- 9 Mart 2017
- 164
- 290
- 18
- 35
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.201
Anlamadim canim benYok yok yok cabim bisey konuyuda kapatim hamilelkk konusunu piskolojim bozildu yoksa
Hiç sevmiyorum valla canım eşime yapıyorum üç dört günde anca bitiriyor adam :) bi puding yerim oda kırk senede bir zaten çikolatadır hazır tatlıdır ağzıma sürmem ekmek yiyordum o da çok değil onuda kestim ik haftadırHamurla tatli isiyle nasi aran iyi olmaz kiz :))
Canım o ilaç gebelikte bebeğin düşmesini önlüyor adet olmayanlar içinde adet söktürsün diye çok amaçlı bi ilaç anlayacağın yani tahlil bakmışsa progesteronun iyi çıkmışsa klomenden sonra vermeye gerek duymamıştır yumurtanın büyümesi içinde dediğin gibi başından savmış klomenle büyümeyince iğne takviyesi yapılabiliyor ha ama yumurtanda kist vs varsa eğer ondan da yumurta büyüsün diye iğne vermemiş olabilir kistleride büyütüyor çünkü sen klomenle incir yeseydin canım tsbi abartmamak şartıylaevet ama yumurtaların küçük dedi çatlama iğnesi vermedi. 6-7 aydır gidiyorum. çocuk yapmayayım diye uğraşıyor sanki. ilk çocuğumu o doktor sayesinde hamile kaldım. klomen ve çatlama ile ilk ayda bu sefer hiç ilgilenmiyor her ay başka başka ilaçlar verip başından savıyor. sanki çocuk doğunca o bakacak.acelen var mı diyor bide.
Tövbe tövbeee kız seni harbi dövecem ama ya dikkat et kendineBen hasta olmayi seviyorum abla
Amin inşallah canımTebrikler cAnim hayirli olsun Allah sag salim kucagina almayi kismet etsin
Kuzu kan verdin mi ne yaptınAmin inşallah canım
Ya aman ablam dunya bos sinav hersey ben hep hasta oluyorum zaten hamdolaun halime Allah betrrinden korusunTövbe tövbeee kız seni harbi dövecem ama ya dikkat et kendine
Yok canım vermedim daha bu akşam veya yarın vericem eşimle gitmek istiyorum onu bekliyorumKuzu kan verdin mi ne yaptın
Tamam canım yapınca etiketle beniYok canım vermedim daha bu akşam veya yarın vericem eşimle gitmek istiyorum onu bekliyorum
Amin ama dikkat et yinede canım hasta hasta çalışıyorsun bide canına yazıkYa aman ablam dunya bos sinav hersey ben hep hasta oluyorum zaten hamdolaun halime Allah betrrinden korusun
Bnm cnim oyle kiymetli degil ablam yaAmin ama dikkat et yinede canım hasta hasta çalışıyorsun bide canına yazık
kızlar ben grip oldum hastayım ya malum günler de yaklaşıyor ama hiç halim yok10.günüm bugün off ya
Ay sana diyorumda hoş bende umursamıyorum pekte bi ama olsun sen yapma benim yaptığım gibi emanet bu bedenler bşze yavru kız benimde kasığım belim öyle bi ağrıyor ki geçen ay hiç böyle olmamıştı yaBnm cnim oyle kiymetli degil ablam ya
Merhabaaaaa ben Yen'i katıldım aranıza son batım 12 mart ve Cumartesi test yaptım sonuçhemileyim
İyi geceler hanımlar
Valla yazdıklarınızın hepsini nerdeyse baştan sona okudum. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşAllahh. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarınıza kavuşun inşAllahh. Benim bir oğlum var 11 yaşında. Böbreklerimden rahatsızım normalde bana gebelik yasak sağlığımı tehdit ettiği için. O zaman feli cesareti dinlemedim dr ları. Rabbime bin şükür biraz zorlu bi süreçti ama kazasız belasız oğluma kavuştum. Şimdi tekrar istiyorum doktorlardan da ucundan da olsa onay aldım. Bu sefer kızım olsun istiyorum tabi Rabbim nasip ederse inşAllah. Bugün regl oldum. Normalde ilaç kullanıyorum. Cuma bitti. Meryem suresini yazmışsınız kız olması için. Onu soracaktım 41 gün nasıl okuycaz ki malum döngü ayda oluyo ancak
Canıımmm nasılsınallah gönlünüze göre versin arkadaşım benim bilgim yok bu konuda benimde 9 yaşında bir oğlum var
allah sağlıklı ve hayırlı evladlar nasip etsin
iyiyim şükür bir tanem sen nasılsınCanıımmm nasılsın
İlk ayda mi süper darısı başıma yaaaevet ama yumurtaların küçük dedi çatlama iğnesi vermedi. 6-7 aydır gidiyorum. çocuk yapmayayım diye uğraşıyor sanki. ilk çocuğumu o doktor sayesinde hamile kaldım. klomen ve çatlama ile ilk ayda bu sefer hiç ilgilenmiyor her ay başka başka ilaçlar verip başından savıyor. sanki çocuk doğunca o bakacak.acelen var mı diyor bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?