2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kız ben düğünde dondum be düzcedeydi düğün hastalandım düğünden sonra :)
Ben pismistim valla. Hatta salak gibi cekimi o gun yapmistim keske hic yapmasaydim. Gece gelinligi cikardigimda boynum ve kollarim ve koltuk altim sicaktan pismisti derim soyulmustu. Iskenderundaydi dugunum. Kabus gibiydi

Tahris edio beni ya hangi markayi kullanirsam kullanim
Ped kullanmak zarrarliymis zaten canim normal akintiyi da artiriyormus. Gerçekten de ben günlük ped kullaninca daha cok akintim oluyor. Pecete kullan dedi bana doktor. Çünkü benm nornal.akintim fazla sürekli islaklik hissediyorum çok sinir bozucu bisey.

Kuzum spanç al eczaneden o zaman ucuz zaten
Ben onu hic duynadim
Aslinda bez normal kullanacamda annm diyo ayip yeni evlisin yaslanmayi bekliyorum en sagliklisi o

Ben onu hic duynadim

Aslinda bez normal kullanacamda annm diyo ayip yeni evlisin yaslanmayi bekliyorum en sagliklisi o
Valla sağlık için sonuçta genci yaşlısı yok. Ben baska alternatif olsa adetken bile ped kullanmak istemiyorum.
En bilindik marka bile israil mali kadinlarda kısırlık yapan maddeler kullaniliyormus diye haberler çıkmıştı. Korkuma türk mali olanlari seçmeye çalışıyorum.

Ben iki aydir bi yere gitmedigim surece ped kullanmiyorm o yuzden mi akintm yok benim

Aynen ben walla evhamliyim zaten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…