2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Aksam yaptim bakmadim sabah kalktim 2.cizgi golge tabiki geversiz bi durum
Cnm geçersiz deme kaybettiğim bebeğimi bende öyle öğrenmiştim tekrar yap yine aynısı olursa birkaç gün sonra kan tahlili yaptır istersen ben ertesi gün çöpten çıkarıp bakmıştım arkadaşımda o şekilde öğrenmiş çünkü

Ya oyle mi dersin beklim yinede zaten yumurtlamanin 14.gunu kanda zor gorunur adet olmazsam giderim tekrar

olabilir tatlım. sen yumurtaların güçlensin diye takviyeler yapıyorsun bildiğim kadarı ile

sen başka bir dr bakıyordun ne yaptın

Kizlar bisey sorcam size bu gögüslerdeki damarlarin belirginlesmesi adet olmaya mi işaret yoksa gebeligemi aranizda bunu yaşayan varmi
canım ben hiç gebeliklerimde damarlara dikkat etmedim ama göğüslerde sızlama olurdu büyürdü hassasiyet olurdu

canım ben hiç gebeliklerimde damarlara dikkat etmedim ama göğüslerde sızlama olurdu büyürdü hassasiyet olurdu
Ya bende sızlama büyüme var üstune yatamiyorum bide yeni fark ettim damarlarim iyice belirginleşmiş iyice şüphelendim ama kendimide kaptirmak istemiyorum 2 mart en son adet tarihim ve hala adet olmadim

Hahahahaha aynen bende senin durumundayım ☺☺☺

olabilir tatlım. sen yumurtaların güçlensin diye takviyeler yapıyorsun bildiğim kadarı ile

sen başka bir dr bakıyordun ne yaptın
Bu ay takviye yapmadım canım geçen ay yaptım ilk klomende yani bu ay folic asid ve b12 kullandım sadece hatta kaç gündür midem çok yanıyor diye onuda içemiyorum ya bu ay ki tedavimi tamamladım canım o yüzden devam ettim ama hamile kalamazsam bi soğan kürü aslan pençes falan yapacam sonra başka bi doktora gidecem iyi doktor var zaten canım ama devlet hastanesinde ve çok yoğun hastaları çok necati bey çokta hoş bi doktor bi kür fala yapayım ona gidecem kontrol için işte bi iki ay bişey yapmayacam ama canım bekleyecem kiloda verecem bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…