- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.761
Tamm haber et olurmuEşimi bekliyorum işte canım
Tabikide ederimTamm haber et olurmu
Canim zorunlu olan tek swy rahat olmak bence poziyonla hic bi alakasi yokArkadaşlar benim bir soru olacak hamile kalmak için boşalırken misyoner pozisyonu zorunlu mu
Cnimsin insallah bebisin seninledir...yarn kan verıcem dua edın banaa((
Cnimsin insallah bebisin seninledir...
Arkadaşlar benim bir soru olacak hamile kalmak için boşalırken misyoner pozisyonu zorunlu mu
Evet canım bide aslanpençesi kürü istettim yanında 250 gr soğuk sıkım çörek otu yağıyla birlikte 194 tlsitede soğan kürünü mü önerdiler cnm
Sukur canim biraz agrilarim oluyor sag tarafimda asagida ama anlamadim nedenSenin hamileliğn nasi gidiyo canm insallah bi sknti yoktur
ben de dedim adet olduktan sonra mı başlayacağım olası gebeliğe yan etkisi olur mu risk var mı yok şimdi başlayabilirisniz dedi 24 nisan da olcam adet yine de adet olmayı beklerim en azından o gün fln başlarımEvet canım bide aslanpençesi kürü istettim yanında 250 gr soğuk sıkım çörek otu yağıyla birlikte 194 tl
Aynen canım şimdi araştırdım biraz kullananlar varmış hatta ikinci ay hamile kalanlarda var aynı ay kalanlarda kadının birine tüpün tıkalı hamile kalamazsın tüp bebwk yapmak gerekiyor demişler kadın kullandığı ay hamile kalmış mesela şuan hamilrlik çokta b umurumda değil olacağı varsa rabbim korur zaten ben yarın başlayacam canım 15 gün yapıp diğer kürlere başlayacam soğan kürüyle çörek otunuda başlıyorsun 15 gün yapıp aslan pençesine geçecem çörek otu yağı her ikisinde de kullanılıyorben de dedim adet olduktan sonra mı başlayacağım olası gebeliğe yan etkisi olur mu risk var mı yok şimdi başlayabilirisniz dedi 24 nisan da olcam adet yine de adet olmayı beklerim en azından o gün fln başlarım
Daha doktora gitmeyi düşünmüyorum açıkcası ha hamile kalırsam o ayrı şu yumurtalıklarımı temizleyecem ilkin zaten kistlere etki ediyormuş kadının biri soğan zararlı olsa yemeklerede koyuyoruz doktor yasaklar diye yazmış hatta gebelikte enfeksiyon kapmış uygulamış temizlendim diyor bişeyde olmadı bebeğime demiş doğacağı varsa ne yapsan nafile düşmdz zaten canım ha yoksada akşama kadar yatsanda boşben de dedim adet olduktan sonra mı başlayacağım olası gebeliğe yan etkisi olur mu risk var mı yok şimdi başlayabilirisniz dedi 24 nisan da olcam adet yine de adet olmayı beklerim en azından o gün fln başlarım
sen sipariş verdin mi cnm kullanımı içinde mi yazıyor. yoksa aktardan mı aldınAynen canım şimdi araştırdım biraz kullananlar varmış hatta ikinci ay hamile kalanlarda var aynı ay kalanlarda kadının birine tüpün tıkalı hamile kalamazsın tüp bebwk yapmak gerekiyor demişler kadın kullandığı ay hamile kalmış mesela şuan hamilrlik çokta b umurumda değil olacağı varsa rabbim korur zaten ben yarın başlayacam canım 15 gün yapıp diğer kürlere başlayacam soğan kürüyle çörek otunuda başlıyorsun 15 gün yapıp aslan pençesine geçecem çörek otu yağı her ikisinde de kullanılıyor
Sukur canim biraz agrilarim oluyor sag tarafimda asagida ama anlamadim neden
Sipariş verdim kuzu sktarda da var ama çörek otu yağıda vardı içinde o sebepten saraçoğlunun sitesinden istedim güvenilir olsun diye yarın soğan kürü başlayacam 15 gün sonra aslan pençesi içinde yazıyor canım mektup gibi yazıp atmışlar içine kullanımınısen sipariş verdin mi cnm kullanımı içinde mi yazıyor. yoksa aktardan mı aldın
Ben kaçırdım kimmiş hamile olan canım sevcanın kesinleşti mi yani yanlış mı anladım yoksaCanm olur bunlar normal rahim gensliyor Allah saglkla kucagina almayi nasip etsn.sende mi uzun suredr bekliyodn bebisi ilk mi bu tam bilmiyorm
tamam canım hayırlısı ile inşallah bana da farklı bir tavsiye etti sana yolladığım ben de onu alıcam...Sipariş verdim kuzu sktarda da var ama çörek otu yağıda vardı içinde o sebepten saraçoğlunun sitesinden istedim güvenilir olsun diye yarın soğan kürü başlayacam 15 gün sonra aslan pençesi içinde yazıyor canım mektup gibi yazıp atmışlar içine kullanımını
İnşallah kuzu o bal polen falan vardı ya hani onu sordum pko varsa kistleriniz arttıysa size onu önermiyorum kistleride besleyip büyütebilir bunu kullanın çok sattığımız bi kürdür memnun kalacaksınız dedi e ben daha önce sadece aslanpençesi kullandım ve çok memnun kaldım ve enazından bunun taze olduğundan şüphem yok rahat kullanırım yanitamam canım hayırlısı ile inşallah bana da farklı bir tavsiye etti sana yolladığım ben de onu alıcam...
Ben kaçırdım kimmiş hamile olan canım sevcanın kesinleşti mi yani yanlış mı anladım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?