- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.141
Bende süprizi böyle yaptım kızlar. Kutuya sarılıyo adam ya
Rabbim hepimizin once gobisini sonra kucagini doldursun insallah ...bu ay bekledigimiz bebisimiz insallah gelisini haber verir bizlere... hepimize umut olsun bu sayfa...
Her gun dua grubu var bu sayfada istersen sende katilabilirsin ...
Ya evvel (1000 adet)
1. M miyaz (sevgul)
2.sevcanvildo (sevcan)
3. @yumyumyumiyum (burcu)
4.ebru_can_ebru (ebru)
5.SS2007 (sinem)
6. @kapadokyam (kubra)
7. @pastadelisi (sakine)
8. @rukiye67 (rukiye)
9. @Deli_manya (nagihan)
10.Halim rabbime malum (arzu)
bu sayfada bizlerle paylasip hamile kalan canlarimiz
1.umudumuz @TurkanBagirova
2.umudumuz @TAGA
3.umudumuz @Busradanpaylasimlar
4.umudumuz @tulperde
5.umudumuz @zlm67
6.umudumuz @mlk29
7. Umudumuz @Hayalettim
8. Umudumuz @Meri4141
9. Unudumuz ???
Tamam canım geçen ay dediği gibi kullanayım o zamanBence kullan canım ben bile kullanacağım inşallah. Normalde bir çok Dr veriyormus
Katıl canım goşgeldinKızlar bende katılayım aranıza bende bir hocamızdan bilgi alarak Furkan suresi 74.ayeti okuyorum hep bilgi olsun isteyene nasibin hangi vesileden geleceği belli olmaz
Günaydın ablacımGünaydın bayanlaaarr :) hayırlı mutlu sabahlar
Nasılsın kuzuuGünaydın ablacım
Hayırlı sabahlar canımHayırlı sabahlar gününüz aydın olsun
Hayırlı olsun canımÇok teşekkür ederim
Canım günaydın. Ben progestanı ağızdan almasamda fitil olarak mı kullansam acaba ya Çok soru sordum senide yoruyorum kusura bakmaBence kullan canım ben bile kullanacağım inşallah. Normalde bir çok Dr veriyormus
Ben ben ben
Hg aramiza Allah insalalh gonlunuzdeki muradi hayirlisiyla versinRabbim hayırlısını nasip etsin öncelikle canım benim de çocuklarım var ve daha önce kızım olsun diye denediğim şeyler vardı ve oldu öncelikle yumurtlama gününden 3 gün önce ilişkiyi kesmek gerek sonra avrat yerini ilişkiden sonra sirkeli su ile yıkaman gerek birde evliya dualarını okumuştum ben rabbime çok dua ettim çok güzel bir kızım oldu ama herzaman şunu diyorum önemli olan sağlık kızım oldu çok güzel hemde görenler bayılır yüzünün nuruna çünkü ben hep öyle dua ettim eli yüzü nurlu güzel bir kız olsun diye çokta akıllı fakat rabbimin işine karışmamam Laz'ım kızımda biraz gelişim geriliği var 3 yaşında konuşmuyor herşeyin hayırlısı canım anlayacağın inşallah Rabbim gönlüne göre verir
Günaydın bayanlaaarr :) hayırlı mutlu sabahlar
Günaydın ablacım
Hayirli sabahlar kuzucuklarim temiz bi sayfa actim bugub kendimeHayırlı sabahlar gününüz aydın olsun
Günaydın canım hayırlı olsun o zaman :)Hayirli sabahlar kuzucuklarim temiz bi sayfa actim bugub kendime
Abla ben grip oldum...Günaydın canım hayırlı olsun o zaman :)
Günaydın cnm bana doktor fitil olarak verdi birde ben kilo almışım ya klomen yapar miCanım günaydın. Ben progestanı ağızdan almasamda fitil olarak mı kullansam acaba ya Çok soru sordum senide yoruyorum kusura bakma
Grip mi oldun aha işte misin pekiAbla ben grip oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?