- 8 Ocak 2008
- 490
- 258
- 303
- 45
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.781
kesinlikle en azından o bitkilerin içinde etken maddesi var dışardakini bilemiyorsun... mantıklı söylediği önce kstlerden temizlenmen lazım iyi gelir inşalllah...İnşallah kuzu o bal polen falan vardı ya hani onu sordum pko varsa kistleriniz arttıysa size onu önermiyorum kistleride besleyip büyütebilir bunu kullanın çok sattığımız bi kürdür memnun kalacaksınız dedi e ben daha önce sadece aslanpençesi kullandım ve çok memnun kaldım ve enazından bunun taze olduğundan şüphem yok rahat kullanırım yani
Aynen şimdi ibrahim saraçoğlunun sayfasında sohbetten sordum anlattım durumumu kürde istetmiştim zaten yapabilirsin bi sıkıntısı olmaz hamile kalmanız için bunları tavsiye ediyoruz zaten dedi ama bilemedim ya soğan kürü düşük falan yapmaz mı dedim hani tutarsa bide adet söktürüyor hayır gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz riskli olan yleri zaten biz önermiyoruz ne yaoayım sence ya kafam karıştı benim
yarn kan verıcem dua edın banaa((
Kızlar şimdi geldim dr dan ama sinir olmuş durumdayım hiçbir şey söylemedi yumurtaların bazılarının büyük olduğunu diğerlerini göremediğini ve bağırsakların altında olabileceğini söyledi sadece birde perşembe sabah kan verip öğleden sonrada yine ultrason için çağırdı
yumurta takibi için mi gitmiştin neye sinir oldun ki...tedaviye mi başlayacaktı.. pazartesi yoğun ya doktorlar yoğun olunca öyle geçiyorKızlar şimdi geldim dr dan ama sinir olmuş durumdayım hiçbir şey söylemedi yumurtaların bazılarının büyük olduğunu diğerlerini göremediğini ve bağırsakların altında olabileceğini söyledi sadece birde perşembe sabah kan verip öğleden sonrada yine ultrason için çağırdı
Aynen cnm yumurta takibi yapıyoruz oturup detaylı bir şekilde anlatmamasına sinir oldum genel bilgiyi ver gönder yapıyorlaryumurta takibi için mi gitmiştin neye sinir oldun ki...tedaviye mi başlayacaktı.. pazartesi yoğun ya doktorlar yoğun olunca öyle geçiyor
Evet cnm yumurta takibi özel hastane değil cnm araştırma hastanesine gidiyorumcanım yumurta takibi için mi gidiyorsun özeldemi bu dr
özelde de öyle biz sanki herşeyi biliomuşuz gibi yüzeysel anlatıolar... yeterli boyutta eğilse tekrar açğırmıştır çatlatma iğnesi verecektir belkiAynen cnm yumurta takibi yapıyoruz oturup detaylı bir şekilde anlatmamasına sinir oldum genel bilgiyi ver gönder yapıyorlar
inşallah sağlıkla gelmiştir miniğin canım
a.s. 15 gün de bir oluyorsanız bakın hemen test yapın çıkar büyük ihtimalleS. A lütfen cevap verin bana ben progesteron kullanıyorum cuma günü adet olmam gerrkti olmadım progesteron yarun bitiyor sizce ondanmı olmadım hamile olabilirmiyim test ne zaman yapmam gerek bide ben onbeş günde bir hastalanıyorum bugün on sekiz lütfen
Kuzum hamile degilim kiCanm olur bunlar normal rahim gensliyor Allah saglkla kucagina almayi nasip etsn.sende mi uzun suredr bekliyodn bebisi ilk mi bu tam bilmiyorm
İnşallah hamiledirsin kuzumKuzum hamile degilim ki
Adete 10 gun kala gebelik testimi yaptin canim kanda bile vikmazki nasil idrarda ciksinAdet olmadan geçen on gün once yaptım çıkmadı kan erkenmi yaptım sizce ondanmı
Nasip cnmmİnşallah hamiledirsin kuzum
Bilmiyorum cnm burda zaten sırf bu işle uğraşan özel hastane yok mecburen bu hastaneye gidiyorumözelde de öyle biz sanki herşeyi biliomuşuz gibi yüzeysel anlatıolar... yeterli boyutta eğilse tekrar açğırmıştır çatlatma iğnesi verecektir belki
sevcan gittin mi eve baktın mı sabahki testeNasip cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?