- 9 Mart 2017
- 164
- 290
- 18
- 35
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.601
Gordum cok bakinca azda olsa gozukuyorAynen canim sende gordunmu cok silik cizgiyi
Gunaydin arkadaslar necesiz
teste bakdim gozukuyor insAllah hayirlisi olur insAllah Allah senden de sevindirir bizleri herkesden her gun senin icin dua ediyorum kocam soruyor sevcan kim isimde garip Dedim turkiyeden arkadasim guluyor sen evdesin ne zaman gitdin oraya
Cok merak ettim ya simdiGordum cok bakinca azda olsa gozukuyor
Canım çizgi var bence bir daha yapsanaAynen canim sende gordunmu cok silik cizgiyi
Canim bu ama bekleyip cikti aksam yaptom sabah boyleydi olma olasiligi varmidirkiCanım çizgi var bence bir daha yapsana
Tabi ki vardır olmayınca 3 gün beklese de çıkmıyor bembeyazCanim bu ama bekleyip cikti aksam yaptom sabah boyleydi olma olasiligi varmidirki
Telefonda bide belli olmuo esim dio sevcan bunda bi cizgi var bak bu ne demek oluo dedim bisey degil durmus diye oyle yazik umutlanmasin adamTabi ki vardır olmayınca 3 gün beklese de çıkmıyor bembeyaz
ay canım iniallah mutlu haberi alırsınızTelefonda bide belli olmuo esim dio sevcan bunda bi cizgi var bak bu ne demek oluo dedim bisey degil durmus diye oyle yazik umutlanmasin adam
Gördüm cnm çizgiyi bende de çıktı ama ben umursamadım inşallah vardır diye umut ediyorum geçen hamileliğim de aynı senin ki gibiydi sonra dan çıktı :) günüm geçinceTelefonda bide belli olmuo esim dio sevcan bunda bi cizgi var bak bu ne demek oluo dedim bisey degil durmus diye oyle yazik umutlanmasin adam
Günaydın kızlaarr :) canım ne zamandı adet tarihin kandan da baktırsana vardır inşallah hadi :)Telefonda bide belli olmuo esim dio sevcan bunda bi cizgi var bak bu ne demek oluo dedim bisey degil durmus diye oyle yazik umutlanmasin adam
Hayirlisi olsun bugun yumurtlamadan sonra 14.gun dun 13.gunduay canım iniallah mutlu haberi alırsınız
Aksam yaptim bakmadim sabah kalktim 2.cizgi golge tabiki geversiz bi durum
Ama sonradan cikmasi tuhaf degilmi ya kan falanda vermedim adetlerim duzensizGördüm cnm çizgiyi bende de çıktı ama ben umursamadım inşallah vardır diye umut ediyorum geçen hamileliğim de aynı senin ki gibiydi sonra dan çıktı :) günüm geçince
Adetim duzenli olsaydi dundu ama duzensiz yumurtlamadan sonrada 14.gun bugunGünaydın kızlaarr :) canım ne zamandı adet tarihin kandan da baktırsana vardır inşallah hadi :)
Insalalh olmazsinda bebek vardir...Bende bugün regl olmazsam yaparım :)
sevcanvildo hadi hayırlısı bi de hemen baktığını gönderiver
Sevgili ovulasyon testi kullanan arkadaşlar benim çift çizgi sadece bir gün görünüyor bu şekilde olan var mı aranızda
Yoksa yine orjinal miyim herkesin günlerce süren çift çizgi lerini görüp görüp şaşıyorum
Sende ne var ne Yok :) canm var mı bi gelişme bizim sülale de ki kızlar toptan hamileymişcanım sen görüyorsun ben göremedim inşallah daha belirgin olur adet günün bugün mü senin
hayırlısı allahtan
Aynen abla zaten bekleyip cikti 2.ci silikcanım sen görüyorsun ben göremedim inşallah daha belirgin olur adet günün bugün mü senin
hayırlısı allahtan
Seninde vardır umarım ben kendimden çok umutlu değilim ama senfe var gibiInsalalh olmazsinda bebek vardir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?