- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.641
ne zamandır istiyorsun arkadaşım hayırlısı ile rabbim nasip etsinİyiyim çok şükür :) dün 5 kişinin hamile olduğunu duyunca şaşırdım istemsizcededim bu ney lan benden sonra başladılar beni geçtiler..
bu bir yarışa döndü kazanmak var kaybetmek Yok dicem ama rabbimin taktiri
Ilk defa sonradan da olsa silik cizgi gordum ondan umit baglamiyorum hep tek cikmasina ragmende kan veriyordum bu ay esimde ameliyat oldu fazla calismada olmadi o yuzdenyaaa neden öyle diyorsun vardır belki... haklısın sonradan hüsran zor oluyor... rabbim hayırlısıyla versin inşallaaahhh
Yok benim ilk 5 dakika da çıkmıştıBu sekildemi gormuatun seninkide mi sonradan olmustu
Testte silik çıktığı halde kanda sıfır mı çıktı canımBak canım normalde adetimden bi gün önce yapmıştım çıkmadı adetim geçti 2 günü yaptım silik pembe çizgi çıktı o yüzden bugün veya yarın yaparsan net olursun.. silik çizgilere bende güvenmem çok madur etti beni :)
İki kere kan verdim bu zokkım testler yüzünden :)
peki çatlama koyu renk olduğu gün mü oluyor ertesi gün silikleşince mi oluyor... Benim çatlama dün ise gitti o gün :)))
Benim 2 sene oldu canm benim ama öncesinde eşim istemiyordu şimdi oda istiyor bakalım ne zaman gelirse..ne zamandır istiyorsun arkadaşım hayırlısı ile rabbim nasip etsin
Canm mrb sen hamilemisin su anda kan testi taptinmi ilk spnucun kactiİyiyim çok şükür :) dün 5 kişinin hamile olduğunu duyunca şaşırdım istemsizcededim bu ney lan benden sonra başladılar beni geçtiler..
bu bir yarışa döndü kazanmak var kaybetmek Yok dicem ama rabbimin taktiri
Evet canım ama belli olmuyor işte en son yaptığım da silik çıktı hamileydim :)Testte silik çıktığı halde kanda sıfır mı çıktı canım
Düşük yaptım canım ben ilk hcg 228 di sonra 670 oldu geri düştüCanm mrb sen hamilemisin su anda kan testi taptinmi ilk spnucun kacti
Anladim cnm cok gecmis olsunDüşük yaptım canım ben ilk hcg 228 di sonra 670 oldu geri düştü
hep dua ediyorum rabbim öncelikle sizlere nasip etsin.Benim 2 sene oldu canm benim ama öncesinde eşim istemiyordu şimdi oda istiyor bakalım ne zaman gelirse..
korunamadığını halde olmuyordu tam oldu dedik Ocak'ta kimyasal oldu. Nasip işte rabbim en uygun zamanda vericek hepimize çok şükür senin bi oğlun var. Ama bak şimdi eskiden kadınlar neden hemen hamile kalırmış biliyormusun ayda iki kere felan olurmuş ilişki onda da tutarmış bizim gibi değillerimiş ki
canım sen ne yaptın kan verdin mi tekrardahAnladim cnm cok gecmis olsun
Ben göremedim canım ya silik çizgiyi inşallah vardırSende gordunmu cnm fotoda silikcizgiyi ya aklim takildi sonradan boyle olup hamile olan varmi acaba bu zamana kadar bunuda yasamadim cunku
Verdim canm bugun sonucunu alacaim ogleden apnra haber veririrm ins ..canım sen ne yaptın kan verdin mi tekrardah
inşallah canım güzel haberlerini alacağız etiketle beni oldumuVerdim canm bugun sonucunu alacaim ogleden apnra haber veririrm ins ..
Niye böyle olanlar varmış sen biraz daha dur adet olmazsan sabah ilk idrarla yap canımAksam yaptim bakmadim sabah kalktim 2.cizgi golge tabiki geversiz bi durum
Tabiki canmm cok saollinşallah canım güzel haberlerini alacağız etiketle beni oldumu
benim önceki düşüte tek ilişkiydi ve olmaz diye bilmeden adet geciktirici kullandım. Hiç belli olmaz yanii nasibi var ise gelir sen hiçbi zaman heycanını umudunu yitirme :))Ben guvenmiyorumdaa kanda vermiorum abla nasip diyirum bu ay pek umudumda yok cunku
Hayirlsi. Olsun zaten adet belirtim.varda fotod belli olmuo netde cekemedim ise geciktim diye sbah acele acaele ciktim eevdenBen göremedim canım ya silik çizgiyi inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?