2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

İyi geceler hanımlar
Valla yazdıklarınızın hepsini nerdeyse baştan sona okudum. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşAllahh. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarınıza kavuşun inşAllahh. Benim bir oğlum var 11 yaşında. Böbreklerimden rahatsızım normalde bana gebelik yasak sağlığımı tehdit ettiği için. O zaman feli cesareti dinlemedim dr ları. Rabbime bin şükür biraz zorlu bi süreçti ama kazasız belasız oğluma kavuştum. Şimdi tekrar istiyorum doktorlardan da ucundan da olsa onay aldım. Bu sefer kızım olsun istiyorum tabi Rabbim nasip ederse inşAllah. Bugün regl oldum. Normalde ilaç kullanıyorum. Cuma bitti. Meryem suresini yazmışsınız kız olması için. Onu soracaktım 41 gün nasıl okuycaz ki malum döngü ayda oluyo ancak

Ne kadar güzel heyecanlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşAllahhh

Rabbim hayırlısını nasip etsin öncelikle canım benim de çocuklarım var ve daha önce kızım olsun diye denediğim şeyler vardı ve oldu öncelikle yumurtlama gününden 3 gün önce ilişkiyi kesmek gerek sonra avrat yerini ilişkiden sonra sirkeli su ile yıkaman gerek birde evliya dualarını okumuştum ben rabbime çok dua ettim çok güzel bir kızım oldu ama herzaman şunu diyorum önemli olan sağlık kızım oldu çok güzel hemde görenler bayılır yüzünün nuruna çünkü ben hep öyle dua ettim eli yüzü nurlu güzel bir kız olsun diye çokta akıllı fakat rabbimin işine karışmamam Laz'ım kızımda biraz gelişim geriliği var 3 yaşında konuşmuyor herşeyin hayırlısı canım anlayacağın inşallah Rabbim gönlüne göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…