- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.901
Evet yaa bu nasıl bi his. Hiç tanımıyorsun ama o çizgiyi görünce kalbim nasıl çarpıyor.Aynen bende hamile haberlerine çok seviniyorum ya
HahahahahaGideyim de karnibaharli tost yapayim bizden is cikmaz
Gözünaydın canım, hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim. Eşine söyledin mi ya da bi sürpriz düşündün müAynen öyle ya o çizgi çıkcakmı diye bekleyiş yavaş yavas çıkması tuhaf bi duygu çıktıgı gibi buraya yükledim daha koyulaşmış :)
Evet yaptım canım adetliyken çörek otu ondan sonra yumurtlama dönemine kadar havuc ve inciri kürünü aynı anda yaptım çünkü 30günde bir adet oluyorumSenin ne kadar olmuştu canım isteyeli özel bişey yaptın mı bu ay kür filan
Şuan sadece size söyledimGözünaydın canım, hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim. Eşine söyledin mi ya da bi sürpriz düşündün mü
Rabbim tez vakitte sizede nasip etsin :)Evet yaa bu nasıl bi his. Hiç tanımıyorsun ama o çizgiyi görünce kalbim nasıl çarpıyor.
Can'ım öncelikle hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bu yaptığın kürlerin tarifini yazar mısınEvet yaptım canım adetliyken çörek otu ondan sonra yumurtlama dönemine kadar havuc ve inciri kürünü aynı anda yaptım çünkü 30günde bir adet oluyorum
Amin canım, hayırlısıysa olsun inşallahRabbim tez vakitte sizede nasip etsin :)
Nasil soyleyecen eaine bjzede anlat bari nasip olursa fikir olur cnmŞuan sadece size söyledimsüpriz yapmak istiyorum eşime
En güzeli canım, sabredebilirsen sürpriz en güzeliŞuan sadece size söyledimsüpriz yapmak istiyorum eşime
Çörek otu bal tarçın karıştırdım sabah akşam içtim adetin 4.günü başladım bittikten 2gün sonra bıraktım direk incir ve havuca gectim . 2bardak suya ayrı tencerelerde 8 tane kuru incir dilimlenmiş (15dk) diğer tencereye 2havucu dilimleyerek(20dk) kaynattım bir bardağa ikisini karıştırup koydum ılıyınca içtim tabi ben çok üşengec bi insanım oyüzden hergün yapamadım yapamadıgım zamanlarda kuru inciri yedimCan'ım öncelikle hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bu yaptığın kürlerin tarifini yazar mısın
Şuan bende bilmiyorum ama süpriz yapmak istiyorum :)) sizce nasıl yapsam yaaNasil soyleyecen eaine bjzede anlat bari nasip olursa fikir olur cnm
Zor sabrediyorum :))En güzeli canım, sabredebilirsen sürpriz en güzeli
Zor sabrediyorum :))
Ayy çok haklısın valla, ben sabredememiş, eve gelmesini bile beklememiş telefon da söylemiştimZor sabrediyorum :))
Ben şuan zor sabrediyorum yarını hiç bekleyemem heralde ya testi bı kutuya koyup ben geliyorum babacım yazıpmı versem napsam öyle düşündüm :)Kanda tahlilde yap oyle soyle kiz. Allah korusun bi aksilik olursa erkekler kadinlardan daha cok etkileniyor. Ben olsam suna baksana okuyamadim deyip tahlili onune koyardim :))
Bende aradım söylicektim napıyosun diyip geciştirdim :))Ayy çok haklısın valla, ben sabredememiş, eve gelmesini bile beklememiş telefon da söylemiştim
Ben şuan zor sabrediyorum yarını hiç bekleyemem heralde ya testi bı kutuya koyup ben geliyorum babacım yazıpmı versem napsam öyle düşündüm :)
Ayy çok heyecanlı yaBende aradım söylicektim napıyosun diyip geciştirdim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?