2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ayy canm Rabbm Şafi ismi hürmetine şifalar versn sana ve bütün hasatalara da

Yani günüm gecmismi diyosun gidip kan tahlili yapsam cikarmi tabi anca yarin sabah yapabilirim

Gecmis gibi duruyo. Simdi normalde 35gunden sonrasi duzensize giriyor ya istersen bikac gun daha bekle. Emin olunca yaptir ama yarinda yaptirabilirsin tabi idrarda cikmasa da kanda cikar gibi

Goruntu olarak bendr senin gibiyim. Gecende hastaneye gittigimde esimin uzaktan bi akrabasi cocuk gelin almissiniz dedi. Ilahi sen dedim ben esimden bile 40gun buyugm op elimi la dedim gulustuk. :) Cidden yas insanin ruhuyla alakali bise
Orası öyle canım benim eşim 39 yaşında yaşını hiç göstermiyor görsen benden genç :)

Bak tatlı krizine giriyorsan kendine bitter çikolata al kuzu canın taylı isteyince at bi tane ağzına keser

Onu cok yaptim ama mide rahatsizligim var abla. Ben aci baharatli yagli ve yogun tadi olan yiyecekler pek tuketemiyorm. Eskisi kadar tatli yemiyorm zatn ama zamaninda cidden krizlere girdigim coktu. Simdi seker hastaligindan korkuyorm az daha dikkat ediyorm

:) takma kuzu boşveeer bak ablana kız eşim bile bu ay sana bi haller oldu diyor o bile farkında yani geçen adetimde de adet oldum canım hsyırlı olsun dedim şaştı üzülmedim ya :)

Aynen abla aynen bnde saldm bu ay 1 saat ayak yukarda yatmalar falan hic biri yok.hastalktn kaldiramadm ayaklari gerçi :))))))

Rabbim şifa versin canım migren bende de var benimde küçük tansiyonum ve nabzım çok çıkıyordu bitkilerle falan uyuttum biraz onları zaten böbreği saymıyorum vücudum taş üretiyor iki kere 8 mm düşürdüm bi kere ameliyat oldum döktüğüm kumları saymıyorum inşaat işine girecektim bi ara :) böbrek ağrısı kadar lanet bişey yok heralde bu ara ses yok çok şükür ya rabbim sanada şifa versin canım ya ben ağrısından şundan bu dan değil canım adetim gecikir diye yine kendim olamam diye korkuyorum ben bu adet olamama durumundan çok çektim canım inanki yoksa hastalıktan korkmam canım tatlıda değildir yani

Tarçınlı süt iç canım belki şekerin düşüyor ondan oluyor bu istek aha hiç bişey yapamıyorsan hurma ye kız hem sağlıklıda midenede dokunmaz

Bak adeti ne kadar beklersen o okadar gelmez sende hep gelmemesini iste kendini alistir bak gör ondan sonra adet seni bile dinlemeden gelir insan vücudu cok tuhaf neyi istemezsek tam tersi oluyo hep

Bak adeti ne kadar beklersen o okadar gelmez sende hep gelmemesini iste kendini alistir bak gör ondan sonra adet seni bile dinlemeden gelir insan vücudu cok tuhaf neyi istemezsek tam tersi oluyo hep
Bende pko var kuzu o adet olmadığım zamanlar çok kötüydüm şimdi iyiyim çok şükür pkodan kaynaklı olamıyordum olmadığımdan yeri geliyor gün bile sayamıyordum 9 ay adet olmadığımı biliyorum ben tedaviye başlamadan önce daha bekarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…