- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.101
Bence kullan canım ben bile kullanacağım inşallah. Normalde bir çok Dr veriyormusCanım bu benim doktor bu kez progestron falan kullan demedi ben kullanayım mı yine geçen ay dediği gibi ne dersin
Ozaman adetin geçmesini bekle canım. Gecikme 3-4 günü bulduğunda direk kan testi yap.Ay yok yapmicam daha test falan bu testler bile piskolojimi bozdu
Bence deeeeAy yok yapmicam daha test falan bu testler bile piskolojimi bozdu
Herkes Gebe kalmak ister sen adeti bekliyorsun ilginç bir hatunsun vallahiAdet olurum insallah yada baska bi stres ciksin istemiyorum
Kuzum doktorlar boşuna demiyor 7 ile 10 gün gecikme bekleyin diye bizi burdaki yorumlar üzüyor kimi 6 gün öncesinden öğreniyor bizde bat gelmeden başlıyoruz testlere insan hevesleniyor gerçekten o yüzden bekle bakalım belki geç döllenme olacak ama stres engel olacak sabırlı olabilirsen eğer bakalım kuzum dua edelimAy yok yapmicam daha test falan bu testler bile piskolojimi bozdu
Valla bende şuan o durumdayım ablaHerkes Gebe kalmak ister sen adeti bekliyorsun ilginç bir hatunsun vallahi
Öyle deme yaa.. Benim ilk gebeliğimde adetten 6 gün önce 1 buçuk saat sonra çıktı o çizgi. 4 gün kala testi tekrarladım 5-10 dakikada çıktı. Gittim kan verdim hcg 26 idi ve kızım şu an 4 yaşında ☺
Canım sen iki güne gelmezse bir Dr görün sor adet niye gelmiyor benim hala senden umudum varValla bende şuan o durumdayım abla
Sağol canım Allah razı olsun. Cümlesi tatsın bu duyguyu inşallah.Allah bağışlasın canım. Ne güzel yazmışsın Sevcan okuuuu
Anlamadım ablam doktor rahim kalınlaşmaya başlamış filan dedi 7 gün bekle dedi o yüzden bekliyorum testi yasakladım artık rahat bıraktım kendimiCanım sen iki güne gelmezse bir Dr görün sor adet niye gelmiyor benim hala senden umudum var
Evet senin epeyi koyu idi hatta ikinci kez yumurtlama sanmıştım ben sonradan acaba deyip ovide adete yakın hamilelerin ikinci çizgi koyulasiyormusO zaten hep cift cikti bu ay bendeki bu markadan senin kan verdigindede bunun gibimiydi dahami belirgindi pwki
Bende okuyorum canım aynen mealini okuyorum içimi rahatlatıyorBu arada Meryem suresini okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Benim kızımın olmasına vesile oldu çok şükür.
Canım Dr bekle dediğini okumamisim tamam o zamanAnlamadım ablam doktor rahim kalınlaşmaya başlamış filan dedi 7 gün bekle dedi o yüzden bekliyorum testi yasakladım artık rahat bıraktım kendimi
41 gun okumaya niyetlenip başladım canım. 7. gündü sanırım hamile olduğumu öğrendim ama bırakmadım 41 e tamamladım. Meryem suresini okuyanın kızı olur derler ki benim ve forumda okuduğum birçoğunun kızı oldu. Erkek bebek için ise Yusuf suresi ama onun bir yapılış şekli vardı.Bende okuyorum canım aynen mealini okuyorum içimi rahatlatıyor
Yazmamıştım ki ablam sat 9 mart olduğu için dr batı 9 Nisa'n kabul edelim dedi ona göre gidicemCanım Dr bekle dediğini okumamisim tamam o zaman
Ayyyy Maşallahhhhh bende kızım olsun isterim hep ilk olduğu için yine de kız erkek fark etmez rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ama bilmiyordum kız için okunduğunu güzelmiş valla41 gun okumaya niyetlenip başladım canım. 7. gündü sanırım hamile olduğumu öğrendim ama bırakmadım 41 e tamamladım. Meryem suresini okuyanın kızı olur derler ki benim ve forumda okuduğum birçoğunun kızı oldu. Erkek bebek için ise Yusuf suresi ama onun bir yapılış şekli vardı.
Sana da ablam görüşürüz arada gel unutma biziKızlar ben yatiyorum
Allah rahatlik versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?