- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.661
Nasip cnm hic takmiorum esim sabh tuhaf oldu ya ona uzuldum o halinebenim önceki düşüte tek ilişkiydi ve olmaz diye bilmeden adet geciktirici kullandım. Hiç belli olmaz yanii nasibi var ise gelir sen hiçbi zaman heycanını umudunu yitirme :))
Test bol olunca yapiyorum. Iste sabahda yaptim ama beklemedim koydum koseye aksam onada bkacam artik hayirlisiNiye böyle olanlar varmış sen biraz daha dur adet olmazsan sabah ilk idrarla yap canım
Canm aksam bakinca dohru sonucu alamzsinki neden 5 dakika icerisinde bakmiyorsunTest bol olunca yapiyorum. Iste sabahda yaptim ama beklemedim koydum koseye aksam onada bkacam artik hayirlisi
Bakamadim walla ise gecikiodum ilk idrarim bosa gitmesin dedim yane normalde boyle silik bile olmamisti onada cok sasirdimCanm aksam bakinca dohru sonucu alamzsinki neden 5 dakika icerisinde bakmiyorsun
ya benim eşimde cumartesi vücunda kızarıklar çıktı doktora gittik gül hastalığıymış stres tetikler dedi doktorNasip cnm hic takmiorum esim sabh tuhaf oldu ya ona uzuldum o haline
İyilik canım senden ne haber nasılsın iyisindir inşallah
kız 4-5 dk bekleseydin ya çıkardı yanına alsaydın :)))Test bol olunca yapiyorum. Iste sabahda yaptim ama beklemedim koydum koseye aksam onada bkacam artik hayirlisi
Canim esine de artik de cocuk istemiyorum Allah ne zaman nasio ederse de bari adam kurtulsun stresdebya benim eşimde cumartesi vücunda kızarıklar çıktı doktora gittik gül hastalığıymış stres tetikler dedi doktor( ikimizde stresli nolcak böyle bilmiyorum Allah sağlık versin önce
Hayırlısı kuzuTest bol olunca yapiyorum. Iste sabahda yaptim ama beklemedim koydum koseye aksam onada bkacam artik hayirlisi
Aman ya cikmazsa cikmasin napim cikacagi varsa her turlu cikarkız 4-5 dk bekleseydin ya çıkardı yanına alsaydın :)))
Yanınaa alsaydın keşke akşam olmaz şimdi :)Bakamadim walla ise gecikiodum ilk idrarim bosa gitmesin dedim yane normalde boyle silik bile olmamisti onada cok sasirdim
Kizlar sakin olun sizdeki heyecan bende yok walla cok sagulunda ben umitlenmek istemiyorum benide umitlendiriosunuz ben adet olacam adetimi bekliyorumYanınaa alsaydın keşke akşam olmaz şimdi :)
Canm insallah hamissindir ya gelismelerden haberdar et..Bide tuhaf bi durum daha var goguslerim sis ama sag gogsum biraz daha sis ve biraz asaga bakio sistigi icinde damsrlarim cikmis acaba gogsumde bi rahatsizlikmi cikti
Heyecan bu işin doğasında var :) meraklıyız vesselam:)))))Kizlar sakin olun sizdeki heyecan bende yok walla cok sagulunda ben umitlenmek istemiyorum benide umitlendiriosunuz ben adet olacam adetimi bekliyorum
Yok kuzum olsa ilk size soylerim kocamdan onceCanm insallah hamissindir ya gelismelerden haberdar et..
Cnm benim ya cok sagol artik nasip umut yokHeyecan bu işin doğasında var :) meraklıyız vesselam
ya benim eşimde cumartesi vücunda kızarıklar çıktı doktora gittik gül hastalığıymış stres tetikler dedi doktor( ikimizde stresli nolcak böyle bilmiyorum Allah sağlık versin önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?