- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.281
Tatlıyı kesersen kafalama bi dört kilon gider kuzuBen universiteye basladigimda 54 kiloydum. 164boyum var. Yarim donemde 60i gordum. Simdi uni bitti 68 kiloyla. Evlendim 70 kiloyum suan. Yakinda yuvarlancam
E ben öleyim o zaman sen benden küçüksün için pörtlediyse ben 31 yaşındayım ben ne yapayım peki :)
3 şubat ve 2 mart son adet tarihlerim canimSon iki ay kac gunde bir oldun ve bu ay ne kadar gecikti? Takvimim diye program var onu kullaniyo musn
Tatlıyı kesersen kafalama bi dört kilon gider kuzu
Aynen abla takma aman ya yeter srresden yuzumuz gozumuz sisiyoKistlerden korkuyorumda bişey olmaz inşallah amann tutarsa tutar nasip ya boşver
13 kasım canimNe zamna evlendin kiz sen
Sen sağlıklı okda canım bebiş gelir ilkin sen iyi ol allah şifa versin sıkma canınıYa bu ay benm için çok iyi geçmedi sanirm ya.Önce ben hastalandm demstm sizlere kzlar birde iyilesemedn üstüne grip oldm ve o arada annemler geldiler yanima. daha tam iyilesemeden smdide eşim hastalandi.Ve bunlarn hepsi tam ayin ortasnda oldu yani dipteym sondaym resmn.gripten başım çatlıyoo :'(
3
3 şubat ve 2 mart son adet tarihlerim canim
Bu ay takmıyorum kız ebeye bile dedim bak bu kez beşgün ililki falan olmaz o da saat verdi işte ilk iki günü değerlendir falan dedi başkada tınlamam oda adem ilaç kullandım bari şansımı deneyeyim dedimAynen abla takma aman ya yeter srresden yuzumuz gozumuz sisiyo
Anaaa sennki baya gecmis o zamn3
Ooo sen haline sukret duzensiz saymiolar seni benimki 39.gun bi oldum 34.gun bi oldum 48.gun bi oldum aimdide nasip bekliorum3
Sen benden taze gelinsin 6kasimda ben13 kasım canim
Bence korkma canim hatta onlar senden korksun bak bende hem yuksek tansiyon migren vee böbrek yetmezligi var ve ben bunlara ragmen kendime hep hasta degilim diyorum kullandigim ilaclardan bazen dizlerim bacaklarim sabaha kadar agriyo cocuk gibi oturup agliyorum sonra agrim gectiginde hayata dvm ediyorum hamdolsun diyorum beterin beteri vvar diyip hayata daha cok tutunuyorum ve bol bol dua ediyorum sende oyle yap canim takma boşverKistlerden korkuyorumda bişey olmaz inşallah amann tutarsa tutar nasip ya boşver
Sen sağlıklı okda canım bebiş gelir ilkin sen iyi ol allah şifa versin sıkma canını
öyle deme canım yaaa taşşş gibi hatunlarızzzzzBen yaslandim yaa. Icim gecmis portlemisim haberim yok
:) bedenimde gençmiş öyle diyorlarda bilemiyorum gören yaşıma inanmıyor pek eşimin arkadaşlarıda inanmadı küçük gösteriyormuşum da bana hiçte öyle gelmiyor yani canımSenin icin genc canim ablacik :))
Yani günüm gecmismi diyosun gidip kan tahlili yapsam cikarmi tabi anca yarin sabah yapabilirimNormal bu subat 28 cekiyo ona gore hesaplarsan normalsin. Bu ay icinde bence eczane yerine kan tahlilo yaptir. Gordugum kadariyla testler cogu kisiyi yaniltiyo. Daha cok rahatlarsin
:) takma kuzu boşveeer bak ablana kız eşim bile bu ay sana bi haller oldu diyor o bile farkında yani geçen adetimde de adet oldum canım hsyırlı olsun dedim şaştı üzülmedim ya :)Aynen ablacm herseyn başı sağlık oyle takacak halim de pek yokta abla buraya gelnce bi şey oluyorm :)
:) bedenimde gençmiş öyle diyorlarda bilemiyorum gören yaşıma inanmıyor pek eşimin arkadaşlarıda inanmadı küçük gösteriyormuşum da bana hiçte öyle gelmiyor yani canım
Sende tazesin canim benim aramizda fazla gün yokSen benden taze gelinsin 6kasimda ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?