- 14 Ocak 2017
- 202
- 399
- 18
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.321
Dua edin bana inşallah vardir yaBekle bekle. Dusunmemeye calis ne kadar gec yaptirirsan o kadar iyi
Tarçınlı süt iç canım belki şekerin düşüyor ondan oluyor bu istek aha hiç bişey yapamıyorsan hurma ye kız hem sağlıklıda midenede dokunmaz
Enfeksiyon olmasin sakinKızlar akintim çoğaldı tekrar mi yunurtluyorim acaba ya
Rabbim şifa versin canim benim inşallah herşey güzel olcak ben buna inaniyorum gun gelcek bebislerimizin gelmelerini bekliycez göbüslerimiz dolcak ben buna eminim sadece zamani vardirBende pko var kuzu o adet olmadığım zamanlar çok kötüydüm şimdi iyiyim çok şükür pkodan kaynaklı olamıyordum olmadığımdan yeri geliyor gün bile sayamıyordum 9 ay adet olmadığımı biliyorum ben tedaviye başlamadan önce daha bekarken
De canım de sıkıntı yok küçüksün benden ay olmasan ki ne ben gocunmam ya rahat ol hoşuma bile gider yaniAblam ben 23 yasindayimm hatta 22yim ben buyumedim dahaondan abla diyorum haa
Ben ve sevcanda 6 kasım biri daha vardı kimdi hatırlayamadım şimdi :)13 kasım canim
Sanmıyorum cnm yaa olsa doktor söylerdi 1 hafta önce gittim yumurtaya bakmauaEnfeksiyon olmasin sakin
Kasim gelinleri baya varmişBen ve sevcanda 6 kasım biri daha vardı kimdi hatırlayamadım şimdi :)
Hahhayt ablam cok guzel seninle ayni gun evkenmek benin icin bi sereftieBen ve sevcanda 6 kasım biri daha vardı kimdi hatırlayamadım şimdi :)
Ya ben ne yapayım o zaman 44 yaşındayım ben öldüm bittimE ben öleyim o zaman sen benden küçüksün için pörtlediyse ben 31 yaşındayım ben ne yapayım peki :)
Ay ölme canım ya kızlar işte biz genciz daha ne ölmesi :)Ya ben ne yapayım o zaman 44 yaşındayım ben öldüm bittim
Benim içinde öyleydi canım :)Hahhayt ablam cok guzel seninle ayni gun evkenmek benin icin bi sereftie
Annemde 43 yasinda ablaYa ben ne yapayım o zaman 44 yaşındayım ben öldüm bittim
Evet kuzu varKasim gelinleri baya varmiş
Amin kuzu e tabikide gelecek canıımmmRabbim şifa versin canim benim inşallah herşey güzel olcak ben buna inaniyorum gun gelcek bebislerimizin gelmelerini bekliycez göbüslerimiz dolcak ben buna eminim sadece zamani vardir
Evet kuzu var
Kız ben düğünde dondum be düzcedeydi düğün hastalandım düğünden sonra :)Ben 16temmuz geliniyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?