- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.341
işeyince kaçtığı gibi çıkar canım korkma :)Kizlar ben hep kilodumun ustune pecetw koyarim her lvaboya gidisimde degistiririm aimdi bu pwcete icime kacabilirmi kacarsa ne olur huylandim ben
Ama isenen yerlw diger yer farkli bide ben bu zamana kadar hic iserken pecete gormedim ablaişeyince kaçtığı gibi çıkar canım korkma :)
Kizlar ben hep kilodumun ustune pecetw koyarim her lvaboya gidisimde degistiririm aimdi bu pwcete icime kacabilirmi kacarsa ne olur huylandim ben
Ben pismistim valla. Hatta salak gibi cekimi o gun yapmistim keske hic yapmasaydim. Gece gelinligi cikardigimda boynum ve kollarim ve koltuk altim sicaktan pismisti derim soyulmustu. Iskenderundaydi dugunum. Kabus gibiydiKız ben düğünde dondum be düzcedeydi düğün hastalandım düğünden sonra :)
Kızlar kasığım ağrıyor yaa pööff sancı ara ara bi yoklayıp gidiyor
Tahris edio beni ya hangi markayi kullanirsam kullanimGunluk ped koysana daha iyi olur hem kayma gibi bi durum olmaz daha rahat edersin
Kuzum spanç al eczaneden o zaman ucuz zatenTahris edio beni ya hangi markayi kullanirsam kullanim
Ped kullanmak zarrarliymis zaten canim normal akintiyi da artiriyormus. Gerçekten de ben günlük ped kullaninca daha cok akintim oluyor. Pecete kullan dedi bana doktor. Çünkü benm nornal.akintim fazla sürekli islaklik hissediyorum çok sinir bozucu bisey.Tahris edio beni ya hangi markayi kullanirsam kullanim
Ben onu hic duynadimKuzum spanç al eczaneden o zaman ucuz zaten
Aslinda bez normal kullanacamda annm diyo ayip yeni evlisin yaslanmayi bekliyorum en sagliklisi oPed kullanmak zarrarliymis zaten canim normal akintiyi da artiriyormus. Gerçekten de ben günlük ped kullaninca daha cok akintim oluyor. Pecete kullan dedi bana doktor. Çünkü benm nornal.akintim fazla sürekli islaklik hissediyorum çok sinir bozucu bisey.
kızlar ara ara girip okumaya çalışıyorum iş yerim acayip yoğun bu aralar yazmaya fırsatım olmuyorvar mı güzel haberler kaçırmış olabilirim
Valla sağlık için sonuçta genci yaşlısı yok. Ben baska alternatif olsa adetken bile ped kullanmak istemiyorum.Ben onu hic duynadim
Aslinda bez normal kullanacamda annm diyo ayip yeni evlisin yaslanmayi bekliyorum en sagliklisi o
Onu bunu bilmem eskilerde hic rahim rahatsizligi yoktu canim hep bezi kaynatip utu vururlardi bende yapacm onuCanım bi bak istersen ben spanç koyuyorum genelde günlük pes kullanamıyorum rahatsız ediyor beni
Ped kullanmak zarrarliymis zaten canim normal akintiyi da artiriyormus. Gerçekten de ben günlük ped kullaninca daha cok akintim oluyor. Pecete kullan dedi bana doktor. Çünkü benm nornal.akintim fazla sürekli islaklik hissediyorum çok sinir bozucu bisey.
Aynen ben walla evhamliyim zaten ...Valla sağlık için sonuçta genci yaşlısı yok. Ben baska alternatif olsa adetken bile ped kullanmak istemiyorum.
En bilindik marka bile israil mali kadinlarda kısırlık yapan maddeler kullaniliyormus diye haberler çıkmıştı. Korkuma türk mali olanlari seçmeye çalışıyorum.
Ben onu hic duynadim
Aslinda bez normal kullanacamda annm diyo ayip yeni evlisin yaslanmayi bekliyorum en sagliklisi o
Inanki olabilir yane ben calismasam bende altima kat kat bez koyacam cok sagliklo vur utuyu yapistir kilodaBen iki aydir bi yere gitmedigim surece ped kullanmiyorm o yuzden mi akintm yok benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?