- 8 Ocak 2008
- 490
- 258
- 303
- 45
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.701
Cnm geçersiz deme kaybettiğim bebeğimi bende öyle öğrenmiştim tekrar yap yine aynısı olursa birkaç gün sonra kan tahlili yaptır istersen ben ertesi gün çöpten çıkarıp bakmıştım arkadaşımda o şekilde öğrenmiş çünküAksam yaptim bakmadim sabah kalktim 2.cizgi golge tabiki geversiz bi durum
Geçmiş olsun cnmgül (madolyon) hastalığı oldu cnm 1 günde boyun aşağısı tüm vücunda kırmızı lekeler çıktı
İnşallah herşey istedigin gibi olur canımBu arada herkese merhaba kızlar bugün kontrolüm var haftasonunu değerlendirdik bakalım dr ne diyecek meraktan ölecem
Ya oyle mi dersin beklim yinede zaten yumurtlamanin 14.gunu kanda zor gorunur adet olmazsam giderim tekrarCnm geçersiz deme kaybettiğim bebeğimi bende öyle öğrenmiştim tekrar yap yine aynısı olursa birkaç gün sonra kan tahlili yaptır istersen ben ertesi gün çöpten çıkarıp bakmıştım arkadaşımda o şekilde öğrenmiş çünkü
Adetim duswnsiz canim normal gunum dundu ama yumurtlamanin bugun 14.gunusevcanvildo canım sabaha ilk idrarla yapsaydın adete kaç gün var
Ay insallah istedigin gibi olur...Bu arada herkese merhaba kızlar bugün kontrolüm var haftasonunu değerlendirdik bakalım dr ne diyecek meraktan ölecem
Yani burası güzel ya canım benim bugün belim ağrıyor biraz bide sağlı sollu sızlıyır kasığım ya dün çatlatma iğnesi oldum sabah 9:50 de çatlamamıştır değil mi daha yumurta bide yumurtaların çok dedi doktor ama stediğim kadar büyümemiş bilmem ne e2 iyi çıktı çatlatma iğnes verdi acaba başka yumurtada mı oluştu ki önceki gittiğimde kızdım ya buna çok bi ilgilenmedi
canım ben hiç gebeliklerimde damarlara dikkat etmedim ama göğüslerde sızlama olurdu büyürdü hassasiyet olurduKizlar bisey sorcam size bu gögüslerdeki damarlarin belirginlesmesi adet olmaya mi işaret yoksa gebeligemi aranizda bunu yaşayan varmi
hayırlısı ile gelsin mucizen canımBu arada herkese merhaba kızlar bugün kontrolüm var haftasonunu değerlendirdik bakalım dr ne diyecek meraktan ölecem
Canım benim yaCanim brnim Allah razi olsun kuzum insallah Rabbim butun dualarini kabul etsin Allah razi olsun bende bi hamile gorim dirwk hwpinize dua ettiriyorum
Ya bende sızlama büyüme var üstune yatamiyorum bide yeni fark ettim damarlarim iyice belirginleşmiş iyice şüphelendim ama kendimide kaptirmak istemiyorum 2 mart en son adet tarihim ve hala adet olmadimcanım ben hiç gebeliklerimde damarlara dikkat etmedim ama göğüslerde sızlama olurdu büyürdü hassasiyet olurdu
İyi şeyler diyecek inşallah canım benimBu arada herkese merhaba kızlar bugün kontrolüm var haftasonunu değerlendirdik bakalım dr ne diyecek meraktan ölecem
Peki gögüsleriniz adetten öncemi agriyodu yoksa sonramıcanım ben hiç gebeliklerimde damarlara dikkat etmedim ama göğüslerde sızlama olurdu büyürdü hassasiyet olurdu
İnş cnm birazdan çıkacam evden kalp atışlarım hızlandı resmenİyi şeyler diyecek inşallah canım benim
Kuzum iş yerine alıp yapsaydın hadi inşallah olacak yaAksamda 5 6 saat gitmedim zaten umudumda yok ben altima surekli pecete koyarim dun lwke geldi adet oldum demistim ya abla bugun devami yok bizdede yerlesme kanamasi kimsede olmamis sulalede umudumda yok ama ilk defa boyle bisey oldu
Hahahahaha aynen bende senin durumundayım ☺☺☺İyiyim çok şükür :) dün 5 kişinin hamile olduğunu duyunca şaşırdım istemsizcededim bu ney lan benden sonra başladılar beni geçtiler..
bu bir yarışa döndü kazanmak var kaybetmek Yok dicem ama rabbimin taktiri
Bu ay takviye yapmadım canım geçen ay yaptım ilk klomende yani bu ay folic asid ve b12 kullandım sadece hatta kaç gündür midem çok yanıyor diye onuda içemiyorum ya bu ay ki tedavimi tamamladım canım o yüzden devam ettim ama hamile kalamazsam bi soğan kürü aslan pençes falan yapacam sonra başka bi doktora gidecem iyi doktor var zaten canım ama devlet hastanesinde ve çok yoğun hastaları çok necati bey çokta hoş bi doktor bi kür fala yapayım ona gidecem kontrol için işte bi iki ay bişey yapmayacam ama canım bekleyecem kiloda verecem bu aradaolabilir tatlım. sen yumurtaların güçlensin diye takviyeler yapıyorsun bildiğim kadarı ile
sen başka bir dr bakıyordun ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?