- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.801
normal eczanelerde satılan gebelik testlerinden yapın tekrar bugün ya da yarın sabah ilk idrar ile...3-5 liralık olanlardanYada progesteron tanmı olmuyorum içim içimi yiyor
Hamile kalmayı komaylaştırıyormuş canım yapmayayım mı diyorsun ay bilemedim ya kullanan çok varmış sitede bi sıkıntı olmaz diye yazmışlar saraçoğlunun sayfasından da öyle dediler risk almazlar heralde bu kobuda yacanım yapma derim ben dur adeti bekle sonra pişman olmayalım
neden test yapmıyorsunÇıkar mı dua edin lütfen ben herkese ediyorum inanın
:) ne bileyim bende anlayamadım vardır b hikmetiYa bnde anlamdm canm ben Türkan a yazdm sevcan nasi oldu ki
Yani canım kullan hiç bi sıkıntı olmaz dedi sopan düşük falan yapmaz adet olmanı sağlamasına sebep yumurtalıklarının temizlenip kistik görüntüsünün kaybolması dedi ne bileyim yaa kararsız kaldım şimdikesinlikle en azından o bitkilerin içinde etken maddesi var dışardakini bilemiyorsun... mantıklı söylediği önce kstlerden temizlenmen lazım iyi gelir inşalllah...
Abla nolur nolmaz adeti bekle başlarsın sonra ki ay aslında doğal birşey bilemedimYani canım kullan hiç bi sıkıntı olmaz dedi sopan düşük falan yapmaz adet olmanı sağlamasına sebep yumurtalıklarının temizlenip kistik görüntüsünün kaybolması dedi ne bileyim yaa kararsız kaldım şimdi
Canim burda artik ogrendigimiz kadariyla hamileligin en belirgin ilk belirtisi adet gecikmesiyse ikincisi de adetten.birkac gun once gelen koyu lekelenmeler. İnsaallah yerlesme kanamasidir birkac gun sabret idrar testi yap.dayanamazsan.kanda baktir canm.Kizlar ya, hic adetten 3/4 gun once pembe lekelenme oldunuzmu ? Ben dun sabah adet agrisiyla uyandim wc gittigimde tuvalet kagidinda pembemsi koyu mor gibi lekeler vardi silerkene ( ozurdilerim) zannettim adetim erken baslayacak galiba ama olmadim sil sil bisey gelmedi daha tum gun. Yarin adet olmam gerek. Testlerimde negatif .nolcak kizlar sizdede oluyomu leke gelmesi adetten 3 gun once.
için nasıl rahat edecekse öyle yap canım.. yumurta takibine gittin nasıl sağlıklı yumurtan varmıydı.. yok ise vakit kaybetme hazırlan önümüzdeki aya derim yoksa ötelemekle vakit geçiyorYani canım kullan hiç bi sıkıntı olmaz dedi sopan düşük falan yapmaz adet olmanı sağlamasına sebep yumurtalıklarının temizlenip kistik görüntüsünün kaybolması dedi ne bileyim yaa kararsız kaldım şimdi
test yapınca ortaya çıkar 3 gün adet gecikmesi var ise beklemek gereksiz bence... 1 hafta çok uzun bir süre testle netleştirirsiniz sizde ona göre tedaviye devam eder doktora görünürsünüz.Diyorum belki progesteron tandadır dedim yarın bitiyor bir hafta daha bekliyim olmasza
Hamile kalmayı komaylaştırıyormuş canım yapmayayım mı diyorsun ay bilemedim ya kullanan çok varmış sitede bi sıkıntı olmaz diye yazmışlar saraçoğlunun sayfasından da öyle dediler risk almazlar heralde bu kobuda ya
adetin gecikmiş bence yaptırabilirsiniz artık testiDiyorum belki progesteron tandadır dedim yarın bitiyor bir hafta daha bekliyim olmasza
Saraçoğlunun sitesinden kür istettim canım onunla beraber kullanımını yazmışlar ilkin 15 gün soğan kürü diyor sonra bi sorayım dedim sordum o siteye bi sakıncası olmaz olsa bizde önermeyiz gönül rahatlığıyla yapıp için bizim amacımız yumurtalıklarınızın temizlenmesi dedi yani hamile kalmanıza engel olmaz aksine kolaylaştırır dedicanım ben bilemedim sen sordum diyorsun yorumlardakilerde haklı aslında yemeklerde de yiyiyoruz soğanı. kullan o zaman hatta bende adet gelmeden yapayım o zaman
Klomendwn sonra ne verdi canım progestan mıDoktor klomen verdi o bitri sonra bunu verdi kullam adet olmasan gel test yapaöım dedi
Bi tane var ama istediğim kadar büyümemiş dedi dün çatlatma iğnesi oldum adamın istediği 23 mm geçen ay o kadardı hani tuttumu sanki ya nerden baksan bi 18 mm olmuştu bende çünkü önceki gidişimde 14 mm idi canımiçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım.. yumurta takibine gittin nasıl sağlıklı yumurtan varmıydı.. yok ise vakit kaybetme hazırlan önümüzdeki aya derim yoksa ötelemekle vakit geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?