2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar bende katılayım aranıza bende bir hocamızdan bilgi alarak Furkan suresi 74.ayeti okuyorum hep bilgi olsun isteyene nasibin hangi vesileden geleceği belli olmaz

allah razı olsun arkadaşım paylaşımın için. aramıza hoygeldin rahim filmi bende çektireceğim adet ile nasıl geçti sizin.

Rahim filmi sonrasında gebelikler çok oluyormuş inşallah meleğin gelmiştir canım

Canım günaydın. Ben progestanı ağızdan almasamda fitil olarak mı kullansam acaba ya Çok soru sordum senide yoruyorum kusura bakma
ben hiç fitil olarak kullanmadım tatlım ağızdan aldım oğlumda da bu gebeliğimde de, neden ağızdan olmasın istiyorsun ayrıca ne kusuru yaaa

Ayyy benimde hayatim tatlidir sasirdim yane

ben hiç fitil olarak kullanmadım tatlım ağızdan aldım oğlumda da bu gebeliğimde de, neden ağızdan olmasın istiyorsun ayrıca ne kusuru yaaa
Midemi çok ağrıtıyor canım yanıyor cayır cayır zaten bu ara o yüzden mideme çok yüklenmek istemiyorum bu ara bde bugün soğan kürü başladım :) sen ne yaptın başladın mı ben bişeyler yiyip iki saat faln sonra içiyorum midem yüzünden

Ayyy benimde hayatim tatlidir sasirdim yane
:) ben adete yakın yada adet zamanı bile çok nadir canım tatlı ister istersede puding yapar yerim o da kırk senede bi oluyor dediğim gibi hatta görenler şaşırıyorda hamur işi yemiyorsun tatlı yemiyorsun bu kilo niye e pkodan tabi ama ben bunun açıklamasınıda yapmıyorum yani sıkılıyorum artık çünkü ben bunlarıda yersem zaten canım yemediğim halde kilo almaya meyilliğim yersrm kapılardan içeri giremem mazallah

aminnn inşAllah çok teşekkür ederim. Tabi ki be de dua ediyorum hep sağlıklı sıhhatli hayırlı vatanına milletine dinine imanına bağlı saliha bir kızım olsun diye. Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşAllah. Gönlümüze göre versin

O ZAMAN FİTİL OLARAK KULLAN TATLIM. HADİ BAKALIM RAST GELE

BENDE BU AKŞAM BAŞLAYACAĞIM SABAH İŞE BİLE ZOR GELDİM OĞLANI OKULA BIRAKTIM NASIL GELDİM BİLEMEDİM

Bende iyiyim çok şükür bu ay biraz kasık bel ağrım var ama canım ya geçen ay hiç bişey yoktu iğnenin üçüncü günü bugü n ağrı var inşallah iyiye işarettir bu

BU AY SENİ ÇOK MERAT EDİYORUM BEN İNŞALLAH MELEĞİN GELİYORDUR SAĞLIKLA

O ZAMAN FİTİL OLARAK KULLAN TATLIM. HADİ BAKALIM RAST GELE

BENDE BU AKŞAM BAŞLAYACAĞIM SABAH İŞE BİLE ZOR GELDİM OĞLANI OKULA BIRAKTIM NASIL GELDİM BİLEMEDİM
Canım çalışan bayanlar için akşam yemeğinden önce ve yatmadan önce içilebilir diyor bana yolladıkları kağıtta şifa olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…