- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.841
İnanmıyorummm yaa hamileyim sanırımmm :)))
hayırlı olsun cnm :)) kaçıncı günde yaptın test varmıydı belirtin klomen falan kullandın mı kendiliğinden mii kan testinde de güzel çıkar rengi baya koyu :)İnanmıyorummm yaa hamileyim sanırımmm :)))
Ben geçen ay kullandım klomen ve çatlatma iğnesindin onuncu günü başladım adet okdum bıraktımİşte bu pazar başladım yarın bitiyor
Rabbim sanada nasip etsin 8inde olmam lazımdı olmadım :)))Ayyy cok sevindimmmasalllah yaa. Adetin kac gun gecikti cok net cikmis
Sanırım mıı kız çok koyu maşallaah sanırımı mı kalmış bsl gibide hsmilesin maşallah ya gözün aydın çok sevindim valla yaİnanmıyorummm yaa hamileyim sanırımmm :)))
Yok ben hiç ilaç kullanmadım doktorada gitmedim kürler yaptım incir havuc ve çörek otu :)) 8inde hasta olmam gerekiyoduhayırlı olsun cnm :)) kaçıncı günde yaptın test varmıydı belirtin klomen falan kullandın mı kendiliğinden mii kan testinde de güzel çıkar rengi baya koyu :)
onu kaçırmışım cnmSogan kuru yapatken vucudum kist uretirse pess derim artik yaniburasi Riyad canim gelmeni tavsiye etmem
Çok teşekkür ederim canım benim rabbim sanada hepinize nasip etsin tez vakitte inşallah hala inanamıyorumSanırım mıı kız çok koyu maşallaah sanırımı mı kalmış bsl gibide hsmilesin maşallah ya gözün aydın çok sevindim valla ya
Çok çok sevindim valla canımYok ben hiç ilaç kullanmadım doktorada gitmedim kürler yaptım incir havuc ve çörek otu :)) 8inde hasta olmam gerekiyodu
Rabbim sanada nasip etsin 8inde olmam lazımdı olmadım :)))
Cnm isteyim ya aksam bakarim artik napimsevcan gittin mi eve baktın mı sabahki teste
hadi maşallahh :)) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah cnm sevindim ben de inan :) belirtilerin nelerdiYok ben hiç ilaç kullanmadım doktorada gitmedim kürler yaptım incir havuc ve çörek otu :)) 8inde hasta olmam gerekiyodu
Belji yerlesme kanamasidirKizlar ya, hic adetten 3/4 gun once pembe lekelenme oldunuzmu ? Ben dun sabah adet agrisiyla uyandim wc gittigimde tuvalet kagidinda pembemsi koyu mor gibi lekeler vardi silerkene ( ozurdilerim) zannettim adetim erken baslayacak galiba ama olmadim sil sil bisey gelmedi daha tum gun. Yarin adet olmam gerek. Testlerimde negatif .nolcak kizlar sizdede oluyomu leke gelmesi adetten 3 gun once.
Bende öyle çok duygulandımm rabbime şükürler olsunÇok çok sevindim valla canım
İlkti senin değil mi kuzu rabbim sağ salim tamamına erdirsin çok sevindim gerçekten. Amin canım inşallahÇok teşekkür ederim canım benim rabbim sanada hepinize nasip etsin tez vakitte inşallah hala inanamıyorum
İnşallah canımAy insallah canim. Tedavisiz dogal yolla hamile kalabilirim insallah
Belirtim göğüslerim çok acıyordu ve ara ara adet olcakmışım gibi agrı girip aniden geciyodu okadar baska belirtim yok :)hadi maşallahh :)) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah cnm sevindim ben de inan :) belirtilerin nelerdi
Evet canım ilk amin inşallah :)İlkti senin değil mi kuzu rabbim sağ salim tamamına erdirsin çok sevindim gerçekten. Amin canım inşallah
Ay maşallah gerçekten ya ne güzel koyu koyu çıkmış çok şükür bakmaktan alamadım kendimi darısı bizlere inşallahİnanmıyorummm yaa hamileyim sanırımmm :)))
YaptnmiKızlarrr test aldım yapcam şimdi çok heyecanlıyımmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?