- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.181
Aynen bide ben pkoluyum gitmiyorda kolay kolay lanet ya
Hee:)Kuzu bendekide 100 mg o yüzden dedim :)
Hastasın ya zaten canım iç şu nane limonu hadi bakalım ablayı kızdırmak yoookkkBanane banne banane hasta olacam brn
İnşallah canım peki sen progestanı çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı günün olacak bsşlama tarihi yaniinşallah bu ay hayırlısıyla bebiş olurda daha kullanmayiz
Adetlerin düzensiz miprogestanı dr bana klomen den önce kullandırmıştı. Benim dr bir garip bırakıcam zaten
evetAdetlerin düzensiz mi
Onu kullanıp adet oldun gidip klomen başladın değil mi?
8.gün cnm zaten istagim arttı bu ara anlamadım bisey yani ayin 4.u vuruldum bugün başlıcam progestanaİnşallah canım peki sen progestanı çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı günün olacak bsşlama tarihi yani
Ama doktoruna danış herkez aynı olmaz cnm benceİnşallah canım peki sen progestanı çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı günün olacak bsşlama tarihi yani
sağol canım yaptım doktora da gittim ama hala aynıGeçmiş olsun canım benim ya nane limon filan yap bal pekmez ye şifa olur inş
Ay kuzu adama fırça attım ilgilenmedi bile bu kez yani bide nasılsa hamile kalmaz havasında takılıyor adamAma doktoruna danış herkez aynı olmaz cnm bence
Banada onuncu gün demişti öncekinde8.gün cnm zaten istagim arttı bu ara anlamadım bisey yani ayin 4.u vuruldum bugün başlıcam progestana
Ben hasta olmayi seviyorum ablaHastasın ya zaten canım iç şu nane limonu hadi bakalım ablayı kızdırmak yoookkk
evet ama yumurtaların küçük dedi çatlama iğnesi vermedi. 6-7 aydır gidiyorum. çocuk yapmayayım diye uğraşıyor sanki. ilk çocuğumu o doktor sayesinde hamile kaldım. klomen ve çatlama ile ilk ayda bu sefer hiç ilgilenmiyor her ay başka başka ilaçlar verip başından savıyor. sanki çocuk doğunca o bakacak.Onu kullanıp adet oldun gidip klomen başladın değil mi?
Evet canım klomen yapıyor ben doktora diyorum kilo aldım ik ayda alla alla tatlı yiyorsun o zaman hamur işi yada ekmek bilmem ne dedim hiç birinide yemiyorum benim tatlıyla hamur işiyle hiç aram iyi değil sevmem yani klomen yaptı diyorum gülüyor e yapıyor ama ben bilmiyor muyum kendimi seninkide ondan canım bide bişey soracam senin kasığında belinde falan ağrı var mı canım benim iğnenin üçüncü günü bugün sızlama gibi bişey var yumurtalığımda
Tebrikler cAnim hayirli olsun Allah sag salim kucagina almayi kismet etsinİnanmıyorummm yaa hamileyim sanırımmm :)))
Salam nasilsin sende hamilesin tebrikler diger test al eger hamileliyin yeniyse bu test boyle zayif gosterir sen diger testlerden yap ama var cizgi belirgin canimBen hasta olmayi seviyorum abla
Yok yok yok cabim bisey konuyuda kapatim hamilelkk konusunu piskolojim bozildu yoksaSalam nasilsin sende hamilesin tebrikler diger test al eger hamileliyin yeniyse bu test boyle zayif gosterir sen diger testlerden yap ama var cizgi belirgin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?