- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.681
İyilik canım senden ne haber nasılsın iyisindir inşallah
Kizlar sakin olun sizdeki heyecan bende yok walla cok sagulunda ben umitlenmek istemiyorum benide umitlendiriosunuz ben adet olacam adetimi bekliyorum
Olursa tabiki haber edecwm cnm bnmkız biz heyacan yaptık işte haber et bizi oldumu
Yapacaz canim aaa iste bekliyoruz bide zaten hamile cikardik bu sayfada hamile listesi 1.aayfada varBir acilisi yapamadik ya hu
Allah iyilik versin canım benimİyiyim hamd olsun canım
Biz öyle yapmayalım başka bi topiğe yazsak bile burayıda bırakmayalım ben kendi adıma bırakmam yaniOlursa tabiki haber edecwm cnm bnm
Yapacaz canim aaa iste bekliyoruz bide zaten hamile cikardik bu sayfada hamile listesi 1.aayfada varama kendileri artik burda yoklar
teşekkür ederim cnm Allah razı olsun... Normalde benden daha rahat biridir ama artık işi mi kafaya taktı ne oldu bilmiyorum çok üzüldüm ben de..hasta olmasına alışık değilimcanım eşine çok geçmiş olsun rahat olun
AYNEN CANIM BENDE BIRAKMAMBiz öyle yapmayalım başka bi topiğe yazsak bile burayıda bırakmayalım ben kendi adıma bırakmam yani
Aynen abla imsallahBiz öyle yapmayalım başka bi topiğe yazsak bile burayıda bırakmayalım ben kendi adıma bırakmam yani
Yani burası güzel ya canım benim bugün belim ağrıyor biraz bide sağlı sollu sızlıyır kasığım ya dün çatlatma iğnesi oldum sabah 9:50 de çatlamamıştır değil mi daha yumurta bide yumurtaların çok dedi doktor ama stediğim kadar büyümemiş bilmem ne e2 iyi çıktı çatlatma iğnes verdi acaba başka yumurtada mı oluştu ki önceki gittiğimde kızdım ya buna çok bi ilgilenmediAYNEN CANIM BENDE BIRAKMAM
Canım nesi var eşininteşekkür ederim cnm Allah razı olsun... Normalde benden daha rahat biridir ama artık işi mi kafaya taktı ne oldu bilmiyorum çok üzüldüm ben de..hasta olmasına alışık değilim
gül (madolyon) hastalığı oldu cnm 1 günde boyun aşağısı tüm vücunda kırmızı lekeler çıktıCanım nesi var eşinin
Evet bende tamamını koymaya çalıştım baş kısmı aşağı gelecek şekilde koydum kökü biraz açıkta kaldı içiyoruz bi yandan birde üstüme taşıyım diyorum sen taşımadın galiba değil mi canımSuraiye tamamini koydum canim ertesigune axiliyor zatem surahi sudoluolack zaten olur az azicinde kotu bi tadi yok cnm
Ben tasimadim cnm bwlki bebis olmazsa buayda yaparim o zaman tasirimEvet bende tamamını koymaya çalıştım baş kısmı aşağı gelecek şekilde koydum kökü biraz açıkta kaldı içiyoruz bi yandan birde üstüme taşıyım diyorum sen taşımadın galiba değil mi canım
Hadi ya yeni duydum bunu allah şifa versin geçmiş olsungül (madolyon) hastalığı oldu cnm 1 günde boyun aşağısı tüm vücunda kırmızı lekeler çıktı
Hamdolsun cnm sen nasilsinGünaydın kızlar nasılsinız görusmeyeli
Iyiyim canim saol bu arada ben hala adet olmadim bugün 8. Gun geçeliHamdolsun cnm sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?