2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Olursa tabiki haber edecwm cnm bnm

Yapacaz canim aaa iste bekliyoruz bide zaten hamile cikardik bu sayfada hamile listesi 1.aayfada var ama kendileri artik burda yoklar
Biz öyle yapmayalım başka bi topiğe yazsak bile burayıda bırakmayalım ben kendi adıma bırakmam yani

AYNEN CANIM BENDE BIRAKMAM
Yani burası güzel ya canım benim bugün belim ağrıyor biraz bide sağlı sollu sızlıyır kasığım ya dün çatlatma iğnesi oldum sabah 9:50 de çatlamamıştır değil mi daha yumurta bide yumurtaların çok dedi doktor ama stediğim kadar büyümemiş bilmem ne e2 iyi çıktı çatlatma iğnes verdi acaba başka yumurtada mı oluştu ki önceki gittiğimde kızdım ya buna çok bi ilgilenmedi

Suraiye tamamini koydum canim ertesigune axiliyor zatem surahi sudoluolack zaten olur az azicinde kotu bi tadi yok cnm
Evet bende tamamını koymaya çalıştım baş kısmı aşağı gelecek şekilde koydum kökü biraz açıkta kaldı içiyoruz bi yandan birde üstüme taşıyım diyorum sen taşımadın galiba değil mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…