- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.261
:) ben adete yakın yada adet zamanı bile çok nadir canım tatlı ister istersede puding yapar yerim o da kırk senede bi oluyor dediğim gibi hatta görenler şaşırıyorda hamur işi yemiyorsun tatlı yemiyorsun bu kilo niye e pkodan tabi ama ben bunun açıklamasınıda yapmıyorum yani sıkılıyorum artık çünkü ben bunlarıda yersem zaten canım yemediğim halde kilo almaya meyilliğim yersrm kapılardan içeri giremem mazallah
Ayy bende sevmemeyi isterdim ama maalesef. Tatliyla mutlu oluyorm yaa
Bian kimse yazmayinca tek kaldim sandimİşte burdayım
Bu konuyla ilgili bilgisi olan yokmuKizlar bişey sorcam simdi ben evlenmeden önce adetlerim genelde düzenliydi sadece senede 1 kez gecikirdi o kadar evlendigim ay ve sonraki ay düzensizdi sonraki tarihler 3 şubat ve 2 mart şuan hala bende tık yok simdi adet düzeni icin son aylarimi dikkate almam gerekiyo yoksa hala adetim düzensizmidir ay cok karısık anlattim umarim ne demek istedigimi anlamisinjzdir
Hayirlisi olaun ablamAy sana diyorumda hoş bende umursamıyorum pekte bi ama olsun sen yapma benim yaptığım gibi emanet bu bedenler bşze yavru kız benimde kasığım belim öyle bi ağrıyor ki geçen ay hiç böyle olmamıştı ya
Bu konuyla ilgili bilgisi olan yokmu
Ya simdi test yapmak icin günüm gectimi gecmedimi onu kestiremiyorum kafam çorba gibi olduEvlenince genelde duzensizlesiyor. Adet araligin 28 ile 35 arasinda degisiyosa duzensiz adetin yoktur. Sadece yumurta takibi yaparlar ama duzensiz saymiyolar
Ya bu ay benm için çok iyi geçmedi sanirm ya.Önce ben hastalandm demstm sizlere kzlar birde iyilesemedn üstüne grip oldm ve o arada annemler geldiler yanima. daha tam iyilesemeden smdide eşim hastalandi.Ve bunlarn hepsi tam ayin ortasnda oldu yani dipteym sondaym resmn.gripten başım çatlıyoo :'(
Son iki ay kac gunde bir oldun ve bu ay ne kadar gecikti? Takvimim diye program var onu kullaniyo musnYa simdi test yapmak icin günüm gectimi gecmedimi onu kestiremiyorum kafam çorba gibi oldu
Ablam ben 23 yasindayimm hatta 22yim ben buyumedim daha:) hee kızlar benden küçük diye abla diyorlar canım güzel abla olmak ama :)
Ne zamna evlendin kiz senKizlar bişey sorcam simdi ben evlenmeden önce adetlerim genelde düzenliydi sadece senede 1 kez gecikirdi o kadar evlendigim ay ve sonraki ay düzensizdi sonraki tarihler 3 şubat ve 2 mart şuan hala bende tık yok simdi adet düzeni icin son aylarimi dikkate almam gerekiyo yoksa hala adetim düzensizmidir ay cok karısık anlattim umarim ne demek istedigimi anlamisinjzdir
Ablam ben 23 yasindayimm hatta 22yim ben buyumedim dahaondan abla diyorum haa
Benim var canım iki kardeşiz zaten normalde de ablayım burda da ablayım keyfim yerinde yani :)Evet güzeldir eminim benim kız kardeşim yok hep abla olmayı istemisimdir ama nasip olmadı
Tövbe bismillah kaç yaşındasında pörtledi canım için :)Ben yaslandim yaa. Icim gecmis portlemisim haberim yok
:) çok abarymadan ye canım o zamanAyy bende sevmemeyi isterdim ama maalesef. Tatliyla mutlu oluyorm yaa
Kistlerden korkuyorumda bişey olmaz inşallah amann tutarsa tutar nasip ya boşverHayirlisi olaun ablam
:) çok abarymadan ye canım o zaman
E ben öleyim o zaman sen benden küçüksün için pörtlediyse ben 31 yaşındayım ben ne yapayım peki :)26 dan 27 ye merdiven dayiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?