2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ay yok yapmicam daha test falan bu testler bile piskolojimi bozdu
Kuzum doktorlar boşuna demiyor 7 ile 10 gün gecikme bekleyin diye bizi burdaki yorumlar üzüyor kimi 6 gün öncesinden öğreniyor bizde bat gelmeden başlıyoruz testlere insan hevesleniyor gerçekten o yüzden bekle bakalım belki geç döllenme olacak ama stres engel olacak sabırlı olabilirsen eğer bakalım kuzum dua edelim

Allah bağışlasın canım. Ne güzel yazmışsın Sevcan okuuuu

Beklemek zor iş ama en güzeli elbette. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben gelecek ay ne yumurta takibi yapacağım ne de test. Karar verdim.. Herkesin doğacağı ve öleceği zaman bellidir. Demekki bebeğimin doğma vakti gelmemiş henüz. Ben elimden geleni yapıp bekleyeceğim.

O zaten hep cift cikti bu ay bendeki bu markadan senin kan verdigindede bunun gibimiydi dahami belirgindi pwki
Evet senin epeyi koyu idi hatta ikinci kez yumurtlama sanmıştım ben sonradan acaba deyip ovide adete yakın hamilelerin ikinci çizgi koyulasiyormus

Bende okuyorum canım aynen mealini okuyorum içimi rahatlatıyor
41 gun okumaya niyetlenip başladım canım. 7. gündü sanırım hamile olduğumu öğrendim ama bırakmadım 41 e tamamladım. Meryem suresini okuyanın kızı olur derler ki benim ve forumda okuduğum birçoğunun kızı oldu. Erkek bebek için ise Yusuf suresi ama onun bir yapılış şekli vardı.

Ayyyy Maşallahhhhh bende kızım olsun isterim hep ilk olduğu için yine de kız erkek fark etmez rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ama bilmiyordum kız için okunduğunu güzelmiş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…