyor sen evdesin ne zaman gitdin orayaBnm kullandigimda uygunlar
Gunaydin arkadaslar necesiz
teste bakdim gozukuyor insAllah hayirlisi olur insAllah Allah senden de sevindirir bizleri herkesden her gun senin icin dua ediyorum kocam soruyor sevcan kim isimde garip Dedim turkiyeden arkadasim guluyor sen evdesin ne zaman gitdin oraya
Ederim canim isim ne insAllah Allah hayirlisini verir tez bir vakitdeAyy bizim icinde dua et canim. Insallah cumlemizin olur bebisi
Ismim humeyraEderim canim isim ne insAllah Allah hayirlisini verir tez bir vakitde
Tamam can ederimIsmim humeyra
Canim brnim Allah razi olsun kuzum insallah Rabbim butun dualarini kabul etsin Allah razi olsun bende bi hamile gorim dirwk hwpinize dua ettiriyorumGunaydin arkadaslar necesiz
teste bakdim gozukuyor insAllah hayirlisi olur insAllah Allah senden de sevindirir bizleri herkesden her gun senin icin dua ediyorum kocam soruyor sevcan kim isimde garip Dedim turkiyeden arkadasim guluyor sen evdesin ne zaman gitdin oraya
Allah seni sevindirsin insAllah her kesi hayirlisi ne zaman o zaman olacak istesin diyesenCanim brnim Allah razi olsun kuzum insallah Rabbim butun dualarini kabul etsin Allah razi olsun bende bi hamile gorim dirwk hwpinize dua ettiriyorum
Ben geçen ay bıraktım zaten canım hiç ağlamadım ama çok sitres olup üzüldüm geçen ay açıldı gözlerim ama dahada tınlamıyorum
6. Ayına girdik bekliyoruz. İnşallah bakalım :)
Aynen canim sende gordunmu cok silik cizgiyiAllah seni sevindirsin insAllah her kesi hayirlisi ne zaman o zaman olacak istesin diyesen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?