2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Sen sağlıklı okda canım bebiş gelir ilkin sen iyi ol allah şifa versin sıkma canını

Kistlerden korkuyorumda bişey olmaz inşallah amann tutarsa tutar nasip ya boşver
Bence korkma canim hatta onlar senden korksun bak bende hem yuksek tansiyon migren vee böbrek yetmezligi var ve ben bunlara ragmen kendime hep hasta degilim diyorum kullandigim ilaclardan bazen dizlerim bacaklarim sabaha kadar agriyo cocuk gibi oturup agliyorum sonra agrim gectiginde hayata dvm ediyorum hamdolsun diyorum beterin beteri vvar diyip hayata daha cok tutunuyorum ve bol bol dua ediyorum sende oyle yap canim takma boşver

Aynen ablacm herseyn başı sağlık oyle takacak halim de pek yokta abla buraya gelnce bi şey oluyorm :)
:) takma kuzu boşveeer bak ablana kız eşim bile bu ay sana bi haller oldu diyor o bile farkında yani geçen adetimde de adet oldum canım hsyırlı olsun dedim şaştı üzülmedim ya :)

:) bedenimde gençmiş öyle diyorlarda bilemiyorum gören yaşıma inanmıyor pek eşimin arkadaşlarıda inanmadı küçük gösteriyormuşum da bana hiçte öyle gelmiyor yani canım

Goruntu olarak bendr senin gibiyim. Gecende hastaneye gittigimde esimin uzaktan bi akrabasi cocuk gelin almissiniz dedi. Ilahi sen dedim ben esimden bile 40gun buyugm op elimi la dedim gulustuk. :) Cidden yas insanin ruhuyla alakali bise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…