- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.621
Canim bu ama bekleyip cikti aksam yaptom sabah boyleydi olma olasiligi varmidirki
inşallah canım kanda net çıkar bence... yumurtlama tarihini de biliyorsun heyecanlandım :))) vardır inşallahAma sonradan cikmasi tuhaf degilmi ya kan falanda vermedim adetlerim duzensiz
Adetim duzenli olsaydi dundu ama duzensiz yumurtlamadan sonrada 14.gun bugun
Ben yumurtlamanın 12.günü silik gördüm kanda da çıktı hadi inşallah senin de vardırHayirlisi olsun bugun yumurtlamadan sonra 14.gun dun 13.gundu
Gördüm cnm çizgiyi bende de çıktı ama ben umursamadım inşallah vardır diye umut ediyorum geçen hamileliğim de aynı senin ki gibiydi sonra dan çıktı :) günüm geçince
Aksamda 5 6 saat gitmedim zaten umudumda yok ben altima surekli pecete koyarim dun lwke geldi adet oldum demistim ya abla bugun devami yok bizdede yerlesme kanamasi kimsede olmamis sulalede umudumda yok ama ilk defa boyle bisey olducanım sabah 4 saatlik idrarınla yap testi
Abla sen nasılsın düşük bitti dimicanım sabah 4 saatlik idrarınla yap testi
Ben yumurtlamanın 12.günü silik gördüm kanda da çıktı hadi inşallah senin de vardır
peki çatlama koyu renk olduğu gün mü oluyor ertesi gün silikleşince mi oluyor... Benim çatlama dün ise gitti o gün :)))canım yumurtlama testlerinde yumurtlamaya yakın 2-3 günh öncesinde hafif ikinci çizgi beliriyor yumurtlama gününde tam kırmızı oluyor. yumurtlama sonrasında 1-2 günde silikleşiyor bende öyle olmuştu sende tek bir günmü oluyor ikiside kırmızımı oluyr
Hic heyecan yaoma canim kesin yoktur aman ben bile umitlenmiorum tuhaf gwldi sadece banainşallah canım kanda net çıkar bence... yumurtlama tarihini de biliyorsun heyecanlandım :))) vardır inşallah
Bende çıktıda tam kırmızı olmadan ben dikkate almıyorum açıkcası çünkü buharlaşma çizgisi olabiliyor ondan dolayıcanım sen ne yaptın seninde ikinci çizgi vardı hatırlıyorum karıştırmıyorumdur inşallah
puhaaa inan oğluma hamile kalmadan önce bende duyardım hamile haberleri eşime derdim senin ben benim sen ilk tecrübeleriyiz acaba biz bebek için birşeyi eksikmi yapıyoruz derdim adam bana tuaf tuaf bakardıSende ne var ne Yok :) canm var mı bi gelişme bizim sülale de ki kızlar toptan hamileymişdün duydum bu işi bi ben beceremiyorum sanırım
adet günün ne zaman canımBende çıktıda tam kırmızı olmadan ben dikkate almıyorum açıkcası çünkü buharlaşma çizgisi olabiliyor ondan dolayı
Bak canım normalde adetimden bi gün önce yapmıştım çıkmadı adetim geçti 2 günü yaptım silik pembe çizgi çıktı o yüzden bugün veya yarın yaparsan net olursun.. silik çizgilere bende güvenmem çok madur etti beni :)Hic heyecan yaoma canim kesin yoktur aman ben bile umitlenmiorum tuhaf gwldi sadece bana
Abla insalh seninde bebisin olacakpuhaaa inan oğluma hamile kalmadan önce bende duyardım hamile haberleri eşime derdim senin ben benim sen ilk tecrübeleriyiz acaba biz bebek için birşeyi eksikmi yapıyoruz derdim adam bana tuaf tuaf bakardı
Seni öyle iyi anlıyorum kiiii.... inşallah gelecek bir tanem biraz daha sabır
Benim kürtaj ve iğneden sonraki kanama kesildi şükür 22 gün sürdü şimdi adeti bekliyorum korunuyoruz yıllardan sonra banada eşimede tuaf geliyor korunmak
sen nasılsın
canım adet günün ne zaman senin kanda baktır bencedeHic heyecan yaoma canim kesin yoktur aman ben bile umitlenmiorum tuhaf gwldi sadece bana
Ben guvenmiyorumdaa kanda vermiorum abla nasip diyirum bu ay pek umudumda yok cunkuBak canım normalde adetimden bi gün önce yapmıştım çıkmadı adetim geçti 2 günü yaptım silik pembe çizgi çıktı o yüzden bugün veya yarın yaparsan net olursun.. silik çizgilere bende güvenmem çok madur etti beni :)
İki kere kan verdim bu zokkım testler yüzünden :)
erken tarihte yapılan testlerde kimyasal gebelikleri fark edebiliyoruz aslında en güzeli geçtikten sonra yapmakBak canım normalde adetimden bi gün önce yapmıştım çıkmadı adetim geçti 2 günü yaptım silik pembe çizgi çıktı o yüzden bugün veya yarın yaparsan net olursun.. silik çizgilere bende güvenmem çok madur etti beni :)
İki kere kan verdim bu zokkım testler yüzünden :)
İyiyim çok şükür :) dün 5 kişinin hamile olduğunu duyunca şaşırdım istemsizcepuhaaa inan oğluma hamile kalmadan önce bende duyardım hamile haberleri eşime derdim senin ben benim sen ilk tecrübeleriyiz acaba biz bebek için birşeyi eksikmi yapıyoruz derdim adam bana tuaf tuaf bakardı
Seni öyle iyi anlıyorum kiiii.... inşallah gelecek bir tanem biraz daha sabır
Benim kürtaj ve iğneden sonraki kanama kesildi şükür 22 gün sürdü şimdi adeti bekliyorum korunuyoruz yıllardan sonra banada eşimede tuaf geliyor korunmak
sen nasılsın
yaaa neden öyle diyorsun vardır belki... haklısın sonradan hüsran zor oluyor... rabbim hayırlısıyla versin inşallaaahhhHic heyecan yaoma canim kesin yoktur aman ben bile umitlenmiorum tuhaf gwldi sadece bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?