- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.161
Evet canım klomen yapıyor ben doktora diyorum kilo aldım ik ayda alla alla tatlı yiyorsun o zaman hamur işi yada ekmek bilmem ne dedim hiç birinide yemiyorum benim tatlıyla hamur işiyle hiç aram iyi değil sevmem yani klomen yaptı diyorum gülüyor e yapıyor ama ben bilmiyor muyum kendimi seninkide ondan canım bide bişey soracam senin kasığında belinde falan ağrı var mı canım benim iğnenin üçüncü günü bugün sızlama gibi bişey var yumurtalığımdaGünaydın cnm bana doktor fitil olarak verdi birde ben kilo almışım ya klomen yapar mi
Sen iki mi kullanıyorsun bir miGünaydın cnm bana doktor fitil olarak verdi birde ben kilo almışım ya klomen yapar mi
Offf yaaa ilk aydan aldık kiloları zaten kilom varEvet canım klomen yapıyor ben doktora diyorum kilo aldım ik ayda alla alla tatlı yiyorsun o zaman hamur işi yada ekmek bilmem ne dedim hiç birinide yemiyorum benim tatlıyla hamur işiyle hiç aram iyi değil sevmem yani klomen yaptı diyorum gülüyor e yapıyor ama ben bilmiyor muyum kendimi seninkide ondan canım bide bişey soracam senin kasığında belinde falan ağrı var mı canım benim iğnenin üçüncü günü bugün sızlama gibi bişey var yumurtalığımda
1 kullandım bitti cnm yumurta gelişmiş iğne vuruldum ilişki günleri bitti bugün protestan başlıcamSen iki mi kullanıyorsun bir mi
Acaba test yapsam doğru sonuç alır miyim şimdi1 kullandım bitti cnm yumurta gelişmiş iğne vuruldum ilişki günleri bitti bugün protestan başlıcam
İnşallah canım evet ben üç seneye yakın bi zamandır 78 kiloyum bu klomen iki ay kullandım 85 e vurdum yani düşünOfff yaaa ilk aydan aldık kiloları zaten kilom varCanım iğne vuruldum iki bi kaç gün kaşık ağrısı son iki gündür de bel ağrısı çok oldu ama su an iyi birde yumurtamın oluştuğu tarafta oldu inşallah bu iyiye işarettir bizim icin
Isteyim abla bogazlarim baya iltihap toplamis burnumda akio kuru oksurukde var :-(Grip mi oldun aha işte misin peki
Kuzu klomeni bir kullandın onu biliyorum progestan için soruyırum fitil larak nasıl kullanman gerekiyır bende yapayım diye diyorum1 kullandım bitti cnm yumurta gelişmiş iğne vuruldum ilişki günleri bitti bugün protestan başlıcam
E dinlenseydin ya canım benim nane demleyip iç içine azda bi limon sıkIsteyim abla bogazlarim baya iltihap toplamis burnumda akio kuru oksurukde var :-(
Yaaaa bende sabit 80dim 82 çıktım off yaaaİnşallah canım evet ben üç seneye yakın bi zamandır 78 kiloyum bu klomen iki ay kullandım 85 e vurdum yani düşün
14 güne kadar iğne etkisi geçmiyor canımAcaba test yapsam doğru sonuç alır miyim şimdi
200 miligram verdi doktor benim evde 100 var sordum ard arda iki tane fitil koy dedi cnm uyumadan onceKuzu klomeni bir kullandın onu biliyorum progestan için soruyırum fitil larak nasıl kullanman gerekiyır bende yapayım diye diyorum
Hormon sonuçta canım aldırıyor maalesef kiYaaaa
Yaaaa bende sabit 80dim 82 çıktım off yaaa
Hımmm anladım.cnm o zaman daha var :))14 güne kadar iğne etkisi geçmiyor canım
Çok kötü bi durumHormon sonuçta canım aldırıyor maalesef ki
Banane banne banane hasta olacam brnE dinlenseydin ya canım benim nane demleyip iç içine azda bi limon sık
Bende öyle yapayım bana günde bir demişti öncekinde ama deneyeyim madem öyle bende200 miligram verdi doktor benim evde 100 var sordum ard arda iki tane fitil koy dedi cnm uyumadan once
Günde 1 işte cnm yaaa bendeki düşük doz diye iki tane at dedi yoksa 1 gramina goreBende öyle yapayım bana günde bir demişti öncekinde ama deneyeyim madem öyle bende
Aynen bide ben pkoluyum gitmiyorda kolay kolay lanet yaÇok kötü bi durum
Kuzu bendekide 100 mg o yüzden dedim :)Günde 1 işte cnm yaaa bendeki düşük doz diye iki tane at dedi yoksa 1 gramina gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?