- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.721
Hadi hayırlısı olsun canım benimVerdim canm bugun sonucunu alacaim ogleden apnra haber veririrm ins ..
Birlikte yapalım ablacım ☺☺☺Bu ay takviye yapmadım canım geçen ay yaptım ilk klomende yani bu ay folic asid ve b12 kullandım sadece hatta kaç gündür midem çok yanıyor diye onuda içemiyorum ya bu ay ki tedavimi tamamladım canım o yüzden devam ettim ama hamile kalamazsam bi soğan kürü aslan pençes falan yapacam sonra başka bi doktora gidecem iyi doktor var zaten canım ama devlet hastanesinde ve çok yoğun hastaları çok necati bey çokta hoş bi doktor bi kür fala yapayım ona gidecem kontrol için işte bi iki ay bişey yapmayacam ama canım bekleyecem kiloda verecem bu arada
Cnm bende hamileliğimde öyleydim damarlar net bir şekilde belirgindi göğüslerim patlayacak gibiydi bende üzerine yatamıyodum hatta göğsümden resmen süt gibi sıvı gelmişti çok şaşırmıştım bence kan tahlili yaptır şüphe kalmasın içindeYa bende sızlama büyüme var üstune yatamiyorum bide yeni fark ettim damarlarim iyice belirginleşmiş iyice şüphelendim ama kendimide kaptirmak istemiyorum 2 mart en son adet tarihim ve hala adet olmadim
Sakin ol canım :)İnş cnm birazdan çıkacam evden kalp atışlarım hızlandı resmen
Gebelik belirtisi olabilir kuzum buBide tuhaf bi durum daha var goguslerim sis ama sag gogsum biraz daha sis ve biraz asaga bakio sistigi icinde damsrlarim cikmis acaba gogsumde bi rahatsizlikmi cikti
Tamam canım yapalım bi adet gelsinde evvela :) kırmızıyı görmeden kür yapmak yok ne olur ne olmazBirlikte yapalım ablacım ☺☺☺
Olmaya çalışıyorum cnm ama elimde değil uzun zamandır uğraşıyoruz ve artık o kadar yoruldum ki sürekli dr sürekli kontrol isyan etmiyorum ama gerçekten yoruldumSakin ol canım :)
Yanlız değilsin canım bak bizde uğraşıyoruz olacak inşallah kuzu fersh tut içiniOlmaya çalışıyorum cnm ama elimde değil uzun zamandır uğraşıyoruz ve artık o kadar yoruldum ki sürekli dr sürekli kontrol isyan etmiyorum ama gerçekten yoruldum
Bende de oldu o cabim bikac gun icinde belli olur sonuc yazaeim burayaKizlar bisey sorcam size bu gögüslerdeki damarlarin belirginlesmesi adet olmaya mi işaret yoksa gebeligemi aranizda bunu yaşayan varmi
Aynen abla bekliyorum gelmedi halaTamam canım yapalım bi adet gelsinde evvela :) kırmızıyı görmeden kür yapmak yok ne olur ne olmaz
Tutamadim cisimiKuzum iş yerine alıp yapsaydın hadi inşallah olacak ya
Gelmesin yahu döllenmiş olsun inşallahAynen abla bekliyorum gelmedi hala
Ya tahlil yapmayi bende cok istiyorum ama sonucun negatif cikmasindan korkuyorum en azindan 1 hafta daha bekliycem olmazsam gidip tahlil yapicam kesin bana dua edin inşallah bu ay bebegim yerleşmiştir benimledirCnm bende hamileliğimde öyleydim damarlar net bir şekilde belirgindi göğüslerim patlayacak gibiydi bende üzerine yatamıyodum hatta göğsümden resmen süt gibi sıvı gelmişti çok şaşırmıştım bence kan tahlili yaptır şüphe kalmasın içinde
Adet belirtiside ayniGebelik belirtisi olabilir kuzum bu
Hala umudun var mı ablacım benim YokGelmesin yahu döllenmiş olsun inşallah
Bende olmuyor kuzum bilemedimAdet belirtiside ayni
Belli olmaz bak kanda bile hemen çıkmayan varmış kuzuHala umudun var mı ablacım benim Yok
Aman ablam nasip bende artık olsa da bitse diye bekliyorum mevsimsel geçişlerde oluyor böyle gecikmeler ne zaman gitsem doktora oda söktürücü yazar sanırımBelli olmaz bak kanda bile hemen çıkmayan varmış kuzu
Inşallah canim güzel haberlerini bekliyorumBende de oldu o cabim bikac gun icinde belli olur sonuc yazaeim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?