2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Senin hamileliğn nasi gidiyo canm insallah bi sknti yoktur

Telefonda bide belli olmuo esim dio sevcan bunda bi cizgi var bak bu ne demek oluo dedim bisey degil durmus diye oyle yazik umutlanmasin adam
Gördüm cnm çizgiyi bende de çıktı ama ben umursamadım inşallah vardır diye umut ediyorum geçen hamileliğim de aynı senin ki gibiydi sonra dan çıktı :) günüm geçince

Gördüm cnm çizgiyi bende de çıktı ama ben umursamadım inşallah vardır diye umut ediyorum geçen hamileliğim de aynı senin ki gibiydi sonra dan çıktı :) günüm geçince
Ama sonradan cikmasi tuhaf degilmi ya kan falanda vermedim adetlerim duzensiz
Günaydın kızlaarr :) canım ne zamandı adet tarihin kandan da baktırsana vardır inşallah hadi :)
Adetim duzenli olsaydi dundu ama duzensiz yumurtlamadan sonrada 14.gun bugun

canım yumurtlama testlerinde yumurtlamaya yakın 2-3 günh öncesinde hafif ikinci çizgi beliriyor yumurtlama gününde tam kırmızı oluyor. yumurtlama sonrasında 1-2 günde silikleşiyor bende öyle olmuştu sende tek bir günmü oluyor ikiside kırmızımı oluyr

canım sen görüyorsun ben göremedim inşallah daha belirgin olur adet günün bugün mü senin

hayırlısı allahtan
Sende ne var ne Yok :) canm var mı bi gelişme bizim sülale de ki kızlar toptan hamileymiş dün duydum bu işi bi ben beceremiyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…