- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.241
İnşallah canım Dikkat ettin mi bilmiyorum ama hiç tınlamıyorum ben bu ay :) herşey rabbimden dedim ya en kötü ihtimal diyet yapar zayıflarım şimdi de dikkat ediyorum zaten kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum bide özellikle ayaklarımı sende bu kürü yapınca özellikle sıcak tut ayaklarını canım soğanda zayıflatıyormuş :)BU AY SENİ ÇOK MERAT EDİYORUM BEN İNŞALLAH MELEĞİN GELİYORDUR SAĞLIKLA
He merak ettim bende kuzuAkşam yazamadim şarzim bitmişti gece geldi canim
Sagol canim allah razi olsun dünden buyana yazdiklarinizi okuyodumHe merak ettim bende kuzu
Rabbim cümlemizden razı olsun inşallah..allah razı olsun arkadaşım paylaşımın için. aramıza hoygeldin rahim filmi bende çektireceğim adet ile nasıl geçti sizin.
Rahim filmi sonrasında gebelikler çok oluyormuş inşallah meleğin gelmiştir canım
Ayip olmazsa yaşini ögrenebilirmiyim sana abla diyolarya şimdi bende saygisizlik etmiyim dedimHe merak ettim bende kuzu
Niye ayıp olsun canım 31 yaşındayım benAyip olmazsa yaşini ögrenebilirmiyim sana abla diyolarya şimdi bende saygisizlik etmiyim dedim
Allah cümlemizden razı olsun canım benimSagol canim allah razi olsun dünden buyana yazdiklarinizi okuyodum
Yahu gençmişsin bende 30 yaşindayımNiye ayıp olsun canım 31 yaşındayım ben
Canım çalışan bayanlar için akşam yemeğinden önce ve yatmadan önce içilebilir diyor bana yolladıkları kağıtta şifa olur inşallah
BENDE 39 :)Yahu gençmişsin bende 30 yaşindayım
Akşam yazamadim şarzim bitmişti gece geldi canim
:) hee kızlar benden küçük diye abla diyorlar canım güzel abla olmak ama :)Yahu gençmişsin bende 30 yaşindayım
Evet iki kere içmen önemli canım bu şekil yaparsan düzenli yapabilirsin enazındanTAMAM ÖYLE YAPARIM BENDE OLMAZSA
Evet güzeldir eminim benim kız kardeşim yok hep abla olmayı istemisimdir ama nasip olmadı:) hee kızlar benden küçük diye abla diyorlar canım güzel abla olmak ama :)
Evet canim ya sanirim gece geldi allahtan eşim geldi yetişti bana sagol canim sordugun içinCANIM GEÇMİ GELDİ SONRA ELEKTİRİKLER EŞİN GELEBİLDİMİ HEMEN
Sende daha çıtırsın canim bayanlar yaşlanmaz biz hala genc ve güzeliz o kadarBENDE 39 :)
Bende iyiyim çok şükür bu ay biraz kasık bel ağrım var ama canım ya geçen ay hiç bişey yoktu iğnenin üçüncü günü bugü n ağrı var inşallah iyiye işarettir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?