- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.121
Kızın olur inşallah ☺Ayyyy Maşallahhhhh bende kızım olsun isterim hep ilk olduğu için yine de kız erkek fark etmez rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ama bilmiyordum kız için okunduğunu güzelmiş valla
Herkes Gebe kalmak ister sen adeti bekliyorsun ilginç bir hatunsun vallahi
Bu arada Meryem suresini okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Benim kızımın olmasına vesile oldu çok şükür.
İnşallah kuzum benimKızın olur inşallah ☺
41 gun boyunca her gece 1 tane okudum.Yaaa ne güzel :) bnde okuyorum bu ay ve herkese bagisliyorum siz nasi okudunz meryem suresini
41 gun boyunca her gece 1 tane okudum.
Ben strese giriyorum abla oda sinir yapioHerkes Gebe kalmak ister sen adeti bekliyorsun ilginç bir hatunsun vallahi
Ben 3defa yumurtladim bence 3defa koyu gordum birwr hafta arayla abla artik tuttuysaEvet senin epeyi koyu idi hatta ikinci kez yumurtlama sanmıştım ben sonradan acaba deyip ovide adete yakın hamilelerin ikinci çizgi koyulasiyormus
Geçmiş olsun canım benim ya nane limon filan yap bal pekmez ye şifa olur inşkızlar ben grip oldum hastayım ya malum günler de yaklaşıyor ama hiç halim yok10.günüm bugün off ya
Merhaba canım hoş geldin hayırlı olsun bu arada ☺Merhabaaaaa ben Yen'i katıldım aranıza son batım 12 mart ve Cumartesi test yaptım sonuçhemileyim
Merhaba canım hoş geldin hayırlı olsun bu arada ☺
Hg cnm Allah saglikli hayirli sekilde kucahina almayi nasip etain insalllahMerhabaaaaa ben Yen'i katıldım aranıza son batım 12 mart ve Cumartesi test yaptım sonuçhemileyim
Ne kadar güzel heyecanlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşAllahhhAmin bütün arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah sağ Salim kucaklarımıza almayı çok heyecanlıyım daha yolun başı 8 ay nasıl geçer bilmem doktor ayın 28 ine doktor randevu verdi ilkkez ozman görücez
İyi geceler hanımlar
Valla yazdıklarınızın hepsini nerdeyse baştan sona okudum. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşAllahh. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarınıza kavuşun inşAllahh. Benim bir oğlum var 11 yaşında. Böbreklerimden rahatsızım normalde bana gebelik yasak sağlığımı tehdit ettiği için. O zaman feli cesareti dinlemedim dr ları. Rabbime bin şükür biraz zorlu bi süreçti ama kazasız belasız oğluma kavuştum. Şimdi tekrar istiyorum doktorlardan da ucundan da olsa onay aldım. Bu sefer kızım olsun istiyorum tabi Rabbim nasip ederse inşAllah. Bugün regl oldum. Normalde ilaç kullanıyorum. Cuma bitti. Meryem suresini yazmışsınız kız olması için. Onu soracaktım 41 gün nasıl okuycaz ki malum döngü ayda oluyo ancak
Ne kadar güzel heyecanlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşAllahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?