- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.821
Yani canım kullan hiç bi sıkıntı olmaz dedi sopan düşük falan yapmaz adet olmanı sağlamasına sebep yumurtalıklarının temizlenip kistik görüntüsünün kaybolması dedi ne bileyim yaa kararsız kaldım şimdi
Kk da topic açmışlar kuzu bide ben saraçoğluna güveniyorum yaAbla nolur nolmaz adeti bekle başlarsın sonra ki ay aslında doğal birşey bilemedim
Canım sordum ben onuda normalden adet olup bitiyor iki gün sonra başlanıyor dedim sizin kistleriniz var ama siz şimdiden başlayın ve korkmayın dedi ben saraçoğlunun resmi sitesinden kür istettim o küre başlamam için soğan kürünü yapmam geekiyor evvela işteKurlerin cogu adet bitiminden aonra basliyo. Adeti bekle oyle yap derim. Adet doneminde de kurlerin zarari yok ama etkisi de yok
anladım cnm hayırlısı olsun, için nasıl rahat edecekse öyle yap o zamanBi tane var ama istediğim kadar büyümemiş dedi dün çatlatma iğnesi oldum adamın istediği 23 mm geçen ay o kadardı hani tuttumu sanki ya nerden baksan bi 18 mm olmuştu bende çünkü önceki gidişimde 14 mm idi canım
Canım sordum ben onuda normalden adet olup bitiyor iki gün sonra başlanıyor dedim sizin kistleriniz var ama siz şimdiden başlayın ve korkmayın dedi ben saraçoğlunun resmi sitesinden kür istettim o küre başlamam için soğan kürünü yapmam geekiyor evvela işte
Evet canımKlomendwn sonra ne verdi canım progestan mı
Simdi yapma sabah yapKızlarrr test aldım yapcam şimdi çok heyecanlıyımmm :))
İnşallah cankm ben daha önce yapmıştım bekarken aslan pençeside yaptım çok faydasını gördüm bu gittipim doktor klomeni günde iki dayadı yumurtalıklarımı kist doldurdu yine canım çok sinir oldum adama kızdım son gittipimde çok bi ilgilenmedi cins bende pko varya kuzu ondan şimdi bsşla dedi yoksa adet oluyorsun bitiyor iki gün sonra başlıyorsun normal buAnladim canim. Ben suan sogan kuru yapiyorum. Daha once yapmistim adet bitti basladim 15gundu dayanamadim midemden dolayi 10gun yaptim sonraki ay 7gun diyodu onuda 10gun yaptim. 5.5luk kistim yok olmustu. Bende saracoglunun videosunu seyrettim tv ye cikiyo ya aynisini uyguladim ordada adet sonrasi daha cok fayda gorursunuz demisti. Her yere farkli konusuyor bu adambana da doktor onerdi. Bu doktorlar genelde alternatif tipa pek inanmiyor. Dedi ki kuculmuyo seninki bi uygula. Cok faydasini gordum ben insallah sende gorursun
Ksçıncı gün başla dediEvet canım
39 derece miii ben çok üşüyorum neresi orası yaa geleyim :)) geçen ay benimde adet bitiminde başlayıp tekrar olana kadar öyle bir ağrım oldu.. bu ay bal-tarçın çörek otu yedim 10 gün ağrım olmadı... yumurtlama ağrım da olmadı...belki mevsimseldir o batmalı ağrılar.. yine de doktora gitmekte fayda var kist vs den kaynaklı olabilirBen bide bisey ogrenmek istiyorm. Benim mens 1nisanda bitmisti. Mensin son gunu dahil su ana kadar kasiklarim agriyor. Hatta bazen sol kasigimdaki sizi sanki ayagima kadar vuruyomus gibi hissediyorum. Siddetli degil ancak bir uyusukluk var. Bazen sag tarafa da geciyor bu durum. Bu onemli bir durum mu? Usutuyorum desem hava 39 derece. Sogan kurunden mi kaynakli dicem onceki uygulamamda boyle degildi. Bazen karnmin alti sisiyo gibi nedeni be olabilir?
İnşallah cankm ben daha önce yapmıştım bekarken aslan pençeside yaptım çok faydasını gördüm bu gittipim doktor klomeni günde iki dayadı yumurtalıklarımı kist doldurdu yine canım çok sinir oldum adama kızdım son gittipimde çok bi ilgilenmedi cins bende pko varya kuzu ondan şimdi bsşla dedi yoksa adet oluyorsun bitiyor iki gün sonra başlıyorsun normal bu
Hadi bakalım inşallah iki çizgiyi görürsün kuzuKızlarrr test aldım yapcam şimdi çok heyecanlıyımmm :))
İnşallah canım allah razı olsunSimdi basla o zmn cnm. Insallah sifa gorursun
39 derece miii ben çok üşüyorum neresi orası yaa geleyim :)) geçen ay benimde adet bitiminde başlayıp tekrar olana kadar öyle bir ağrım oldu.. bu ay bal-tarçın çörek otu yedim 10 gün ağrım olmadı... yumurtlama ağrım da olmadı...belki mevsimseldir o batmalı ağrılar.. yine de doktora gitmekte fayda var kist vs den kaynaklı olabilir
Uyuşukluk değilde ağrı bende de olmuştu canımBen bide bisey ogrenmek istiyorm. Benim mens 1nisanda bitmisti. Mensin son gunu dahil su ana kadar kasiklarim agriyor. Hatta bazen sol kasigimdaki sizi sanki ayagima kadar vuruyomus gibi hissediyorum. Siddetli degil ancak bir uyusukluk var. Bazen sag tarafa da geciyor bu durum. Bu onemli bir durum mu? Usutuyorum desem hava 39 derece. Sogan kurunden mi kaynakli dicem onceki uygulamamda boyle degildi. Bazen karnmin alti sisiyo gibi nedeni be olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?