2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar şimdi geldim dr dan ama sinir olmuş durumdayım hiçbir şey söylemedi yumurtaların bazılarının büyük olduğunu diğerlerini göremediğini ve bağırsakların altında olabileceğini söyledi sadece birde perşembe sabah kan verip öğleden sonrada yine ultrason için çağırdı

kesinlikle en azından o bitkilerin içinde etken maddesi var dışardakini bilemiyorsun... mantıklı söylediği önce kstlerden temizlenmen lazım iyi gelir inşalllah...

canım yapma derim ben dur adeti bekle sonra pişman olmayalım

canım yumurta takibi için mi gidiyorsun özeldemi bu dr

yumurta takibi için mi gitmiştin neye sinir oldun ki...tedaviye mi başlayacaktı.. pazartesi yoğun ya doktorlar yoğun olunca öyle geçiyor

S. A lütfen cevap verin bana ben progesteron kullanıyorum cuma günü adet olmam gerrkti olmadım progesteron yarun bitiyor sizce ondanmı olmadım hamile olabilirmiyim test ne zaman yapmam gerek bide ben onbeş günde bir hastalanıyorum bugün on sekiz lütfen

a.s. 15 gün de bir oluyorsanız bakın hemen test yapın çıkar büyük ihtimalle

özelde de öyle biz sanki herşeyi biliomuşuz gibi yüzeysel anlatıolar... yeterli boyutta eğilse tekrar açğırmıştır çatlatma iğnesi verecektir belki
Bilmiyorum cnm burda zaten sırf bu işle uğraşan özel hastane yok mecburen bu hastaneye gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…