2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Evet yaptım canım adetliyken çörek otu ondan sonra yumurtlama dönemine kadar havuc ve inciri kürünü aynı anda yaptım çünkü 30günde bir adet oluyorum
Can'ım öncelikle hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bu yaptığın kürlerin tarifini yazar mısın

Can'ım öncelikle hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bu yaptığın kürlerin tarifini yazar mısın
Çörek otu bal tarçın karıştırdım sabah akşam içtim adetin 4.günü başladım bittikten 2gün sonra bıraktım direk incir ve havuca gectim . 2bardak suya ayrı tencerelerde 8 tane kuru incir dilimlenmiş (15dk) diğer tencereye 2havucu dilimleyerek(20dk) kaynattım bir bardağa ikisini karıştırup koydum ılıyınca içtim tabi ben çok üşengec bi insanım oyüzden hergün yapamadım yapamadıgım zamanlarda kuru inciri yedim

Kızlar 24 günde bir adet oluyorum bugün adetimin 8. Günü acaba yumurtlama belirtisi akıntı hariç nelerdir? Bel ağrım hep var ona da güvenmiyorum ates ölctüm ama gribim atesim hep var suara

Kanda tahlilde yap oyle soyle kiz. Allah korusun bi aksilik olursa erkekler kadinlardan daha cok etkileniyor. Ben olsam suna baksana okuyamadim deyip tahlili onune koyardim :))
Ben şuan zor sabrediyorum yarını hiç bekleyemem heralde ya testi bı kutuya koyup ben geliyorum babacım yazıpmı versem napsam öyle düşündüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…