2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Gördüm cnm çizgiyi bende de çıktı ama ben umursamadım inşallah vardır diye umut ediyorum geçen hamileliğim de aynı senin ki gibiydi sonra dan çıktı :) günüm geçince

canım sen ne yaptın seninde ikinci çizgi vardı hatırlıyorum karıştırmıyorumdur inşallah

peki çatlama koyu renk olduğu gün mü oluyor ertesi gün silikleşince mi oluyor... Benim çatlama dün ise gitti o gün :)))

Sende ne var ne Yok :) canm var mı bi gelişme bizim sülale de ki kızlar toptan hamileymiş dün duydum bu işi bi ben beceremiyorum sanırım
puhaaa inan oğluma hamile kalmadan önce bende duyardım hamile haberleri eşime derdim senin ben benim sen ilk tecrübeleriyiz acaba biz bebek için birşeyi eksikmi yapıyoruz derdim adam bana tuaf tuaf bakardı

Seni öyle iyi anlıyorum kiiii.... inşallah gelecek bir tanem biraz daha sabır

Benim kürtaj ve iğneden sonraki kanama kesildi şükür 22 gün sürdü şimdi adeti bekliyorum korunuyoruz yıllardan sonra banada eşimede tuaf geliyor korunmak

sen nasılsın

Hic heyecan yaoma canim kesin yoktur aman ben bile umitlenmiorum tuhaf gwldi sadece bana
Bak canım normalde adetimden bi gün önce yapmıştım çıkmadı adetim geçti 2 günü yaptım silik pembe çizgi çıktı o yüzden bugün veya yarın yaparsan net olursun.. silik çizgilere bende güvenmem çok madur etti beni :)
İki kere kan verdim bu zokkım testler yüzünden :)

Abla insalh seninde bebisin olacak

Ben guvenmiyorumdaa kanda vermiorum abla nasip diyirum bu ay pek umudumda yok cunku

erken tarihte yapılan testlerde kimyasal gebelikleri fark edebiliyoruz aslında en güzeli geçtikten sonra yapmak

İyiyim çok şükür :) dün 5 kişinin hamile olduğunu duyunca şaşırdım istemsizce dedim bu ney lan benden sonra başladılar beni geçtiler..
bu bir yarışa döndü kazanmak var kaybetmek Yok dicem ama rabbimin taktiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…