- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.861
Eveet çok güzel koyu koyu çıkmış ikinci çizgi maşallahh :) hamileeYaptnmi
İnşallah :)Ay maşallah gerçekten ya ne güzel koyu koyu çıkmış çok şükür bakmaktan alamadım kendimi darısı bizlere inşallah
Evet canımm yaptım hamileyimmYaptnmi
Tebrikler canım benim sağlıklı olsun inşallahİnanmıyorummm yaa hamileyim sanırımmm :)))
Sende progesteron kullandınmıBen geçen ay kullandım klomen ve çatlatma iğnesindin onuncu günü başladım adet okdum bıraktım
İnşallah canım sağol :))Tebrikler canım benim sağlıklı olsun inşallah
Canım senin adetinden kaç günmgeçti kanda mı yaptınYok ben hiç ilaç kullanmadım doktorada gitmedim kürler yaptım incir havuc ve çörek otu :)) 8inde hasta olmam gerekiyodu
Tebrikler cnmmmmmİnanmıyorummm yaa hamileyim sanırımmm :)))
2gün gecti benim hiç gecikmediği için şüphelednim oyuzden erkenden yaptım idrarda yaptımCanım senin adetinden kaç günmgeçti kanda mı yaptın
İnşallah canım sıra sende bakalımm :)Ahanda yol acildi kizlar Allah devamini getrisin insallah
Sen kaç günde bir adet oluyorsun ben onbeşte bir2gün gecti benim hiç gecikmediği için şüphelednim oyuzden erkenden yaptım idrarda yaptım
Bugün on sekiz diyorum belki progesteron tandırSen kaç günde bir adet oluyorsun ben onbeşte bir
inşallah canım yaaAhanda yol acildi kizlar Allah devamini getrisin insallah
Hahahahaha aynen inşallah kuzumAhanda yol acildi kizlar Allah devamini getrisin insallah
Çok erken yapmışsın kuzumkizlar meraba bi soru sorabilir miyim acaba Ben adetimden 11 gun once kan testi yaptirdim negatif cikti sizce erken mi yaptirdim belirti olarak sadece sol kasik agrim batma var ve goguslerim sis dokununca aciyor suan adetime 9 gun var sizce hamilemiyim?
insallah vardir canimmmÇok erken yapmışsın kuzum
Ahanda yol acildi kizlar Allah devamini getrisin insallah
30günde bir niye 15 gün seninSen kaç günde bir adet oluyorsun ben onbeşte bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?