2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

inşallah bu ay miniğin gelir tatlım. olmazsa bakarsın artık

Ya adetime 1 hafta kala yani 15 gun once erken gebelik testi yapmistim bisey cikmamişti o yüzden simdi yapmak istemiyorum biraz daha gecsin olmazsa yapicam artik hayirlisi

canım adet tarihin geçmeden yapmayın hep diyorum size ama senin geçmiş be güzelim varsa çıkar

Merhaba bayanlar aranıza yeni katılıyorum evliyim size sorum olcak geçen ayın 7 sinde adet oldum bu ay 3 gün gecikti sancım oldu gögsümün üzerine yatamadım ara sıra karnımda kıpırdanma oldu özel bölgemşn üzeri biraz şiş sizce hamile miyim çok istiyoruz bebegimizin olmasını

İnşallah hamişsindir canım. test yapsanız çıkardı

inşallah bu ay miniğin gelir tatlım. olmazsa bakarsın artık
Aynen şimdi ibrahim saraçoğlunun sayfasında sohbetten sordum anlattım durumumu kürde istetmiştim zaten yapabilirsin bi sıkıntısı olmaz hamile kalmanız için bunları tavsiye ediyoruz zaten dedi ama bilemedim ya soğan kürü düşük falan yapmaz mı dedim hani tutarsa bide adet söktürüyor hayır gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz riskli olan yleri zaten biz önermiyoruz ne yaoayım sence ya kafam karıştı benim

Olma ihtimalin cok yuksek test yapsana cnm

sitede soğan kürünü mü önerdiler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…