- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.221
Kızlar bende katılayım aranıza bende bir hocamızdan bilgi alarak Furkan suresi 74.ayeti okuyorum hep bilgi olsun isteyene nasibin hangi vesileden geleceği belli olmaz
ben hiç fitil olarak kullanmadım tatlım ağızdan aldım oğlumda da bu gebeliğimde de, neden ağızdan olmasın istiyorsun ayrıca ne kusuru yaaaCanım günaydın. Ben progestanı ağızdan almasamda fitil olarak mı kullansam acaba ya Çok soru sordum senide yoruyorum kusura bakma
Hiç sevmiyorum valla canım eşime yapıyorum üç dört günde anca bitiriyor adam :) bi puding yerim oda kırk senede bir zaten çikolatadır hazır tatlıdır ağzıma sürmem ekmek yiyordum o da çok değil onuda kestim ik haftadır
İlk ayda mi süper darısı başıma yaaa
Öyle deme yaa.. Benim ilk gebeliğimde adetten 6 gün önce 1 buçuk saat sonra çıktı o çizgi. 4 gün kala testi iç
Hayırlısı olsun canım, sonucu alınca yaz burayaYok canım vermedim daha bu akşam veya yarın vericem eşimle gitmek istiyorum onu bekliyorum
Tamam canım :))Hayırlısı olsun canım, sonucu alınca yaz buraya
Yapıyorlar tabi canımKızlar sağlık ocagında kan testi yapıyolarmı yakınım aslında oraya kendim gidebilirim
Aaa ozaman ben gideyimYapıyorlar tabi canım
gözün aydın canım tebrik ederim. allah tamamına erdirsin. ne zaman kan testi yapacaaksın değerin bellimi
dr ne zaman gideceksin
Midemi çok ağrıtıyor canım yanıyor cayır cayır zaten bu ara o yüzden mideme çok yüklenmek istemiyorum bu ara bde bugün soğan kürü başladım :) sen ne yaptın başladın mı ben bişeyler yiyip iki saat faln sonra içiyorum midem yüzündenben hiç fitil olarak kullanmadım tatlım ağızdan aldım oğlumda da bu gebeliğimde de, neden ağızdan olmasın istiyorsun ayrıca ne kusuru yaaa
Bende iyiyim çok şükür bu ay biraz kasık bel ağrım var ama canım ya geçen ay hiç bişey yoktu iğnenin üçüncü günü bugü n ağrı var inşallah iyiye işarettir buiyiyim şükür bir tanem sen nasılsın
:) ben adete yakın yada adet zamanı bile çok nadir canım tatlı ister istersede puding yapar yerim o da kırk senede bi oluyor dediğim gibi hatta görenler şaşırıyorda hamur işi yemiyorsun tatlı yemiyorsun bu kilo niye e pkodan tabi ama ben bunun açıklamasınıda yapmıyorum yani sıkılıyorum artık çünkü ben bunlarıda yersem zaten canım yemediğim halde kilo almaya meyilliğim yersrm kapılardan içeri giremem mazallahAyyy benimde hayatim tatlidir sasirdim yane
aminnn inşAllah çok teşekkür ederim. Tabi ki be de dua ediyorum hep sağlıklı sıhhatli hayırlı vatanına milletine dinine imanına bağlı saliha bir kızım olsun diye. Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşAllah. Gönlümüze göre versinRabbim hayırlısını nasip etsin öncelikle canım benim de çocuklarım var ve daha önce kızım olsun diye denediğim şeyler vardı ve oldu öncelikle yumurtlama gününden 3 gün önce ilişkiyi kesmek gerek sonra avrat yerini ilişkiden sonra sirkeli su ile yıkaman gerek birde evliya dualarını okumuştum ben rabbime çok dua ettim çok güzel bir kızım oldu ama herzaman şunu diyorum önemli olan sağlık kızım oldu çok güzel hemde görenler bayılır yüzünün nuruna çünkü ben hep öyle dua ettim eli yüzü nurlu güzel bir kız olsun diye çokta akıllı fakat rabbimin işine karışmamam Laz'ım kızımda biraz gelişim geriliği var 3 yaşında konuşmuyor herşeyin hayırlısı canım anlayacağın inşallah Rabbim gönlüne göre verir
Midemi çok ağrıtıyor canım yanıyor cayır cayır zaten bu ara o yüzden mideme çok yüklenmek istemiyorum bu ara bde bugün soğan kürü başladım :) sen ne yaptın başladın mı ben bişeyler yiyip iki saat faln sonra içiyorum midem yüzünden
Bende iyiyim çok şükür bu ay biraz kasık bel ağrım var ama canım ya geçen ay hiç bişey yoktu iğnenin üçüncü günü bugü n ağrı var inşallah iyiye işarettir bu
28 ine doktor randevu verdi canım bekliyorum
Aminn cümlemize inşAllahh çok teşekkürlerallah gönlünüze göre versin arkadaşım benim bilgim yok bu konuda benimde 9 yaşında bir oğlum var
allah sağlıklı ve hayırlı evladlar nasip etsin
Canım çalışan bayanlar için akşam yemeğinden önce ve yatmadan önce içilebilir diyor bana yolladıkları kağıtta şifa olur inşallahO ZAMAN FİTİL OLARAK KULLAN TATLIM. HADİ BAKALIM RAST GELE
BENDE BU AKŞAM BAŞLAYACAĞIM SABAH İŞE BİLE ZOR GELDİM OĞLANI OKULA BIRAKTIM NASIL GELDİM BİLEMEDİM
Akşam yazamadim şarzim bitmişti gece geldi canimKuzu sakin ol kız gelmedi mi daha elektrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?