- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.741
Canim bende beni Qllah biliyor kalbimi gormeden sevdim seni ve herkesisevcanvildo canım dualardan 3 kişi kaldı, diğerlerini okudum,bilgin olsun Rabbim kabul etsin inşallah. Bu arada güzel haberini bekliyorum, yaşamasaydım sürekli okuyorum, takipteyim yani. Hepinizi seviyorum
Ay ben gripde oluyorum ya burnumda akio rezil oldum bugun nasil calisacam benBende olmuyor kuzum bilemedim
Keşke izin alsan kuzum bir gün yaCanim bende beni Qllah biliyor kalbimi gormeden sevdim seni ve herkesi
Ay ben gripde oluyorum ya burnumda akio rezil oldum bugun nasil calisacam ben
Canim benin ya ben kaciyorum bugun istenNe güzel bugün bütün sevdiklerim burda
Kiz kendi yerim benim annemleydik o gitti bana kaldi dukkan 4 elemanimiz var bugun biri okulda biri izinli biride ev tasiyor diye izinli yane bugun gelmemezlik yaoamzdimKeşke izin alsan kuzum bir gün ya
Ya bende sızlama büyüme var üstune yatamiyorum bide yeni fark ettim damarlarim iyice belirginleşmiş iyice şüphelendim ama kendimide kaptirmak istemiyorum 2 mart en son adet tarihim ve hala adet olmadim
Peki gögüsleriniz adetten öncemi agriyodu yoksa sonramı
Bu ay takviye yapmadım canım geçen ay yaptım ilk klomende yani bu ay folic asid ve b12 kullandım sadece hatta kaç gündür midem çok yanıyor diye onuda içemiyorum ya bu ay ki tedavimi tamamladım canım o yüzden devam ettim ama hamile kalamazsam bi soğan kürü aslan pençes falan yapacam sonra başka bi doktora gidecem iyi doktor var zaten canım ama devlet hastanesinde ve çok yoğun hastaları çok necati bey çokta hoş bi doktor bi kür fala yapayım ona gidecem kontrol için işte bi iki ay bişey yapmayacam ama canım bekleyecem kiloda verecem bu arada
Ya adetime 1 hafta kala yani 15 gun once erken gebelik testi yapmistim bisey cikmamişti o yüzden simdi yapmak istemiyorum biraz daha gecsin olmazsa yapicam artik hayirlisicanım hiç test yapmadın mı
Ohhhhh süperCanim benin ya ben kaciyorum bugun isten
Ya adetime 1 hafta kala yani 15 gun once erken gebelik testi yapmistim bisey cikmamişti o yüzden simdi yapmak istemiyorum biraz daha gecsin olmazsa yapicam artik hayirlisi
Tuvlete kacip kacip duruom yazmak icinOhhhhh süper
İnşallah hamişsindir canım. test yapsanız çıkardıMerhaba bayanlar aranıza yeni katılıyorum evliyim size sorum olcak geçen ayın 7 sinde adet oldum bu ay 3 gün gecikti sancım oldu gögsümün üzerine yatamadım ara sıra karnımda kıpırdanma oldu özel bölgemşn üzeri biraz şiş sizce hamile miyim çok istiyoruz bebegimizin olmasını
Eşimi bekliyorum canım maalesef dua edin bol bol herkesi boşu boşuna ümitlendirmek istemiyorumİnşallah hamişsindir canım. test yapsanız çıkardı
Aynen şimdi ibrahim saraçoğlunun sayfasında sohbetten sordum anlattım durumumu kürde istetmiştim zaten yapabilirsin bi sıkıntısı olmaz hamile kalmanız için bunları tavsiye ediyoruz zaten dedi ama bilemedim ya soğan kürü düşük falan yapmaz mı dedim hani tutarsa bide adet söktürüyor hayır gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz riskli olan yleri zaten biz önermiyoruz ne yaoayım sence ya kafam karıştı beniminşallah bu ay miniğin gelir tatlım. olmazsa bakarsın artık
Hee zaten çok bi takılma canım allahtan hayırlısıAman ablam nasip bende artık olsa da bitse diye bekliyorum mevsimsel geçişlerde oluyor böyle gecikmeler ne zaman gitsem doktora oda söktürücü yazar sanırım
Olma ihtimalin cok yuksek test yapsana cnmMerhaba bayanlar aranıza yeni katılıyorum evliyim size sorum olcak geçen ayın 7 sinde adet oldum bu ay 3 gün gecikti sancım oldu gögsümün üzerine yatamadım ara sıra karnımda kıpırdanma oldu özel bölgemşn üzeri biraz şiş sizce hamile miyim çok istiyoruz bebegimizin olmasını
sitede soğan kürünü mü önerdiler cnmAynen şimdi ibrahim saraçoğlunun sayfasında sohbetten sordum anlattım durumumu kürde istetmiştim zaten yapabilirsin bi sıkıntısı olmaz hamile kalmanız için bunları tavsiye ediyoruz zaten dedi ama bilemedim ya soğan kürü düşük falan yapmaz mı dedim hani tutarsa bide adet söktürüyor hayır gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz riskli olan yleri zaten biz önermiyoruz ne yaoayım sence ya kafam karıştı benim
Eşimi bekliyorum işte canımOlma ihtimalin cok yuksek test yapsana cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?