- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.881
yumurta çatlama dönemindeki ilişikiden 10-12 gün sonra kana geçer diyor genelde yazılarda bence çok erken yaptırmışsınız.kizlar meraba bi soru sorabilir miyim acaba Ben adetimden 11 gun once kan testi yaptirdim negatif cikti sizce erken mi yaptirdim belirti olarak sadece sol kasik agrim batma var ve goguslerim sis dokununca aciyor suan adetime 9 gun var sizce hamilemiyim?
peki ne zaman baktirmaliyim canimyumurta çatlama dönemindeki ilişikiden 10-12 gün sonra kana geçer diyor genelde yazılarda bence çok erken yaptırmışsınız.
Bilmiyorum doktorlar bir şeyin yok diyor normalmiş işte bende diyorum bi hafta daha geçsin30günde bir niye 15 gün senin
Yenimi oluyo bunlar ben yeni evlendiğimde 15günde bir oluyodum bana hep vücudun gebeliğe hazırlanıyo derlerdiBilmiyorum doktorlar bir şeyin yok diyor normalmiş işte bende diyorum bi hafta daha geçsin
Benimde bu ikinci gecikmem evlendikten sonra düzen bozuluyor
Kullandım ama bu ay bişey demedi ben yine kullanacam ama onuncu gün dolunca daha dün oldum çatlatma iğnesiSende progesteron kullandınmı
Hayirlisiyla insalalh cnm benin insallah onceİnşallah canım sıra sende bakalımm :)
Walla bende ciakrsa bebis acilisi ben yaptim dicem bananeDaha bugun demistim bi acilis yapamadik diye
Ben evlendim evleneli duzensiz adetim cnmBenimde bu ikinci gecikmem evlendikten sonra düzen bozuluyor
Kuzum bebiş de Yok kırmızılar da Yok ben bu ay deliridim beni bu ay saymayınHayirlisiyla insalalh cnm benin insallah onceebru_can_ebru dan bekliyoruz
Benim Ocak'ta oldu kuzum bide bu ay bekliyorum halaBen evlendim evleneli duzensiz adetim cnm
Ya bendende dun leke geldi adet olmam laximdi olmadim ne takiosun sanki bizimki gec dollenmedir soyle 5 6 aya gosterir kendiniKuzum bebiş de Yok kırmızılar da Yok ben bu ay deliridim beni bu ay saymayın
Hahahahaha aynen kuzum benim de lekem olmuştu ☺☺Ya bendende dun leke geldi adet olmam laximdi olmadim ne takiosun sanki bizimki gec dollenmedir soyle 5 6 aya gosterir kendini
Ayy hayırlı olsun, hamilesin tabi. O çift çizgiyi görünce ben bu kadar heyecanlandım seni düşünemiyorumİnanmıyorummm yaa hamileyim sanırımmm :)))
Aynen bende hamile haberlerine çok seviniyorum yaAyy hayırlı olsun, hamilesin tabi. O çift çizgiyi görünce ben bu kadar heyecanlandım seni düşünemiyorum
Aynen öyle ya o çizgi çıkcakmı diye bekleyiş yavaş yavas çıkması tuhaf bi duygu çıktıgı gibi buraya yükledim daha koyulaşmış :)Ayy hayırlı olsun, hamilesin tabi. O çift çizgiyi görünce ben bu kadar heyecanlandım seni düşünemiyorum
Senin ne kadar olmuştu canım isteyeli özel bişey yaptın mı bu ay kür filanAynen öyle ya o çizgi çıkcakmı diye bekleyiş yavaş yavas çıkması tuhaf bi duygu çıktıgı gibi buraya yükledim daha koyulaşmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?