2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

ne zamandır istiyorsun arkadaşım hayırlısı ile rabbim nasip etsin

yaaa neden öyle diyorsun vardır belki... haklısın sonradan hüsran zor oluyor... rabbim hayırlısıyla versin inşallaaahhh
Ilk defa sonradan da olsa silik cizgi gordum ondan umit baglamiyorum hep tek cikmasina ragmende kan veriyordum bu ay esimde ameliyat oldu fazla calismada olmadi o yuzden

Ev berbat durumda her yer bi yerde iki kişiyiz ama evi talan etmeye bi kişi yetiyor :)
İkincisini istemekte bazen tereddüt ediyorum dün sabaha kadar bana yapıştı eşim sanki ben bi yere kaçıyorum bebek olursa ne yapacam bilmiyorum kıskançlık kesin olucak işim zor

Testte silik çıktığı halde kanda sıfır mı çıktı canım

peki çatlama koyu renk olduğu gün mü oluyor ertesi gün silikleşince mi oluyor... Benim çatlama dün ise gitti o gün :)))

canım koyu renk olduğunda yumurtladığını takip eden 36 saat içinde çatlayacağını söylüyor sana
bunun tarihi yumurtanın olgunluğu ile alakalı tam tarihi saati kestirmek zor
bunun için çift çizgi ve takip eden 2 günde ilişti öneriliyor.
koyu çizgileden sonra silikleşiyor çatlamada benim 17. gün yumurtlama oldu 17-18-19 günler denedik ve hamile kaldım o ay

ne zamandır istiyorsun arkadaşım hayırlısı ile rabbim nasip etsin
Benim 2 sene oldu canm benim ama öncesinde eşim istemiyordu şimdi oda istiyor bakalım ne zaman gelirse..
korunamadığını halde olmuyordu tam oldu dedik Ocak'ta kimyasal oldu. Nasip işte rabbim en uygun zamanda vericek hepimize çok şükür senin bi oğlun var. Ama bak şimdi eskiden kadınlar neden hemen hamile kalırmış biliyormusun ayda iki kere felan olurmuş ilişki onda da tutarmış bizim gibi değillerimiş ki

Canm mrb sen hamilemisin su anda kan testi taptinmi ilk spnucun kacti

hep dua ediyorum rabbim öncelikle sizlere nasip etsin.

Eskiden gebe kalmak gerçekten daha kolaymış bende ikinci 4,5 yıldır istiyorum oğlumada 14 ay sonra gebe kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…