- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.361
Benim ananem kullanio annemde hic pet kullanamz kanamasina pecete yetio 1 2gun anca ama bana kocan diyexek iyice kockari bi kari aldim zaten bitkilerle falanda ugrasiosun diyoBenim annem hep bez kullaniyo bana kac kez demisti saglikli diye de iste genc kafasi olunca kullanmiyosun :))
Komiksin yaa :)))Inanki olabilir yane ben calismasam bende altima kat kat bez koyacam cok sagliklo vur utuyu yapistir kiloda
Benim ananem kullanio annemde hic pet kullanamz kanamasina pecete yetio 1 2gun anca ama bana kocan diyexek iyice kockari bi kari aldim zaten bitkilerle falanda ugrasiosun diyo
Ama yaa gercekler saglik icin beni naylon kasindirio zaten o pedler adet sonuna kadar kipkirmizi edio beni pisik oluyorumKomiksin yaa :)))
Ben gidim bugun kocamin atletlerini kesimAslinda ped koyup ustune bez konulabilir adet donemi. Hem disari cikmaz hemde ped tenine degmez. Denemek lazim
Ben gidim bugun kocamin atletlerini kesimsonra oturim dikim
Baska ne gelwcek kiYazarken bnmde aklima kocamin atletleri geldi
Yazik adamlara yaa :))Baska ne gelwcek kigecen adama ev yakisi yaptim atletini kestim diyorki ya yeni atlet degilmi o niye kesion dedim temizlikde ve evde her bez gerek duyuldugunda adamin atleti kesilir bilmiomusun cnm dedim
Hahahahaha Allah seniBaska ne gelwcek kigecen adama ev yakisi yaptim atletini kestim diyorki ya yeni atlet degilmi o niye kesion dedim temizlikde ve evde her bez gerek duyuldugunda adamin atleti kesilir bilmiomusun cnm dedim
Bilmiyorum ki canım iyiye çekmek istiyorumda daha erken :)
BurdayammmmKizlar toplanin bisey dicem
Hadi inşallahhhhhhhhhhhhBilmiyorum ki canım iyiye çekmek istiyorumda daha erken :)
Az önce eşim eve geldi gelirken test al dedim sabah yapicaktim dayanamadim az önce yaptim veee galiba hamileyimmm inanmiyorum hala ya şoktayimBurdayammmm
Şiddetl değil kuzu ama ara ara vuruyor bi abboo oluyorum yani ani geldiği için :)Neden acaba siddetliyse bi doktora gorun abla
Nasıl ya atsana hadiiiiAz önce eşim eve geldi gelirken test al dedim sabah yapicaktim dayanamadim az önce yaptim veee galiba hamileyimmm inanmiyorum hala ya şoktayim
İnşallahh kuzu
Hadi inşallahhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?